Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не ме чуват по скайпа

Featured Replies

Здравейте вечера си взех чисто нови слушалки,  но не ме чуват по- скайпа . Сложила съм ги както човека от магазина ми обесния в  зелената и в розаватз букса но не ме , чуват.Като актуализирах драйфе напулно ми се изгъби звука. Ккакво да правя с  windows 7 съм но не  е оргиналнния.

.

Да си оправиш драйверите. Музика можеш ли да слушаш?

Версия на Skype? В него като отвориш Инструменти > Настройки > Устройства - какви входни устройства са зададени и дори и без разговор трябва да мърда лентичката на микрофона (зелената)..

При мен е версия 6, но и при теб трябва да е подобно. Устройствата може да са други при теб, избираш си с което работи (твоите драйвери).

8a97f0706e53.jpg

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

:offtopic_s:

преди 37 минути, Белгиеца написа:

Смени Уина с Линукс Минт и няма да имаш проблеми с драйфе .
Всичко ще си е наред за вечни времена.

Това линуксчиите сте голяма работа! С цялото ми уважение де! И брат ми е такъв!

Ама как виждаш човек дето работи и познава Windows изведнъж, так Линукс. Звучи ми като "запали от моите!" ;)

:offtopic_s:

преди 40 минути, Филипов написа:

Да си оправиш драйверите. Музика можеш ли да слушаш?

Версия на Skype? В него като отвориш Инструменти > Настройки > Устройства - какви входни устройства са зададени и дори и без разговор трябва да мърда лентичката на микрофона.

И след това направете тестов разговор с echo/sound test service

Влез в настройките за звука през контролния панел или дай десен бутон на иконата за звук долу/дясно на таскбара и избери "Recording devices" или запис нещо си, ако windows ти е на български, влез в следната настройка и виж кое устройство ти е зададено по подразбиране за запис на звук, ако не е правилното го смени:

set-default-recording-device-windows-7.p

Дай точния модел/марка на слушалките и снимай къде и какво си включила на кутията на компютъра.

• Автор

да ама като актуализирах  драйфе напулно ми се изгуби звука и го върнах в предишното съсътояние

Филипов Edit: Не се отговаря с бутон <цитат>. Моля не слагай твои думи в мой цитат.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

Като не даваш достатъчно информация и не казваш дали си правила това, което ти казваме и какъв е резултата, няма как да ти помогнем.

И това според теб какво ни помага и какво общо има с въпросите, които ти зададох? Като не можеш да се оправиш и не разбираш какво ти се пише, извикай някой който знае какво да прави да ти оправи микрофона.

devmgmt.msc
Копирай текста по-горе.
Натисни winkey%252Br.jpg, кликни в полето за писане и натисни ctrl-v-md.png
Намери надолу [Sound, video and game controllers] и кликни знака пред текста - да се разгърне Sound, video and game controllers
Направи снимка и я покажи

%windir%\System32\rundll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL mmsys.cpl,,1
Копирай текста по-горе.
Натисни winkey%252Br.jpg, кликни в полето за писане и натисни ctrl-v-md.png
Направи снимка и я покажи

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 7 часа, barbuncela написа:

Ама как виждаш човек дето работи и познава Windows изведнъж, так Линукс. 

Еми също както мен и аз бях така.

А иначе темата е фалшива.

""А иначе темата е фалшива.""

Със сигурност си прав донякъде - само че при едно условие - ако пак си си направил ник със женско име и искаш да покажеш колко е прост българския народ и колко е начетен един Бай Ганю (Белгиеца) във виртуалното пространство със своите ГАДАТЕЛСКИ способности.

Уверен съм, че от скоро жена ти те е отбила та си толкова активен през последните 1-2 месеца. Русата ти булка по цял ден я няма щото работи, а "белгийчето" натиска дивана и се чуди каква глупост да сътвори, за да се издигне в очите на слепия народ.

преди 15 минути, Белгиеца написа:

Я си признай ти дедо Стефко, като беше модератор едно време, по колко фалшиви теми създаваше за да има живот в раздела който ти беше поверен, а ?

Никога, под никакъв предлог не съм създавал или имал желание да създавам фалшиви теми. И сега не го правя. Единственото , което мога да ти кажа е това, че ти си най Фалшивият човек в този форум. Ако не вярваш, можеш да пуснеш една тема с анкета за себе си и хората ще ти го напишат в очите. За мен ти си бил и си оставаш един неполезен човек за обществото, та няма и значение последното дали е българско, белгийско или от Тринидад! И да си знаеш: не те мразя, нито ти завиждам.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.