Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

12 клас слаба срочна оценка 1-ви срок

Featured Replies

Здравейте! 1-вия срок свършва в понеделник, а госпожата по биология хич я няма до днес за да поправя оценките по предмета, защото имам само една слаба оценка. Една учителка ни каза, че не трябва да имаме 2-ка за първи срок, защото нямало да можем да вземем дипломите след това? Така ли е, нещо не ми е ясно..... не ли е така 1-ви срок слаба оценка, а 2-рия по-висока и за годишната не се получава слаба оценка?

Нещо не се връзват нещата.

1. Поради каква причина имаш само една оценка първия срок. Бил си болен и си отсъствал или  учителката е отсъствала?

2. Защо след като си получил двойка не си учил и не си се напънал поне да я поправиш. По принцип, за да се оформи ученик трябва да има поне 3 оценки.

3. Важна е годишната оценка, а не срочната, така че втория срок си сядаш на задника се напъни поне една тройка да изкараш, ако този предмет не ти е интересен.

Затова пиша тук, защото нещата не се свързват. А и не намерих нещо по тази тема, явно госпожата е заплашвала. Аз съм отсъствал много и за това нямам повече оценки, но ме интересува дали е така за слабите оценки 1-ви срок, но в 12 клас... въпреки че и на мен не ми звучи логично но...... трябва ми дипломата, затова. 

преди 17 минути, chic0 написа:

Затова пиша тук, защото нещата не се свързват. А и не намерих нещо по тази тема, явно госпожата е заплашвала. Аз съм отсъствал много и за това нямам повече оценки, но ме интересува дали е така за слабите оценки 1-ви срок, но в 12 клас... въпреки че и на мен не ми звучи логично но...... трябва ми дипломата, затова. 

Сядаш и учиш, щом ти трябва дипломата, а какво става в твоето училище ние няма как да знаем.

Не е въпроса само да се вземе диплома, а какви са оценките вътре. С тройки какво ще учиш после? Това образование, ако не мислиш да го ползваш, защо изобщо го учиш?

на 1.02.2019 г. в 15:02, chic0 написа:

Една учителка ни каза, че не трябва да имаме 2-ка за първи срок, защото нямало да можем да вземем дипломите след това?

:lol6:Ами значи тъкмо втория срок може въобще да не влизаш в часа по биология - нали така или инак ще оставаш на изпит.

Ако първия срок ти пише 2-ка то ще трябва втория срок да изкараш 4-ка. 

на 1.02.2019 г. в 21:15, badsector написа:

Не е въпроса само да се вземе диплома, а какви са оценките вътре. С тройки какво ще учиш после? Това образование, ако не мислиш да го ползваш, защо изобщо го учиш?

Във вузовете има много незапълнени места. Важното е автора да завърши средното и после ако има желание ще може да запише и висше.

преди 9 часа, sky1 написа:

...Във вузовете има много незапълнени места. Важното е автора да завърши средното и после ако има желание ще може да запише и висше.

Вероятно. По-интересното е как ще навакса пропуснатите знания.

преди 1 час, badsector написа:

Вероятно. По-интересното е как ще навакса пропуснатите знания.

Ми не е невъзможно...

Цитат

Това, което е пропуснато с ръце на кръста, се наваксва със запретнати ръкави...

Практиката обаче показва, че това много рядко става...

Ами запретнал съм ръкавите от доста време насам, ама не става наваксването. Ако наваксваш каквото си пропуснал да научиш, докато му е било време, почваш да изтърваш каквото трябва да научиш, за да се развиваш в работата. Много е тегаво.

Хъхъхъ... По-добре го научи да учи сам! Ей тогава ше научиш какво е отчаяние, когато усетиш, че знае повече от теб...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.