Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

IP адреси и PayPal

Featured Replies

Здравейте,

Наскоро получих лимит на PayPal акаунта ми.

В момента стартирам бизнес и имам нужда от нов PP акаунт, но ме е страх от това, че вече имам лимитиран акаунт под този IP адрес и ми се иска, ако е възможно да залича всичко с което PP могат да свържат новия ми акаунт със стария.

Днес говорих с доставчика ми и нямам опцията да сменя IP адреса си, тъй като е статичен. Варианта ми е да сменя плана с такъв, който е с динамичен IP адрес.

Въпроса ми е, достатъчно ли е това, че да не могат PP да направят връзката между двата акаунта и това, че съм един и същ човек.

Питам само и единствено от network гледна точка, за всичко останало (имена, банкови сметки и т.н.) съм се погрижил.

Благодаря предварително!

Въз основа на какво е направено лимитирането. Това, че си с динамичен IP адрес е нож с 2 остриета. При рестарт той се сменя, но все пак е от мрежата на интернет доставчика. А може и да не се смени ако доставчикът е с ограничен брой динамични IP адреси или мрежи. В един момент от PP, могат да блокират цял пул, цяла мрежа или въобще мрежата на доставчика ти и тогава нещата ще се "разсмърдят". Вече имах подобен случай със сървър на играта Diablo 2.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Какъв е този лимит? Нали знаеш, че те печелят от всяка транзация от и към теб? Защо ще те ограничават?

И никъде не пише, че в Paypal  се влиза само през един единствен IP адрес. Трябва да са луди, за да въведат такова огряничение.

преди 19 минути, A.com написа:

Какъв е този лимит? Нали знаеш, че те печелят от всяка транзация от и към теб? Защо ще те ограничават?

И никъде не пише, че в Paypal  се влиза само през един единствен IP адрес. Трябва да са луди, за да въведат такова огряничение.

Въвеждат ограничения, когато не се спазват правилата, защото те държат на реномето си. Така, че очаквам от постващия да каже какви далавери прави.

• Автор

Лимитирането не съм сигурен защо е, предполагам защото минаваха известно количество пари през пейпала, които може би надвишаха някакви техни лимити, а тогава бях с персонален акаунт. Не съм имал charge back'ове или нещо подобно. Ясно ми е, че винаги ще съм с различно и това може да е съмнително, но мисля да им ударя един телефон и да им обясня какъв е случая. Идеята ми е да не ме свързват по никакъв начин с лимитирания акаунт и дали смяната на IP ще е достатъчно.

преди 3 минути, Денислав Ангелов написа:

Лимитирането не съм сигурен защо е, предполагам защото минаваха известно количество пари през пейпала, които може би надвишаха някакви техни лимити, а тогава бях с персонален акаунт. Не съм имал charge back'ове или нещо подобно. Ясно ми е, че винаги ще съм с различно и това може да е съмнително, но мисля да им ударя един телефон и да им обясня какъв е случая. Идеята ми е да не ме свързват по никакъв начин с лимитирания акаунт и дали смяната на IP ще е достатъчно.

Пак не разбирам за какво говориш и заради какво са те блокирали. Описах ти по-горе какво може да се случи ако си и с динамичен IP адрес.Говори с поддръжката на PayPal и нали се сещаш, че те отдавна са готови за опцията динамичен IP адрес.

Не знам защо всяко хлапе се мисли за по-умно от определящите правилата. Където си ти сега те са били преди 20 години и сигурно не са стояли на място да те чакат да отраснеш, а са се учили и развивали.

Смяташ че можеш да печелиш с измама. а другите да хрупат трева сочна, зелена?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.