Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за видео наблюдение на вход

Featured Replies

преди 9 минути, Jorge написа:

Не мисля. Ако ме блокираш за това, което написах, ще докажеш, че тази платформа е изчерпана от съдържание и смисъл. Все ще се намерят умни люде, които да го разберат.;)

Искаш да кажеш, че последният ти пост беше пълен със съдържание и смисъл по темата?

преди 6 минути, M.Николов написа:

Искаш да кажеш, че последният ти пост беше пълен със съдържание и смисъл по темата?

СПАМ

Редактирано от M.Николов
спам (преглед на промените)

преди 11 часа, ostavime написа:

Най-просто какво ми трябва. Да сложа една камерка на площадката пред нас, за да виждам какво се случва чрез нея по всяко време. Картината да получавам на мобилния си телефон в реално време, без да се записва, а просто да мога когато реша, да погледна какво се случва. 

Какви са варинатите това да се случи и може ли камерите да бъдат 2 или 3 примерно от различни ъгли. 

Трябва ли ми компютър, лаптоп или нещо такова. Не съм запознат по никакъв начин, но ми трябва възможно най-простото решение. 

Благодаря. 

П.С. Ако има въпроси, отговарям. 

https://www.safe.co.uk/products/swann-4-channel-2-camera-true-detect-thermal-sensing-hd1080-cctv-kit.html

Такова би ти свършило работа  мисля... не е скъпо..и като гледам видео инструкциите в тубата можеш и сам да си го сложиш, и настроиш...

П.С Трябва ти монитор, или телевизор задължително поне за началното настройване..а после само да следиш чрез телефона си ако искаш...нищо сложно за малко поне запознат с технологиите човек....

П.П.С Въпроса е само колко кабел за връзка ще ти трябва за камерите до DVR ( digital video recorder) -a .. този модел пише че идва с 18 метра кабел за връзка към всяка камера  ... Може да се удължи преспокойно разбира се....

А и да, малко образователно клипче за различните системи които тука ти предложиха , с IP камерки и с нормални такива ...

Едно сравнително видео за възможностите на различните резолюции, макар и да има някои субективни моменти:

Четиво

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.