Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Влюбена съм в Калин Карабойчев

Featured Replies

преди 2 минути, Leise написа:

Няма да преча. Отивам да търся връзка с Владо Карамазов, че да си знае :lol6:

То и той ще се зарадва на женско влюбване, колкото и Джимин, ако питаш мен.

Ама все пак знае ли се. :D

• Отговори 178
  • Прегледи 10,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 1 минута, petie1 написа:

Хм интересно викаш страх те е Калин К. да не те отхвърли?

Чак да ме е страх. Ще го преживея. Но защо не разберете, че е разтоварващо човек да си сподели емоцията, както и да изглежда това за околните. За всеки случай, знам, че дори да ме отхвърли, света няма да свърши и живота ще продължи.

преди 2 минути, Mediterranean написа:

Нищо де. Тя отговори с подобаващата ирония. Но ти благодаря, че ти й обърна внимание :clap:

преди 1 минута, Callipso написа:

Не. Няма как да си позволя гонене. Но просто отговарям на Вашите опите да ми опорочите приказката.

Приемете ме като граховото зърно под дюшека, Ваше Величество. Дори в приказките има такива неща. 

Аз отивам да продавам кибрит на ъгъла ...съвсем приказно :lighter:

• Автор
току-що, Leise написа:

Приемете ме като граховото зърно под дюшека, Ваше Величество. Дори в приказките има такива неща. 

Аз отивам да продавам кибрит на ъгъла ...съвсем приказно :lighter:

Не съм Величество. И не мисля, че съм заслужила и сарказъм. Приятна вечер със сладките лъжливи невъзможности.

преди 2 минути, Callipso написа:

Чак да ме е страх. Ще го преживея. Но защо не разберете, че е разтоварващо човек да си сподели емоцията, както и да изглежда това за околните. За всеки случай, знам, че дори да ме отхвърли, света няма да свърши и живота ще продължи.

А нас какво ни вълнуват твоите емоции че да ги знаем? Ако искаш да ги изразиш пей рисувай и други неща

преди 29 минути, Callipso написа:

Моето разбиране и основание е съвсем друго. Не се срамувам от чувствата си. Колкото и да звучи несериозно, колкото и рядко да пиша, все пак може и да има нещо наистина съкровено и чисто като мое си отношение.

Чувствата рано или късно се променят или преминават. Любовта е повече от чувство, животът не е приказка. Имаше някаква мисъл, че любов не е, когато двама души се гледат в очите, а когато гледат в една посока. А правилно ли разбрах, че публичното оповестяване е и един вид буфер при евентуално несподеляне/отхвърляне?

преди 20 минути, Callipso написа:

Но очевидно е по-важно  за повечето тук да обсъждат преживени вечи неща и да споделят много интересният си опит, а не и да им е любопитно как може да се зароди или се заражда нещо хубаво. 

И как се заражда? Може ли да бъде едностранно? Илюзорно?

преди 20 минути, Callipso написа:

Живяла съм с хора, в които съм била влюбена и не живеенето е било причина да ми мине. Дори сериозно сме се обвързвали.  

От опита си до сега съм разбрала, че за превръщането на приказките в тъпи вицове не са виновни само мъжете. А нещо, което не е било доизяснено. Така че с клишетата в друга  тема.

Да, и аз мисля, че това е ключово. Понеже всеки има свои представи и очаквания, идеали, и не е нужно да съвпадат. Тъй че какво излиза - трябва да се преговаря, да се разисква, договаря? И защо се получава така, че толкова много връзки в днешно време са нетрайни и направо обречени изначално?

И все пак, няма как да не говоря по принцип. Най-малко обектът на чувството в случая не присъства и най-вероятно не желае да присъства. Аз не мисля, че тук е мястото за клюкарщина.

Иначе съм изненадан, че темата не потъна в небитието, защото толкова време чакаше отговор. Поне не е била плод на моментно хрумване или емоция, което я прави по-стойностна. Но и това заглавие бодливо!

• Автор

А нас какво ни вълнуват твоите емоции че да ги знаем? Ако искаш да ги изразиш пей рисувай и други неща

Нали е форум. Подесетвам, че като не ви интересуват, подминавате. Какво е толкова трудно в подминаването, не мога да разбера. Аз лично подминавам около 9/8 от темите и пак ми е приятно да участвам.

Мен пък ме вълнуват. Щом сте дошли в темата и четете, значи и вас ви вълнуват. 

Някои така се издридскаха и в моите теми - кво ни вълнува... кво не ни вълнува...

Като не ви вълнува марш,къш, чиба оттука!

преди 6 минути, Mediterranean написа:

Ама хич не го знам тоя твоя...и що пък да не опитам ...туй си е моята приказка пък bored married with children GIF

преди 9 минути, Callipso написа:

Когато човек е хлътнал е много трудно да се прецени доколко едно приемане е наистина добро и желателно, или отхвърляне - лошо. Понякога човек не знае какво иска. А ако знаете какво и кого искате и има реципрочност - това е добре. Но как въобще е възможно това? Познавате ли се лично? Ако да...

преди 4 минути, Callipso написа:

Нали е форум. Подесетвам, че като не ви интересуват, подминавате. Какво е толкова трудно в подминаването, не мога да разбера. Аз лично подминавам около 9/8 от темите и пак ми е приятно да участвам.

Хм наистина интересни заключения

преди 3 минути, Lumberman написа:

Когато човек е хлътнал е много трудно да се прецени доколко едно приемане е наистина добро и желателно, или отхвърляне - лошо. Понякога човек не знае какво иска. А ако знаете какво и кого искате и има реципрочност - това е добре. Но как въобще е възможно това? Познавате ли се лично? Ако да...

То май цялата тема е шега

• Автор
преди 10 минути, Lumberman написа:

...

Поне не е била плод на моментно хрумване или емоция, което я прави по-стойностна. Но и това заглавие бодливо!

Не, не е била. И Благодаря, че се опитахте да ме разберете, как търсенето на внимание не е определящо. Бодливо заглавие, не се бях сещала, но може при следващото ми посещение да измисля друго и да помоля да го сменят, че очевидно е и доста скандално :(

преди 8 минути, petie1 написа:

То май цялата тема е шега 

Аз първо така предполагах. А и откликът беше шеговит.

Предстои да видим...

преди 15 минути, petie1 написа:

"Нас" май винаги опира до първо лице, единствено число? Може пък да е по-терапевтично от пеене, рисуване или друга форма на монолог.

преди 8 минути, Callipso написа:

Не съм Величество. И не мисля, че съм заслужила и сарказъм. Приятна вечер със сладките лъжливи невъзможности.

Бъркаш майтапа със сарказъм. Лъжливи са като гледам не само моите невъзможности...

Айде да влизам в Спящата красавица, че принца няма да може да ме отлепи :wub:

Карамаз Барабаз :inlove1: 

преди 3 минути, Mediterranean написа:

Да не се окаже и въпросният господин незаинтересован от женско внимание. Има го и тоя вариант, не ли!?!

То туй че ти си падаш по обратни не значи че и той е обратен

преди 3 минути, Callipso написа:

Не, не е била. И Благодаря, че се опитахте да ме разберете, как търсенето на внимание не е определящо. Бодливо заглавие, не се бях сещала, но може при следващото ми посещение да измисля друго и да помоля да го сменят, че очевидно е и доста скандално :(

Ами не знам дали това е правдиво определение, но някой може да се подразни от тази показност... като например един от Админите, даже мисля, че знам кой точно...

• Автор
преди 2 минути, Mediterranean написа:

Да не се окаже и въпросният господин незаинтересован от женско внимание. Има го и тоя вариант, не ли!?!

Защо си така лоша? Остави ме да си мечтая, а и внимавай, че без да искаш индиректно навлизаш във водите да обидиш Админ. Всичко ше е наред. Жените ми завиждат, мъжете ревнуват, защото КК ми сложил сърчице :shy11: какво да прави човечеца?!

преди 3 минути, Leise написа:

Бъркаш майтапа със сарказъм. Лъжливи са като гледам не само моите невъзможности...

Айде да влизам в Спящата красавица, че принца няма да може да ме отлепи :wub:

Карамаз Барабаз :inlove1: 

Несъвършена съм и понякога бъркам.

преди 5 минути, Lumberman написа:

"Нас" май винаги опира до първо лице, единствено число? Може пък да е по-терапевтично от пеене, рисуване или друга форма на монолог.

Ами гледам досега само ти водиш някакъв философски диалог и никой друг не се и опитал така,ама чакай това терапия ли се води?

• Автор

Лека нощ на всички и приятни празници. С повечко шопска салата, ракийка и приятели, а той форума си е тук ... До нови срещи.

преди 21 минути, Callipso написа:

Подесетвам, че като не ви интересуват, подминавате. Какво е толкова трудно в подминаването, не мога да разбера.

Това при повторно прочитане ме разсмя. Има нещо много изкусително в това да "метнеш един домат", ей така за спорта, залегнало в народопсихологията. Хем да подминеш, хем да участваш; хем да се дистанцираш, хем да се обвържеш.

• Автор
току-що, petie1 написа:

Ами гледам досега само ти водиш някакъв философски диалог и никой друг не се и опитал така,ама чакай това терапия ли се води?

Не. Води се форум. Какво още не е ясно от това, че си свободен да не пишеш и четеш теми, които не са ти интересни? Преминаваш в тон на заяждане, ненужно!

Може и да не разбера, най-малкото защото вече и умът ми почва да си иска почивката. А и утре трябва да съм на линия максимално рано, че ме чакат едни... животни, и не ми се ще да спя до късно и да ги карам да чакат. Хайде, нека темата почака, пък и нали утрото е по-бодро и мъдро от вечерта.

А относно празника - от години този ден ми навява само тъга.

преди 8 минути, Callipso написа:

Не. Води се форум. Какво още не е ясно от това, че си свободен да не пишеш и четеш теми, които не са ти интересни? Преминаваш в тон на заяждане, ненужно!

Много интересни заключения правите и който не е съгласен с теб го пъдиш

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.