Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Влюбена съм в Калин Карабойчев

Featured Replies

Кой е досегаем и кой не, не е във вашата компетенция!

Приятна почивка!

Редактирано от algor (преглед на промените)

• Отговори 178
  • Прегледи 10,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 3 минути, sliderum написа:

Видеото е публичен материал. Какъв е проблема?

Като човек, бил част от екипа до скоро, би трябвало да сте наясно с правилата, а именно:

Цитат

2.16 Забранено е публикуването на лична кореспонденция (лични съобщения) във форума без съгласието на двете страни, участвали в кореспонденцията, както и всякаква форма на лични данни извън официално публикуваните в настоящия форум (снимков или друг материал, засягащ личния живот), когато това може да е в ущърб или да служи за дискредитация на някоя от двете страни. Ако това стане, то по желание на ощетената страна такива постове ще бъдат трити без предупреждение.

Нещо неясно ли има?
Ако администратора желае, това видео щеше да бъде публикувано тук.

• Автор
на 23.02.2019 г. в 8:46, ДиоиД написа:

... трябва да си свикнете с пръцкането под завивките ... ;) 

Последно си купих Стомахин. Много приятно и редуциращо подобни човещинки. Ще споделям с цялата си любов и всичко ще е приказно.

А тази тема още ли шава?

преди 1 минута, Callipso написа:

всико ще е приказно.

Да наистина приказките са измислени. Защо тогава така поетично се употребява наляво и дясно и някои хора го разбират като нещо хубаво. А то не е. Не е истинско. И самата личност ако контролира всички човешки чувства и слабости, например плач, смях и т.н...е фалшива ...бучица лед

За физиологията не ми се говори. 

Та тогава не е ли всичко лъжа и заблуда, както и "любовта" 

Уф, овъртолих се нещо...млък:speak:

преди 4 часа, algor написа:

Нямате работа да поствате материали, касаещи други хора, без тяхно позволение.

Еха, аз съм я втасал яко, колеги :( За Бойко Борисов колко материали съм пуснал и нито веднъж не съм му искал съгласието! Направо да ме оплаче човек... Това снимки, изказвания, една хип-хоп песничка за покойния Мишо Бирата... Ако ще трябва да триете материалите, бая админи ще трябва да се ангажират...

преди 6 часа, Callipso написа:

Не се шегувам всъщност. Искаше ми се с някоя по-обикновена-човешка тема да се внесе ведрост. Любовта е хубаво нещо. Благодаря, че самия Администратор не го е приел за "гъбаркане" и не ме е блокирал. Уважително е към чувствата ми. 

Ами най-добре си се разбирайте с администратора. Не съм фен на кибиченето и даването на акъл в такива ситуации.

Какво искате да постигнете чрез съветите? Или резултатът не е самоцел?

преди 5 часа, sliderum написа:

Ако не бях мъж, щях и аз да му скоча. Не за друго, ма да съм ти конкуренция :tongue2:

А, така! Другарче в нужда се подкрепя :) Но честно казано тонът ти ми идва малко тежък, сериозен...

• Автор
преди 5 минути, petie1 написа:

А тази тема още ли шава?

Малко ме обвинихте, че не се обаждам. Но след като толкова добре беше приета, мисля да продължа да засвидетелствам топлите си чувства, докато хората разберат, че няма нищо лошо и срамно да си влюбен.

преди 3 минути, Leise написа:

Да наистина приказките са измислени. Защо тогава така поетично се употребява наляво и дясно и някои хора го разбират като нещо хубаво. А то не е. Не е истинско. И самата личност ако контролира всички човешки чувства и слабости, например плач, смях и т.н...е фалшива ...бучица лед

За физиологията не ми се говори. 

Та тогава не е ли всичко лъжа и заблуда, както и "любовта" 

Уф, овъртолих се нещо...млък:speak:

Защо така несигурно? Аз мога да отговоря и за началото и за приказността и за контролирането. Физиологията се получава, когато го има другото. Не всичко е лъжа и заблуда. Най-вече Любовта. Тя може да бъде доста съзидателна и самопожертвователна. Онази чистата, когато нямаш предразсъдъци и още някой, който те вълнува, не е успял да те подразни и разочарова. Да, замоизлъгваш се в началото, когато още не познаваш реално човекът. Когато не си усетил докосването му, или не те е целунал, но така или иначе е възможно да си готов и да се получи без предразсъдъци и меркантилност.

преди 5 минути, Callipso написа:

мисля да продължа да засвидетелствам топлите си чувства, докато хората разберат, че няма нищо лошо и срамно да си влюбен. 

Само по себе си да изпитваш чувства е човешко и допустимо, но да го направиш център на внимание и тема на дискусия, и сума народ да коментира, ваша милост включително - това е малко екстравагантно. И не разбирам каква е ползата.

• Автор
преди 11 минути, Lumberman написа:

Ами най-добре си се разбирайте с администратора. Не съм фен на кибиченето и даването на акъл в такива ситуации.

Какво искате да постигнете чрез съветите? Или резултатът не е самоцел?

Защо толкова ви притеснява, че публично обявявам чувствата си? Това също си е лично мое решение. Като ви е прекалено, подминавайте.

преди 3 минути, Lumberman написа:

Само по себе си да изпитваш чувства е човешко и допустимо, но да го направиш център на внимание и тема на дискусия, и сума народ да коментира, ваша милост включително - това е малко екстравагантно. И не разбирам каква е ползата.

Няма конкретна полза. Защо мислите, че Вашите теми и мнения за Бойко Борисов и останали имена, които мен не ме интересуват, заслужават повече внимание и обсъждане, публично?

Отделно има някаква жена, която обяснява колко обожава някакъв Джемин, че и анкета е пуснала. А аз не мога, така ли? Защо?

преди 11 минути, Callipso написа:

Малко ме обвинихте, че не се обаждам. Но след като толкова добре беше приета, мисля да продължа да засвидетелствам топлите си чувства, докато хората разберат, че няма нищо лошо и срамно да си влюбен.

То ти остави оправданията ами кажи как е любовта скоро сватба ще има ли?

• Автор
преди 1 минута, petie1 написа:

То ти остави оправданията ами кажи как е любовта скоро сватба ще има ли?

С кого? Защото не съм заявила още участие в " Женени от пръв поглед". 

преди 10 минути, Callipso написа:

Защо толкова ви притеснява, че публично обявявам чувствата си? Това също си е лично мое решение. Като ви е прекалено, подминавайте.

Ами аз не бих го направил. Това е нещо лично, или поне в рамките на някакво лично обкръжение. Също и не виждам г-н Карабойчев да се включва в темата, което... е показателно. А защо ли да го прави?

Но нали искахте съвет -  давам моите два цента. А всъщност, защо да приемате съвет от непознат като мене, който не познава нито един от двама ви?

преди 10 минути, Callipso написа:

Няма конкретна полза. Защо мислите, че Вашите теми и мнения за Бойко Борисов и останали имена, които мен не ме интересуват, заслужават повече внимание и обсъждане, публично?

Темите за Борисов не са лично мои. Дали заслужават повече внимание и обсъждане - ами най-малкото неговото управление касае много повече хора, много по-свързани сме. Докато чувствата на една жена към някой мъж... ами това е лична работа. Ако беше принцеса в кралското семейство, и хората се вълнуват... тогава може да е съпоставимо. Пък, в крайна сметка, който намира полза чете и пише по темите. Дали за своя или чужда.

преди 2 минути, Callipso написа:

Ами с Калин К. ? Да идем да пуснем заявка за това предаване?

преди 13 минути, Callipso написа:

Защо така несигурно? Аз мога да отговоря и за началото и за приказността и за контролирането. Физиологията се получава, когато го има другото. Не всичко е лъжа и заблуда. Най-вече Любовта. Тя може да бъде доста съзидателна и самопожертвователна. Онази чистата, когато нямаш предразсъдъци и още някой, който те вълнува, не е успял да те подразни и разочарова. Да, замоизлъгваш се в началото, когато още не познаваш реално човекът. Когато не си усетил докосването му, или не те е целунал, но така или иначе е възможно да си готов и да се получи без предразсъдъци и меркантилност.

Несигурността е винаги истинска и искрена. Другото са надути, заучени фрази...бълвани до безобразие. Любов...бла бла...Ако си влюбен в някого поживей с него и ще ти мине( пиша го за трети път в този форум) 

Сама пишеш за онзи дето още не е успял да те подразни. А ЩЕ! Или ти него, рано или късно. И приказката , става тъп виц. 

А факта, че спомена меркантилност - казва много. 

:getout:

преди 9 минути, Callipso написа:

А аз не мога, така ли? Защо?

Защото този сайт е негов и няма как да напишем неговия психологически портрет, без да има моментален бан.
А за любов трябва да са двама, сама няма как да се обичаш, нали.
Е, за втория компонент като има наложено вето дума да не се обелва, как да се получи да те посъветваме нещо ?
Ние нямаме право да знаем дали е женен и т.н. Кво да ти кажем, не знаем дали е свободен даже.
Или ти целиш някой да се хване на въдицата и да се изпусне нещо, след което да се подсмиваш под мустак, как се е прекарал.

• Автор
преди 2 минути, Lumberman написа:

Ами аз не бих го направил. Това е нещо лично, или поне в рамките на някакво лично обкръжение. Също и не виждам г-н Карабойчев да се включва в темата, което... е показателно. А защо ли да го прави?

Но нали искахте съвет - за давам моите два цента. А всъщност, защо да приемате съвет от непознат като мене, който не познава нито един от двама ви?

Ето къде е грешката Ви. Мислите от Вашата си гледна точка и как Вие не бихте пуснали тема за личните си чувства. След това  приемате, че търся изричното внимание на КК, и ако е така по-лесно бих го получила на лични, ако е директен отказ, няма да е толкова унизяващо за мен. Моето разбиране и основание е съвсем друго. Не се срамувам от чувствата си. Колкото и да звучи несериозно, колкото и рядко да пиша, все пак може и да има нещо наистина съкровено и чисто като мое си отношение. Преекспонирано малко в заглавието си остава. За това, продължавам да обсъждам и обяснявам, и да съм благодарна, че темата е оставена.

преди 8 минути, petie1 написа:
преди 12 минути, Callipso написа:

Ами с Калин К. ? Да идем да пуснем заявка за това предаване?

Друг път. Пошегувах се. Не ми е толкова важно обвързването законно, защото има вероятност той да не си пада по мен. Но мисля, че няма лошо да знае, че някоя жена, макар и непозната изпитва и може да изпитва по-специални и дълбоки чувства.

преди 23 минути, Callipso написа:

Отделно има някаква жена, която обяснява колко обожава някакъв Джемин, че и анкета е пуснала. А аз не мога, така ли? Защо?

Моя милост! Колко неуважително - "някаква жена". И не е Джемин, а Джимин.

Офф, в тоя форум не мога да се оправя.:speak:

• Автор
преди 6 минути, Leise написа:

Несигурността е винаги истинска и искрена. Другото са надути, заучени фрази...бълвани до безобразие. Любов...бла бла...Ако си влюбен в някого поживей с него и ще ти мине( пиша го за трети път в този форум) 

Сама пишеш за онзи дето още не е успял да те подразни. А ЩЕ! Или ти него, рано или късно. И приказката , става тъп виц. 

А факта, че спомена меркантилност - казва много. 

:getout:

Помислих, че не ви се обсъжда Любовта по принцип, или пък точно тя Ви се обсъжда. Но очевидно е по-важно  за повечето тук да обсъждат преживени вечи неща и да споделят много интересният си опит, а не и да им е любопитно как може да се зароди или се заражда нещо хубаво. 

Живяла съм с хора, в които съм била влюбена и не живеенето е било причина да ми мине. Дори сериозно сме се обвързвали. 

От опита си до сега съм разбрала, че за превръщането на приказките в тъпи вицове не са виновни само мъжете. А нещо, което не е било доизяснено. Така че с клишетата в друга  тема.

преди 9 минути, Callipso написа:

Но мисля, че няма лошо да знае, че някоя жена, макар и непозната изпитва и може да изпитва по-специални и дълбоки чувства.

То и Джимин сигурно се досеща, че има много такива жени, ама надали му харесва. :D Трябваше и ти да си избереш по-недостижим обект на любовта. Така нямаше да те е яд. ;)

• Автор
преди 3 минути, Mediterranean написа:

Моя милост! Колко неуважително - "някаква жена". И не е Джемин, а Джимин.

Офф, в тоя форум не мога да се оправя.:speak:

Прости ми!

Само дадох пример, не е било лично и неуважително към теб конкретно. Идеята е, че всеки има право да изпитва чувства и да ги споделя, ако реши публично. 

Ако Джимин си има форум му пиши и стискам палци да ти отговори :)

преди 6 минути, Callipso написа:

Ако Джимин си има форум му пиши и стискам палци да ти отговори :)

:D Съмнявам се. Пък и аз не съм чак влюбена.

Иначе, кво нещо, тема за любов и влюбване подейства толкова лошо на мъжете, че някои са изпонаказани. Егаси.

преди 4 минути, Callipso написа:

Така че с клишетата в друга  тема.

Гоните ли ме?

Простете, че неволно съм превключила на ти :clown:

Няма да преча. Отивам да търся връзка с Владо Карамазов, че да си знае :lol6:

• Автор
преди 14 минути, Белгиеца написа:

Защото този сайт е негов и няма как да напишем неговия психологически портрет, без да има моментален бан.
А за любов трябва да са двама, сама няма как да се обичаш, нали.
Е, за втория компонент като има наложено вето дума да не се обелва, как да се получи да те посъветваме нещо ?
Ние нямаме право да знаем дали е женен и т.н. Кво да ти кажем, не знаем дали е свободен даже.
Или ти целиш някой да се хване на въдицата и да се изпусне нещо, след което да се подсмиваш под мустак, как се е прекарал.

Много интересно и полезно мнение. Благодаря ти. И си много прав.

От друга страна, не мисля, че темата ми по някакъв начин би го притеснила или хипотетичната му жена, защото ако е така, той лесно би я изтрил. Така че в същността си остава безобидна и съвсем принципна, за влюбването и споделянето на това публично.

преди 18 минути, Callipso написа:
преди 26 минути, petie1 написа:

Друг път. Пошегувах се. Не ми е толкова важно обвързването законно, защото има вероятност той да не си пада по мен. Но мисля, че няма лошо да знае, че някоя жена, макар и непозната изпитва и може да изпитва по-специални и дълбоки чувства.

Хм интересно викаш страх те е Калин К. да не те отхвърли?

• Автор
току-що, Leise написа:

Гоните ли ме?

Простете, че неволно съм превключила на ти :clown:

Няма да преча. Отивам да търся връзка с Владо Карамазов, че да си знае :lol6:

Не. Няма как да си позволя гонене. Но просто отговарям на Вашите опите да ми опорочите приказката.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.