Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


  Казват, че някои от лечителите са кармични, т.е. в миналите си прераждания са вършили безчестни дела, навреждали са на хората, с думи, дела и сега им е дадено да помагат за да изчистят лошата си карма. Например за Ванга се казва, че е била Василий Българоубиец, ослепил българската войска, и затова ослепява, и ѝ се дава дарба да помага на българския народ, за да се пречисти.. Така погледнато трябва да съществуват и некармични лечители. Как трябва да се позиционират, какви са те? Как си ги представяте, срещали ли сте такъв?

  Ето някои примерни качества:

1. Самото им присъствие при болния да бъде балсам.

2. Да отдават от изобилната си енергия и така да вливат сили в нуждаещите се.

3. Да им вдъхват вяра и увереност , че ще се излекуват.

4. Да бъдат безсребърници. Разбира се може професията им да съвпада с призванието, но идеалния вариант е да имат друг източник на доходи и да се отдават безвъзмездно.

5. Продължете нататък...

  Срещали ли сте такива хора или това е утопия?

Сега какви качества трябва да притежава самият пациент,за да му се даде да се излекува? Какво трябва да бъде отношението му към лекаря?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пациентът трябва да е достатъчно наивен, един такъв като тебе да вярва в измишльотини.
За да го излекува шарлатанинът, тябва да налучка на какви манипулативни техники е податлив льольото.
Обаче, ако болният прочете тука че българоубиец ще го лекува, нищо няма да се получи, понеже лекуването е по психосоматичната технология. 
Типичен пример за лечител шарлатанин са завършилите медицина и решили да лекуват и чрез хомеопатия.
А нормален шарлатанин който да не взима пари просто няма. Има психично болни шарлатани за които е по-важно да се правят на лечители отколкото да има какво да ядат. Но тези са голяма рядкост и са толкова тъпи, че не знаят как да се прочуят.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да, да , ти предлагаше  тъща ти да я евтанизират. Знам го твойто лечение.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
на ‎5‎.‎2‎.‎2019‎ г. в 11:09, Белгиеца написа:


А сега бабето, дето е тормозило жена ми на църква да ходи, е приковано на легло в старчески дом. Само не може да стане и си дриска у кревата у памперсите. Но, понеже религиозният вирус е взел контрола над съзнанието му, то бабето не смее да се самоубие и да се отърве от това отвратително съществуване, вегетиране. Щото неговият господ бог човеко-мразец щял да го прати при дявола в ада на вечни огньове да се пече душата му, ако извърши греха на самоубийството. Лично нейният господ бог човеко-мразец разполагал с нейния живот, тя нямало право да си го прекъсва по собствена воля. И може да се мъчи като грешен дявол още 10 години прикована на легло. За това служи религията, да се мъчиш и да се мъчиш и да търпиш с години наред едно недостойно за човешко същество положение.
Със 100% сигурност е ясно че ще умре бабето и че няма абсолютно никакъв шанс да може някога пак да става  сама, ама попа е казал че трябва да страда така до последния си дъх.

Сега, взимаме това изказване и го пречупваме през тази гледна точка:

Някои казват: "Не вярваме в демоните". Това е много изгодно за демоните, защото когато не вярваш в тях, те работят скрито, подмолно и още по-хубаво. Освен това няма значение дали вярваш в демоните или не - те ти вярват. Имат голяма вяра в тебе, т.е. в твоето човешко, неразумно естество. Най-опасният враг в човека не са болестите и трудностите, а злото, което е скрито в него. То може да е малко, може да е микроскопично, но то може да стане и много голямо.

Проклятието е дошло върху човека, когато той е упорствал срещу Божествените, правилните неща, когато е бил упорит срещу Бога и срещу Божествените неща. В Библията има над 500 места, където се говори и за демони, и за благословения, и за проклятия. Има и много дълбоки области, които избягвам да коментирам, защото някои може и да не ги разберат. Мога само да ги загатна, но моята цел е друга.

Има проклятия, при които никакви хора не могат да ти помогнат, абсолютно никакви ясновидци. Те са произлезли пряко от Бога, от самия Бог, заради нечестие. Има проклятия от Божествени хора; има проклятия от зли хора и демони, когато правят думата да бъде свръхестествена сила. 

Проклятията идват от скритата справедливост на Бога. Ако ти не се коригираш, няма друг начин някой да ти помогне. Те са въздаяние за нечестие. Именно това нечестие отваря вратата за злите духове и за демоните. Има голяма разлика между злите духове и демоните. Това нечестие отваря вратата за законно разрушение на човека. Те вече имат законно право да разрушават човека, особено при лъжата - това е най-голямото им право, да разрушават човека.

Тежките психически болести са проклятия. Никакви лекарства не могат да излъжат демоните в човека.  Голямата склонност към конфликти и злополуки е също проклятие. Шизофренията е демоничен проблем. Тя е произлязла от бунта към Бога, от отхвърлянето на Бога. В основата на шизофренията лежи проклятие, което трябва да се премахне. Това няма нищо общо с лекарите и лекарствата, а с нещо друго. 

Съдбата на човека е особен род проклятие. Самата дума съдба, знаете, произлиза от съд, осъдени. В ангелския свят няма съдба. Всеки, който пречисти живота си, особено ума си, няма съдба.

Човек може да се освободи от едно проклятие само като го разчупи. Без покаяние освобождението няма да дойде, проклятието остава. Какво нещо е покаянието? Божествена скръб. Не човешка, а Божествена скръб. Това е скръб по Бога, по истинските неща. Тогава то вече е реално, а не имитация на ума.

В света има два вида хора: благословени и прокълнати. Има и средна категория, но Учителят казва  за тях, че даже и дяволът не се интересува. Не можеш да избягаш и да се скриеш от проклятието, ако не промениш живота си и подхода си към Бога - това е основното нещо, което трябва да направиш. 

Формули срещу проклятия:

"Господи, пресечи връзката на .... с демона на самоубийството".

"Демон на отачаянието (конкретно!), в името на Господа Исуса Христа, заповядвам ти да напуснеш... брат еди кой си.., сестра еди коя си..., този човек"

Може да използвате и "В Името на Бога"

Ако ваш близък има склонност към фаталност, ето ви формула:

"Господи Исусе Христе, освободи брат ....  или сестра ...., от демона на фаталност и отвън и отвътре."

За себе си:

"Господи, разчупи проклятието, което е свързано с моя лош навик". "Господи Исусе Христе" - аз лично много харесвам обръщението Господи Исусе Христе.

и още:

"Господи, разчупи проклятието  на моя живот"

Господи, разчупи проклятието, което засяга моето здраве, моите финанси, моя мързел;" и т.н. Но за Бог ИСКРЕНОСТТА е по-важна от думите.

ДЕМОНИТЕ И РАЗЧУПВАНЕТО

От една страна животът е борба, от друга страна, животът е игра. Но за ученикът животът не е нито едното, нито другото, нито борба, нито игра. Той само минава в тези фази, но не остава там. Животът на ученика е дълбочина. Животът на ученика е особена любов към Истината. Любовта към Истината е най-мощният инструмент за овладяването на съдбата и за изцеляването. 

Ще ви обясня една тънкост:

Сатана събира демоните и им казва: "От днес нататък няма да лъжете постоянно хората." Те се учудили, защото това е тяхната същност. Но той им заповядва и обяснява;

"Ако постоянно лъжете хората, ще бъдете различени и разпознати. Хората ще вземат мерки, ще се обединят, ще намерят начини да ви победят. Затова отсега нататък ще изучавате свещенните книги и много често ще говорите истината. Когато дойде подходящият момент, ще кажете малката или голямата лъжа, която съсипва."

Това е стратегия - тънка, демонична стратегия, с която постепенно ще ви запознавам. Значи дълго време могат да ви говорят истината, защото тя е изгодна за тях. Те в истината виждат полза, понеже нямат Любов към истината. Те виждат, че по този път могат да заробят хората и всъщност са заробили много хора, дори и напреднали, духовни. 

Коя е главната причина на проклятието? Отхвърлянето на Бога, отхвърлянето на Истината. Този въпрос с полуистина не може да се разреши. Трябва много твърд избор и ако си искрен, дори и да правиш грешки по Пътя към Истината, Бог ще види тази искренност, ще те видоизменя, ще те ръководи и ще те освободи. Всичко това означава, че за да изцелим съдбата си, ние трябва да изпълним свещения закон ЛЮБОВ КЪМ БОГА. Всички са го чували, но ние трябва дълбоко да го разберем, дълбоко да го изберем, ако искаме промяна. Именно тази твърда , избрана любов към Бога, любов към Истината, разлага съдбата, т.е. чувството за обреченост.

Бог е Любов за разумните и закон за всички неразумни

Елеазар Хараш, из "Сияещата мъдрост", Варна, 2004-а година

https://portal12.bg/publikacii/eleazar-harash-dalbokoto-pokayanie-razlaga-sadbata-proklyatiyata-i-demonite?fbclid=IwAR1OuKp6satN_D_JPh-Jva_Yie0zfn1w5GQAn3XVL8MdlsOnk6nY85xuN6A

 Пречупваме това изказване, през тази гледна точка, и за себе си установявам, че какво имаме: фатално мислене и подтикване към самоубийство. Това е пример как да откриваме демоните в човека, които го копаят от вътре. За какво лечение става въпрос, какво е нивото на идеите? Лечител, помощ, взаимопомощ, или един прикрит убиец работи в нечие съзнание.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 час, mecholari написа:

Пречупваме това изказване, през тази гледна точка, и за себе си установявам, че какво имаме: фатално мислене и подтикване към самоубийство. 

E няма подтикване към нищо, то бабето не разбира български и няма интернет в старческия дом, само телевизор и телефон има. Ама не можеш да ѝ се обадиш, щото не може сама да стане и вдигне телефона. Та бабето ще си умре без да го е прочело това дето си го цитирал.
Това което е явно че имаме на тази тема, е твоето изкривено възприемане на реалността.
Пречупен през твоите криви очила Светът е направо ад.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Познавам една лечителка,лекува си по цял ден ,че и мъжа и научи,Та тя си лекува болести дето по принцип съвременната медицина лекува с години ,а тя за 3-4 сеанса,вдигала е парализирани,изправя гръбначни изкривявания дето съвременната медицина не може да се справи и ред други болести.Тя взема ,кой колкото остави,защото това е била мисията и от Бога.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 4 минути, Anjel Dimitrov написа:

Познавам една лечителка,лекува си по цял ден ,че и мъжа и научи,Та тя си лекува болести дето по принцип съвременната медицина лекува с години ,а тя за 3-4 сеанса,вдигала е парализирани,изправя гръбначни изкривявания дето съвременната медицина не може да се справи и ред други болести.Тя взема ,кой колкото остави,защото това е била мисията и от Бога.

Да, ама не ги изпраща  със пощенски запис на Бога , не че съм против да си ги прибере за себе си.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 минута, Колев60 написа:

Да, ама не ги изпраща  със пощенски запис на Бога , не че съм против да си ги прибере за себе си.

Факт ,че не ги изпраща на Бога.А и все пак трябва да живее по човешки ,а да живееш по човешки е свързано с разходи.И ако лекува безплатно ,вместо да приеме 30 човека ,ще се наложи да го прави след работа и ще приема по 5-10.Не е ли по добре това да и е работата(да лекува и да изкарва пари)отколкото да се занимава с бизнес и болните да се лекуват с години вместо за няколко сеанса.?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 минута, Anjel Dimitrov написа:

Факт ,че не ги изпраща на Бога.А и все пак трябва да живее по човешки ,а да живееш по човешки е свързано с разходи.И ако лекува безплатно ,вместо да приеме 30 човека ,ще се наложи да го прави след работа и ще приема по 5-10.Не е ли по добре това да и е работата(да лекува и да изкарва пари)отколкото да се занимава с бизнес и болните да се лекуват с години вместо за няколко сеанса.?

Благодаря Ви за отговора Ви, но аз съм от невярващите  а и мястото ми не е в този подфорум. Погледнах го, за да не ми се смеят хората, че не съм знаел, че съществува! Извинявам се за откровението и намесата. То си беше мое, лично мнение, не касаещо никого от...ВАС!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 17 минути, Anjel Dimitrov написа:

Тя взема ,кой колкото остави,защото това е била мисията и от Бога.

Ами те така лъжат, кой колкото обича. Ама на практика всеки се напъва да им остави възможно повечко парици.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

  Идеята на тази тема е активна визуализация, какъв тип Лечител да привлечеш към себе си, ако имаш нужда от помощ. Трябва да се имат ясни критерии, блудкави и половинчати не вършат работа. Така че темата остава за домашно. 

  Светъл пример за лечител е Петър Димков. Например в spiralata.net я има книгата на Лили Димкова "Петър Димков моят баща". Там ще откриете, че точките, които изредих са описателни за неговата личност, подход и помощта, която е оказвал.

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 21 часа, Колев60 написа:

Благодаря Ви за отговора Ви, но аз съм от невярващите  а и мястото ми не е в този подфорум. Погледнах го, за да не ми се смеят хората, че не съм знаел, че съществува! Извинявам се за откровението и намесата. То си беше мое, лично мнение, не касаещо никого от...ВАС!

 Мястото на всеки е тук ,защото не се знае ,кой ,как ,може да закъса със здравето или негов близък или наш близък и е добре да сме запознати с темата за лечителите.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 21 часа, Белгиеца написа:

Ами те така лъжат, кой колкото обича. Ама на практика всеки се напъва да им остави възможно повечко парици.

Това със заплащането е изпитание и за лечителя и за болния ,Господ вижда отношението и на двете страни към проблема.Единия има нужда от помощ за да живее по човешки ,а другия има дарбата да помага и да елиминира проблемите.Значи на повечето лечители това им е подарък  ,а и отплатата е не в този живот ,а след смъртта ,такаче лечителя,трябва и да е силно вярващ,защото е нещо подобно като развалянето на магии(гони ги каръка,аз им развалям магията и каръка спира,и доста решават ,че за посредничеството ми е дарба и нищо не оставят,защото съм се трудил 5 минути ,ама не виждат годините прекарани в труд да достигнеш до Бога,ама това е положението,аз имам възможност да помогна и го правя,защото да помогнеш означава да получиш благословия от Господ-след това Господ ще ти помогне,а Господ като е с теб такива неща могат да ти се случат ,че са несъизмерими с пари или ако се измерват финансово то няма толкова богатсва на планетата).

Та да се върна на темата,че един лечител трябва да е вярващ и дори и да му оставят за подигравка,да знае ,че отплатата не е само пари,и че ако не му се отплати подобаващо някой то Господ не забравя и дава нужната отплата и на двете страни.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 3 часа, Белгиеца написа:

абе стига с тоя господ че ми гади вече

Всичко е свързано с Него,и ако Му се беше молил животът щеше да ти е доста по-добър.Но трябва да има и такива като теб ,че да се утвърждаваме вярващите.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

да не съм луд да се моля на разпнат еврейн преди 2000 годин, той отдавна е умрал бе, няма го

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 минута, Белгиеца написа:

да не съм луд да се моля на разпнат еврейн преди 2000 годин, той отдавна е умрал бе, няма го

Това не е Господ.Много ти е слаба представата за Господ Бог.Е сега виждам целия ти проблем ,Просто не си прочел книгата ми за да ти се изяснят някои работи.Твоя проблем го имах като 11 годишен.

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 минута, Белгиеца написа:

е друг никой не е виждал, а измишльотини като твоята книга не чета

Ще се останеш в заблуда.Проблема си е твой,и в един момент след смъртта си ще осъзнаеш колко пропуснати ползи имаш,ама ще е късно(в подписа ми е линка към сайта ,където книгата се чете безплатно)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 30 минути, Белгиеца написа:

да не съм луд да се моля на разпнат еврейн преди 2000 годин, той отдавна е умрал бе, няма го

spacer.png

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 28 минути, Белгиеца написа:

а къде ти е подписа, при твоя господ бог ли ?
аз подписи не виждам, ядец

На мобилното не се вижда.Но ето линк http://youartefakt.com 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

По темата:

1. Истинският лечител трябва да бъде поне на 120 години (удостоверено със справка от ЕСГРАОН), но да изглежда на не повече от 40.

2. Трябва да не е боледувал нито веднъж през последните 100 години (удостоверено със справка от 5 поколения лични лекари).

3. Кожата му трябва да е с наситено зелен цвят, за да може да фотосинтезира, понеже от един век насам не е слагал в устата си друго освен чиста вода и се храни единствено със слънчеви лъчи (през особено тежки зими може да допълва диетата си с нагревки с кварцова лампа).

4. През всички сезони трябва да ходи бос, облечен само в бяла памучна роба с къс ръкав, която никога не се замърсява. За начинаещи лечители е приемливо при температура под -40° да обуват сандали.

5. Трябва да ходи без проблеми по повърхността на реки, езера и морета (при вълнение до 3 бала, ако е повече - допустимо е да се препъва от време на време), а когато е на суша - да левитира на минимум 10 сантиметра над земята.

6. Не трябва да изисква или да приема пари за това, че лекува хора. А ако все пак някой му даде банкнота от 10 лева, истинският лечител трябва да умее само с едно докосване да я превърне в купюра от €500, след което да я върне на излекувания пациент с блага усмивка.

7. Желателно е също да може да превръща водата във вино, за препоръчване "Шато Марго" реколта 1787г.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване