Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да прехвърля информация от хард диск?

Featured Replies

Абе аз кото му обяснявам нещо ново на детето ми, го карам той на негов ред да ми го обясни същото, за да съм сигурин какво е разбрал. Че знаеш ли после как хубаво ме пита след някой ден дали може да слага SIM карта в PSTN или IP телефон, понеже имаме и стационарен GSM работещ с такава. На външен вид еднакви и детето пита дали може и в другите две да се слага.
Та и при перфектно обяснение от няколко човека, пак може някой питащ да е разбрал непълно или леко накриво.

преди 11 минути, Белгиеца написа:

Абе аз кото му обяснявам нещо ново на детето ми, го карам той на негов ред да ми го обясни същото, за да съм сигурин какво е разбрал. Че знаеш ли после как хубаво ме пита след някой ден дали може да слага SIM карта в PSTN или IP телефон, понеже имаме и стационарен GSM работещ с такава. На външен вид еднакви и детето пита дали може и в другите две да се слага.
Та и при перфектно обяснение от няколко човека, пак може някой питащ да е разбрал непълно или леко накриво.

Не знам за теб, но аз когато обяснявам на 13 годишно момиче как се инсталира Windows - правя го пред нея, а тя си води записки, а след това сяда и сама със записките си го прави отново.

Не се е налагало да показвам втори път!

Добре сега не ви разбирам защо спорите че при факта че тя не разбира нищо най добре закарай хард дискът при някой майстор да ти прехвърли цялата информация на някой Усб носител и това е 20 лева ще ти струва цялата работа

преди 50 минути, Петър Чакъров написа:

Добре сега не ви разбирам защо спорите че при факта че тя не разбира нищо най добре закарай хард дискът при някой майстор да ти прехвърли цялата информация на някой Усб носител и това е 20 лева ще ти струва цялата работа

За под 20 лв. се взема 2,5" кутия с USB 2.0/3.0 и диска се слага вътре - това е. После ако желае си копира информацията и на новия лаптоп, а този диск остава за BackUP.

Мадамата я заболеха очите да чете специфични термини ,които най-вероятно не е разбрала ............Sata 2,3  ,че кутийки ....алабаланица турска паница .Жената ви каза ,че абер си нема от тия неща .Моме дай некой лев на тия в сервизо и една флашка и кажи какво искаш да ти свалят ..............дано само не са некви интимности :)  или рецепти за термоядрен апокалипсис........

преди 2 часа, plamen_petrov_80 написа:

За под 20 лв. се взема 2,5" кутия с USB 2.0/3.0 и диска се слага вътре - това е. После ако желае си копира информацията и на новия лаптоп, а този диск остава за BackUP.

във началото на темата питащия спомена че не разбира изобщо от тези неща

преди 3 минути, Петър Чакъров написа:

във началото на темата питащия спомена че не разбира изобщо от тези неща

Не е нужно да разбира от нищо - просто казва в сервиза да го направят. Всеки уважаващ себе си сервиз продава (или може да намери) такава кутия.

преди 15 часа, plamen_petrov_80 написа:

Не е нужно да разбира от нищо - просто казва в сервиза да го направят. Всеки уважаващ себе си сервиз продава (или може да намери) такава кутия.

ако бях аз на нейно място търся си сервиз давам хард дискът на тях и това да е да извлекът информацията и готово без ядове и без проблеми

преди 46 минути, Петър Чакъров написа:

ако бях аз на нейно място търся си сервиз давам хард дискът на тях и това да е да извлекът информацията и готово без ядове и без проблеми

Лаптопа вече е в сервиз! Нов лаптоп вероятно още няма.

След извличането на файловете от други лица:

- диска няма да може да се ползва (освен ако изрично не се каже да се направи външен)

- няма гаранция, че са копирали всичко (знаеш как хората си разхвърлят данните по дисковете, а и понякога се допускат грешки)

- не е ясно дали ще копират или прехвърлят информацията (съответно няма да и остане BackUP на файловете

- при копирането чужди очи неволно могат да видят конфиденциална информация

Разбира се преценката накрая не е наша!

Не пречи сервиз да направи диска външен и да извърши копирането на данните (не източването) към нов носител (лаптоп), но после ще си има външен твърд диск (нещо с което всеки ползващ компютри би трябвало да се справя без трудности - все пак такива продават и в супер маркета вече).

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.