Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дали има по-смотан оператор от А1?

Featured Replies

току-що, nikssi написа:

Виж сега. Няма да тръгна да ти обяснявам какво що. Дадох мнението си ,можеше и да не го дам. Така реших към момента. Никого не убеждавам за разлика от тебе интересно защо ли си се вкопчил в това да обясниш на всички недоволни как щом като не е при тебе така при други е същото. Сещай се де! Примерно сети се примерно защо обслужването в различните офиси е различно, дори в един и същ офис има разлика от до! Сещай се де!

Хитрите лафчета си ги оставете за вас. Факта е,че другия месец подписвам с друг оператор. Капиш? Останалото е дрън дрън та пляс.

Кълвач не си в политиката там с Мирко се надлъгвайте кой колко повече разбира.:pills:

• Отговори 84
  • Прегледи 16,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 5 минути, PigManu написа:

Кълвач не си в политиката там с Мирко се надлъгвайте кой колко повече разбира.:pills:

Ха , вече почнахме опааа ! Добрем. Живейте си в заблуда. Ваша си работа.

Странно обръщение...прилича ми на едно на една друга потребителка тук. Айде нема нужда а?

преди 5 часа, Пунта мара написа:

Трябва да уточня, че говоря за покритието. В същността си, това е оператор за мобилни телефони. Покритието им е слабо, на места несъществуващо. На много места.

Много точно казано. Да и аз не съм доволен тука от покритието, горе-долу на 50% е, уж на блока горе имаме антени, ама не ги знам само на A1 ли са, на A1 и на VIVA-та ли са, май на теленор нЕма ... :D

Иначе на едно друго място пък имам малко по-добър обхват на Теленор (прехвърлих си номера към тях от предплатена на А1) отколкото на A1, а на много места, даже предполагам почти навсякъде има пълен... на 2G (EDGE интернет)... ;)

Казах им да ми направят кредитния лимит на 20 лв. и ми го направиха още на същия ден, даже по телефона им го заявих... бях им казал на служителките там още като подписах за 30 лева, но те най-вероятно щяха "да ме качат на върбата" и да прескочат тази процедура... 20 лева е най-малкия който може да бъде, поне при Теленор.

Само не разбрах защо от "200 минути към национални мрежи и роуминг в зона ЕСми дадоха първоначално само 192:51 за непълен месец... но аз така или иначе няма да ги оползотворя всичките, ако ще и само 100 да са... (от края на миналия месец съм със Сините :) )

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

близо и А1 имат обща техника (един собственик):wink12:

Известно ми е и то отдавна. Ползват изградената мрежа на Близу и никаква поддръжка. Оня горе нека си фантазира колкото иска или си ти?

току-що, nikssi написа:

Ха , вече почнахме опааа ! Добрем. Живейте си в заблуда. Ваша си работа.

Странно обръщение...прилича ми на едно на една друга потребителка тук. Айде нема нужда а?

В какво си се заблудил пак ве кълвач :D

току-що, PigManu написа:

В какво си се заблудил пак ве кълвач :D

Не аз ТИ!?

Обясни ми как да вярвам на измишльотините ти като лятото ми скъсаха нервите от прекъсвания! Сега нямам проблеми но неприятното впечатление е останало.

преди 13 минути, nikssi написа:

Не аз ТИ!?

Обясни ми как да вярвам на измишльотините ти като лятото ми скъсаха нервите от прекъсвания! Сега нямам проблеми но неприятното впечатление е останало.

Виж Мирко гледам е влезнал в политиката 

Тая тема нещо не ти се отдава:D

току-що, nikssi написа:

Има един отговор но ще го спестя.

Политическия раздел там е истината :D

преди 15 минути, PigManu написа:

Политическия раздел там е истината :D

Там е същото като в дзън дзън и ала бала. Говорилня. Какво каза ти по въпроса? При мене не е така - защо при мене не е така при вас е така? Общо взето това са съдържателните ти мнения в тази тема. Гледам и не само в тази.

Явно и стилът ти на общуване е подобен.

Добре защо при теб няма проблеми , а при други има? Според тебе какъв е отговора? Пишат глупости и не е вярно. Защо пък твоето да е меродавно? Защото пишеш по-десет офтопика ли? Защото имаш интерес да не критикуват въпросния доставчик?

Мнението си го дадох ти си продължавай с емотиконките. Приятно хилене.

преди 6 минути, nikssi написа:

Там е същото като в дзън дзън и ала бала. Говорилня. Какво каза ти по въпроса? При мене не е така - защо при мене не е така при вас е така? Общо взето това са съдържателните ти мнения в тази тема. Гледам и не само в тази.

Явно и стилът ти на общуване е подобен.

Добре защо при теб няма проблеми , а при други има? Според тебе какъв е отговора? Пишат глупости и не е вярно. Защо пък твоето да е меродавно? Защото пишеш по-десет офтопика ли? Защото имаш интерес да не критикуват въпросния доставчик?

Мнението си го дадох ти си продължавай с емотиконките. Приятно хилене.

Един от Вечните форумни философи си :pills:

преди 25 минути, PigManu написа:

Един от Вечните форумни философи си :pills:

Пак грешка. Не аз ТИ! Отговори де - зададох ти въпрос.

преди 34 минути, nikssi написа:

Ако ще отговаряш отговори , ако не явно няма какво да кажеш освен да измисляш разни квалификации.

според мен всеки си има кусури 

я кажете кой е по-читав от А1

преди 40 минути, nikssi написа:

Пак грешка. Не аз ТИ! Отговори де - зададох ти въпрос.

Задавал въпрос, постоянно си объркан :D

Кълвач сбъркал си темата политиката не е тука Worry

преди 5 минути, PigManu написа:

Задавал въпрос, постоянно си объркан :D

Кълвач сбъркал си темата политиката не е тука Worry

Пак те питам защо смяташ,че след като ти нямаш проблеми останалите нямат проблеми с въпросния интернет доставчик?

Когато нямаш отговор на такъв елементарен въпрос - почваш с квалификациите и офтопика.

Дращи си това е твое право.

преди 8 минути, nikssi написа:

юПак те питам защо смяташ,че след като ти нямаш проблеми останалите нямат проблеми с въпросния интернет доставчик?

Когато нямаш отговор на такъв елементарен въпрос - почваш с квалификациите и офтопика.

Дращи си това е твое право.

Когато ти лично имаш проблем пишеш за себе си и офиса с който имаш проблем, а не квалифицираш цялата фирма А1 като "мошенници" 

Така че се научете да се изказвате.

няма

следващ въпрос

п.п-и нема да обиждаш

идиотите сме си идиоти

служителите на а ино-друг чешит отпадъци

най-добрият оператор бяха глобул...

ся сички са маскари

преди 42 минути, PigManu написа:

Когато ти лично имаш проблем пишеш за себе си и офиса с който имаш проблем, а не квалифицираш цялата фирма А1 като "мошенници"  

Така че се научете да се изказвате.

Ей , сега ще обиколя всички офиси да давам мнение за обслужването.  За прекъсванията на интернета също нечий офис е виновен. За ниския ъплоуд сигурно също имат вина офисите. За това,че трябва по-десет пъти да им кажеш, че не искаш разните му там уж промоционални канали също виновни са в конкретен офис...

Който има нерви да си им ползва услугите. Аз за себе си съм решил. За мобилните им услуги нямам впечатления - не им ползвам услугите. Абонат съм на Глобул и ме устройва плана който ползвам. Мобилния им интернет го ползвам рядко - когато съм в движение.

Друго по темата нямам вие си пишете, ваше право е да давате правилни мнения.

преди 1 минута, nikssi написа:

Ей , сега ще обиколя всички офиси да давам мнение за обслужването.  За прекъсванията на интернета също нечий офис е виновен. За ниския ъплоуд сигурно също имат вина офисите. За това,че трябва по-десет пъти да им кажеш, че не искаш разните му там уж промоционални канали също виновни са в конкретен офис...

Който има нерви да си им ползва услугите. Аз за себе си съм решил. За мобилните им услуги нямам впечатления - не им ползвам услугите. Абонат съм на Глобул и ме устройва плана който ползвам. Мобилния им интернет го ползвам рядко - когато съм в движение.

Друго по темата нямам вие си пишете, ваше право е да давате правилни мнения.

Пишеш пълни глупости, както обикновено.Като не знаеш как се дава мнение за нещо не се изказвай защото си смешен.

Няма смисъл да ме цитираш.

• Автор
преди 8 часа, PigManu написа:

Колко хора, колеги познавам които минаха от Близо на А1 и нямат такива проблеми вкл. и аз.

Как си го обясняваш че се случва на теб и искаш едва ли не да ни убедиш какви "измамници" са там.

Ако си доста възрастен човек и не разбираш за какво става на въпрос винаги на такива места ходят синове дъщери и т.н.

Като си толкова голям фен на А1 дай да ти разкажа още една случка с тях, за да разбереш, че не се случват подобни неща само на мене. Става дума за моя роднина, която от години си беше на Мегалан и беше много доволна. След като Мтел ги купиха постепенно нещата й почнаха да се скапват. Тя имаше само лан интернет. Тя ми казваше, че преди не е знаела телефоните на Мегалан, а сега през седмица й се налага да звъни на Мтел. Да, верно, че идват и го оправят, но след време пак се скапва. Някъде по трасето около блока й. Накрая тъкмо ги бяха кръстили А1 и един техник при поредното посещение за смяна на нещо си по трасето й препоръчал да поиска оптична връзка. Така нареченото gpon. Тъкмо имали промоция заради новото име. Цял месец тестово безплатно. Речено - сторено. Отишла в един офис и си го поръчала. Дошли едни майстори от А1 и опънали оптичния кабел, но нищо друго не направили, защото нямало някакви нива. Поне така обяснили. Казали й, че други ще й се обадят за нивата и ще дойдат тия дни. Само че минали 10 дни и никой не се появил или обадил. Забравих да спомена, че първите двама служители които прокарали кабела явно били в тежък личен конфликт и през цялото време се карали и псували помежду си. Моята роднина била сама в къщи и се нашашкала, че тия ако се сбият дори не може да ги разтърве. Слава Богу, тръгнали си без крайни ексцесии. Все пак си мисля, че никой клиент не заслужава подобни гледки. Но да се върнем на сагата с оптичния интернет. След повече от 10 дни моята роднина отишла пак в офиса на А1 да пита какво става с нивата. Каква изненада като се оказало, че работата се води за свършена и от А1 смятали, че тя има прокаран оптичен интернет. Нито се извинили, нито обяснили, а след 3 дни пратили нов екип, който довършил нещата. Дали й дори рутер. Обаче лан интернета станал излишен. Въпреки че подписала нов договор за оптичния интернет стария не го прекратили, а казали да изчака да изтече договора. Близо половин година си плащала още 15 лв. за нещо, което не ползва.  После се почна и при нея сагата с прекратяването. На практика вече трети месец не я спират. Бях с нея в началото на януари когато подаде предизвестие в офис. Средата на февруари й казаха, че договора вече е прекратен. Обаче март й идва сметката и се оказва, че пак си е начислено всичко на 6. Правят проверка в системата и нейното заявление го няма. Тя го има на хартия, но в системата на А1 го няма. Скандали разправии и  пак ново предизвестие с обещания, че от средата на април договора ще е прекратен. Е какво повече да се каже? Тя достатъчно се кара и по офиси и по телефона. Но на практика нищо не се получава. Плаща си за услуга, която не ползва и няма кой да й обясни защо не я спират . Какво трябва да направи човек за да повлияе на тези дебили? На мене ми казват, че до 2 дни ще ми се обадят. Мина седмица и ни вест, ни кост. Ако отида и вдигна скандал ще ми кажат, че това не е техен проблем. На практика в тази фирма няма човек, който да носи отговорност и да поема вината. Подаваш жалба и ти казват, че ще има резултат до месец. След месец се оказва, че жалбата ти просто я няма в тяхната система. Изпарила се е . Вдигат рамене, гледат умно и няма виновни. Пак ми разправяй, че не са мошеници. Защото за всяка тяхна грешка ние си плащаме. 

преди 8 минути, Rewivo написа:

Като си толкова голям фен на А1

Разбира се че съм фен щом всичко ми е наред.

Както и мои колеги роднини и приятели са доволни, вие сте някакви отделни случаи.

Винаги някъде има проблеми нормално е,  мрежата е огромна.

Не може малка част като вас, да дават такива неверни квалификации.

• Автор
преди 16 минути, PigManu написа:

Разбира се че съм фен щом всичко ми е наред.

Както и мои колеги роднини и приятели са доволни, вие сте някакви отделни случаи.

Винаги някъде има проблеми нормално е,  мрежата е огромна.

Не може малка част като вас, да дават такива неверни квалификации.

Аз съм я пуснал тази тема заради моя проблем. Ти не си ли чувал, че битието определя съзнанието! Значи щом аз имам проблем е логично да се дразня и да го споделя в търсене на съвети и решение. Ти ако беше на мое място какво щеше да правиш? Да си лежиш и да си псуваш сам ли?

преди 1 час, Rewivo написа:

На практика в тази фирма няма човек, който да носи отговорност и да поема вината. Подаваш жалба и ти казват, че ще има резултат до месец. След месец се оказва, че жалбата ти просто я няма в тяхната система. Изпарила се е . Вдигат рамене, гледат умно и няма виновни. Пак ми разправяй, че не са мошеници. Защото за всяка тяхна грешка ние си плащаме. 

Много точно казано! Поне за месеците (даже не мога да конкретизирам в цифра) на "прехвърлянето" на активите от Мтел към А1! Вървяха всякакви бланки, и от Мтел, и от А1. Пример: договор на жълта индигирана бланка от Мтел, допълнителното споразумение към договора на бял лист от А1. Без идентификация, номера .... нищооо за проследяване и отчетност. Да не говорим за устройствата и протоколите към тях! Нямам думи! Дори не знаеха за какво питаме! Добре, че архивите при нас са живи!

Само със сигнал до КЗП, се оправят що годе нещата и то след месеци! И пак имаш чувството, че нещо не е както трябва, ма вече ти е писнало! :(

Моя съвет е: каквото и да подадеш в техен офис, искай да е входирано с номер и задължително копие за теб с всичките му атрибути за документ - подписи от двете страни, дата, печат! Трупаш доказателства, сканираш и пращаш в КЗП с подробно обяснение по случая! Аз така спасих мойте родители (или поне им спестих каквото успях).

Успех!

преди 1 час, PigManu написа:

Пишеш пълни глупости, както обикновено.Като не знаеш как се дава мнение за нещо не се изказвай защото си смешен.

Няма смисъл да ме цитираш.

Защо да не те цитирам? Така да пиша както ти алабализми ли? Всеки дал различно от твоето мнение е смешен и пише глупости така ли? Хубаво фен си, няма лошо , всеки влак си има пътници. Защо обаче се опитваш да налагаш твоето мнение като меродавно? Не са коректни и когато имат проблем с мрежата се правят на ударени. Аз толкова години съм нямал проблем в мрежата с Близо въпреки,че има доста хора , които твърдят обратното не съм тръгнал да споря с тях ,че са не знам какви си и да ги пращам къде ли. Не се ли усещаш,че не аз ставам смешен? Явно не.

преди 5 минути, nikssi написа:

Защо да не те цитирам? Така да пиша както ти алабализми ли? Всеки дал различно от твоето мнение е смешен и пише глупости така ли?

ами какво ти е чудно и ти като дрънкаш в политиката мислиш че си прав - ами ако не си

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.