Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Телефон до 400лв.

Featured Replies

Възможно най-добрия телефон в диапазона 350-400лв?

преди 27 минути, Здравко Будаков написа:

Възможно най-добрия телефон в диапазона 350-400лв?

Какъвто модел си избереш все ще е добър!!

току-що, Soviet Soldier написа:

Това не е вярно. ВСЕКИ един модел в този диапазон ще му свърши уникално перфектна работа и ще си я върши повече от добре. 

преди 10 часа, Емил Костов написа:

Това не е вярно. ВСЕКИ един модел в този диапазон ще му свърши уникално перфектна работа и ще си я върши повече от добре. 

Кое не е вярно? Че 7 plus е по-добър от 6.1 ли? И двата телефона са добри и ще му вършат отлична работа, но 7 plus превъзхожда 6.1 като CPU, GPU, Камера, дисплей, издръжливост на батерията, рам ,вградена памет. Аз за това съм препоръчал два, единия максимално добър в съотношения цена-качество, а другия от към функционалност, макар и малко над бюджета. Лично аз, ако в момента трябваше да си избирам нов смартфон, бих разглеждал точно тези два. И в моите разбирания пръскането на много пари за телефони не е разумно. 

https://www.pazaruvaj.com/mobilni-telefoni-gsm-c3277/xiaomi/redmi-note-7-64gb-4gb-ram-p454158867/

С малко е над бюджета, но си струва парите. От месец съм с такъв и съм доста доволен. Недостатък е, че в комплекта не е включено бързо зарядно но за 7-8лв от Алиекспрес може да се вземе.

Ако все пак нямаш възможност за тази сума, около 370 лв излиза покупка от Алиекспрес ( с доставка с DHL без митница).

• Автор
преди 7 часа, Kamen Zhelyazkov написа:

https://www.pazaruvaj.com/mobilni-telefoni-gsm-c3277/xiaomi/redmi-note-7-64gb-4gb-ram-p454158867/

С малко е над бюджета, но си струва парите. От месец съм с такъв и съм доста доволен. Недостатък е, че в комплекта не е включено бързо зарядно но за 7-8лв от Алиекспрес може да се вземе.

Ако все пак нямаш възможност за тази сума, около 370 лв излиза покупка от Алиекспрес ( с доставка с DHL без митница).

И аз се спрях на този, но не е ли прекалено голям?

преди 16 часа, Здравко Будаков написа:

Mисля, че  в Техмарт го предлагаха.Върви и на място си прецени как ще ти е големината.

преди 16 часа, Здравко Будаков написа:

По-скоро е прекалено пластмасов, чуплив и предразположен към тротлинг. Повечето Xiaomi са на този принцип, високи характеристики (потребителя масово кълве на цифрички) и максимално бюджетно изпълнение, от там и по-ниската цена, в сравнение с конкурентите със същите характеристики. 

https://www.emag.bg/smartfon-xiaomi-mi-a2-dual-sim-64gb-4g-black-mi-a2-black/pd/DRKBCSBBM/?utm_campaign=share+product&utm_source=mobile+app&utm_medium=android
Метален гръб и рамка. Ползвам такъв, ако не ти пречи, че няма слот за карта памет, но всичко е вече по облаци.

• 3 месеца по-късно...
  • 7 месеца по-късно...
на 5.08.2019 г. в 17:17, Anjel Dimitrov написа:

Вече не препоръчвам,защото след година и половина батерията започна да държи по 15 часа -( независимо дали го ползваш или не).Не идват актуализации за новите андроиди,а примерно самсунга откакто му дойде новия андроид батерията започна да издържа двойно-(по почти два дни ,а е на почти 4 години).

• 10 месеца по-късно...
на 28.03.2020 г. в 14:24, Anzhel Dimitrov Dimitrov написа:

Вече не препоръчвам,защото след година и половина батерията започна да държи по 15 часа -( независимо дали го ползваш или не).Не идват актуализации за новите андроиди,а примерно самсунга откакто му дойде новия андроид батерията започна да издържа двойно-(по почти два дни ,а е на почти 4 години).

След като откарах да му сменят батерията се оказа ,че виджета за метеорологичното време дърпал батерията ,защото местоположението е включено постоянно. Като махнах виджета батерията почна да държи по цял ден без проблеми и ми се размина сменяването на батерията .

Сега съм със ,,Моторола джи 8 Пауър " и батерията държи много ,дори и като гледам по 3 серии от сериали пак изкарва един ден без проблеми ,даже може се остава по 30 % . Само един ден го видях този смартфон на 14 % ,но тогава цял ден филми ,музика и сериали.

• 2 месеца по-късно...

Защо не погледнеш Realme, аз съм с Realme 6 и съм много доволен миналия месец излезе Realme 8 PRO

Аз съм със Xiаomi Redmi note 9 pro от Януари месец и съм много доволен. Нямам проблеми с него . Но избери с 6гб рам версията няма  съжаляваш.

• 5 седмици по-късно...

Във връзка с темата, скоро си закупхме Realme 7i. Уникално бърз телефон, уникална камера. А хубавото е че вече има и кейсове за този модел. Вярно че се предлагат основно в базар и olx, но по-добре от това да оставиш телефона си гол и без защита.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.