Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Акаунтът ви беше блокиран

Featured Replies

Тъкмо и аз щях  да пускам нова тема. Еб*л съм и фейсбука, май някой трябва да ги осъди!!!! Имах 1 профил(първия ми), цъках си,пишех си по-групите и т.н. Бях блокирван за 30 дни доста пъти и си направих 2-ри профил.После блокирваха  и 2-рия профил, и си направих 3-ти. Репортнаха ме повечко хора, защото се дразнят да пише едни и същи неща по-групите,върнаха ми профила,след време ми блокираха профила 1-вия и си пратих личната карта, и ми върнаха профила.Писах си с 1 бизнесмен дето кара порше турбо s cayenne, той се изнерви и след това 2-та ми профила бяха disabled. Пратих си личната карта и до там! Не можех да си вляза в email-a(абв),после успях, получих 1 съобщение автоматично от фб и повече не съм получавал 2-ро нз защо. Може тоя човек с поршето да ме хаква. Почнах да си ползвам 3-тия профил и него disabled и к*рец... Направих си с един и същ гсм номера 2 профила,после още 2- 2 аз цъкнах да ги изтрият,  и 2 са disabled... Е как да имам нормален фейсбук ??? Нито нарушавам някви правила,нито нищо... е*ал съм и фейсбука долнопробен... ИЛИ НЯКОЙ МЕ ХАКВА, ИЛИ АВТОМАТИЧНО БОТОВЕТЕ МИ DISABLED ПРОФИЛИТЕ ... 5 ПРОФИЛА СА DISABLE ОТ ЛЯТОТО НА 2018 ДО СЕГА...  И ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ 2 ПРОФИЛА НЕ МИ ИЗЛИЗАТ КАТО СИ ВЪВЕДА EMAILA/GSM НОМЕРА...

на 20.04.2019 г. в 22:43, Trichkoff написа:

На мен не ми дава и нов да си направя. А и си искам този, защото имам доста неща на него, които не искам да губя.

Е и при мен е така с 1-вия ми профил,ама май трябва да ги осъдим колективно ,иначе не виждам как ще ни върнат профилите...

на 21.04.2019 г. в 16:35, Trichkoff написа:

Няма отговор, няма нищо. "Случая" (разговора с фб) седи на Отворен и чакам. И явнк съм баннат по ИП, защото пробвах да вляза с на приятел акаунта и ми излезе грешка и не ми даде..

Няма и да ти върнат, дай да ги осъдим ако искаш колективно! И при мен нищо не връщат кап*тите!!! Хем ще изкараме някой лев като спечелим делото! АКО ИСКАТЕ МОЖЕ И МАЙКРОСОФТ ДА ОСЪДИМЕ, ЗНАМ КАК!

Ами то точно като се абюзва системата се банват профили.

И да, искат снимка на лична карта и доказателство, че сте вие.

Банват и за профилна снимка, която не е човешко лице.

Банват за дублизани профилни снимки.

И т.н.

• Автор
на 25.04.2019 г. в 11:22, Kristy Of Elune написа:

Ами то точно като се абюзва системата се банват профили.

И да, искат снимка на лична карта и доказателство, че сте вие.

Банват и за профилна снимка, която не е човешко лице.

Банват за дублизани профилни снимки.

И т.н.

Това е ясно ама в моя профил всичко беше ок, не съм абюзвал и профилната ми беше с моето лице. Нямаше причина като цяло.

на 24.04.2019 г. в 6:26, Константин Петровски написа:

....Е как да имам нормален фейсбук ???....

Каква ценноста система просто нямам думи...

Все едно е най-важното нещо на света да имаш фейсбуклук профил.

Сега пък не ми приема гсм номера и пак нямам фейсбук..Дееба и свинщината... Било засякло ненормална активност и като си въведа гсм номера , не става нищо...

• 2 месеца по-късно...

Здравейте! тия глупаци от фб не знам какви ботове използват, но за втори път в прамките на два дни ме блокират за подозрителна дейност, а не върша нищо подозрително. 😡  Ако искате да ви оправят профилите пишете им тук https://m.facebook.com/help/contact/357439354283890

П.С. И ако искате да ви обърнат внимание им пишете учтиво. 😏

на 14.07.2019 г. в 12:38, DJ_Remixs написа:

Здравейте! тия глупаци от фб не знам какви ботове използват, но за втори път в прамките на два дни ме блокират за подозрителна дейност, а не върша нищо подозрително. 😡  Ако искате да ви оправят профилите пишете им тук https://m.facebook.com/help/contact/357439354283890

И да до пълня, трябва да им пишете на английски....
противен случай няма да ви обърнат внимание.. 

• 2 седмици по-късно...
на 14.07.2019 г. в 12:38, DJ_Remixs написа:

Мерси, не го знаех това, написах им 2-3 реда.

• 1 месец по-късно...

Бе кво толкова полудяват маса хора по-тоя фейсбук не мога да вдена нещо:speak:

Само кат се сетя че повечето жени без Фейсбук и Инстаграм не могат, някои дори не могат да си представят живота си без тях.:no-no:

Няма да забравя наскоро когато пак нещо го бяха омазали, как една лелка сърцераздирателно плачеше и се молеше в църква на Господ да го оправят бързо и повече да не се разваля...:brickwall:

• 1 година по-късно...

Здравейте, Смених си рождената дата в феизбук че беше неправелна и ми заключиха профила, поискаха ми да си испратя личната карта или книшката и те ще се свързват с мен по email, обаче аз този email вече него ползвам забеавих му паролата понеже един приател ми направи feizbuka още през 2012 може ли някои да ми пимогне?? Благодая

преди 7 минути, Goce1995 написа:

Здравейте, Смених си рождената дата в феизбук че беше неправелна и ми заключиха профила, поискаха ми да си испратя личната карта или книшката и те ще се свързват с мен по email, обаче аз този email вече него ползвам забеавих му паролата понеже един приател ми направи feizbuka още през 2012 може ли някои да ми пимогне?? Благодая

Ама ти сериозно ли мислиш, че това с регистрацийте и настройките е просто тъпа шега. Нормално е да ти блокират акунта. При това положение, което е в момента си правиш чисто нов акаунт.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.