Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за Fiat Punto 2004 1.2 бензин

Featured Replies

на 19.04.2019 г. в 17:59, bumblebee написа:

Пичове,

трябва ми малка кола, колкото да изкара 1-2 години, защото ще я разкарам след това. 

Спрял съм се на Fiat Punto 2004 година 1.2 бензин с автоматична кутия и климатроник.

В обявата пише, че е на 96000 км. (естествено не са толкова) но все пак мнение за нея?

Как е двигателя? Някакви по-сериозни ремонти и прочие?

Дайте мнение за тази количка ;)

Майкоо 1.2 с климатик и автоматик.Това ще има да го буташ по баирите.

преди 1 час, franchesko написа:

80 конски сили за автомобил под тон са наполно достатъчно и по нищо не отстъпва на повечето масови автомобили в България. При изпреварване ще е малко некомфортно, като при всеки по-слаб автомобил, но нищо фатално. Разпространените в България Е36 316 99кс. при над 1200кг маса и 318i с по 113 коня при маса над 1200кг. да не би да са по-тяговъоръжени и динамични? Или разни голфчета, като 4-ките с двигатели 1,4 - 75 ; 1,6 - 101 коня при ~ 1100кг. маса на автомобила. На практика и тия коне ги нямат, щото масово се карат на газ, което ще рече към 15% спад в мощността. Въпросното Пунто е напълно нормален, икономичен градски автомобил.

• Автор
преди 9 часа, franchesko написа:

в Бургас няма баири :) :) :P 

преди 3 часа, bumblebee написа:

в Бургас няма баири :) :) :P 

Викаш, само нанадолнища.

Вземи си Фиат, че да те е яд!  Бях си купил фиат браво 1,4 бензин 1997 година. Повече и не искам да чуя за тази марка, тези които не се оплакват, просто сте случили на късмет. Аз лично си го взех след одобрение от два сервиза, уж добро техническо състоание. За по малко от шест месеца,  то не бе айрбега да се пръсне във движение, двигателя прекъсва и изтича масло, не пали, дори и след смяна на акумулатор кабели и свещи. Отказаха моторчето за чистачките, фаровете прекъсват нощем и още много проблеми имах. Най съм доволен от японските автомобили, купих си най проста мазда за 1000 лева, предвид колко дупки и шахти и препиятсвия съм изминал със нея, във сервиза ме учудиха като казаха че била здрава, до ден днешен, вече две години, таратайка на 30 години върви без никакви ремонти, освен консумативи!  Прави си сметката и успех.

Аве фията е лимбизия.Който иска да да мъчи  с него.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.