Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Духовенството протестира срещу реклама на Биг Брадър

Featured Replies

Варненската и Великопреславска митрополия днес излезе с протест срещу излъчваната реклама на предаването "Биг Брадър 3".

В изявлението, разпространено до медиите във Варна, е посочено, че "това е арогантна и безцеремонна реклама на греха. Предаването направо подтиква участниците да пристъпят границите на нравствено позволеното и така да се превърнат в роби на страстите". "Светата Църква призовава всички нас да отхвърлим онова, което допринася за нравственото ни падение като гордостта, алчността, чревоугодието, прелюбодейството и др., а да утвърждаваме чрез православната ни християнска вяра смирението, щедростта, мира, целомъдрието, въздържанието и всички онези ценности, които ни правят истински християни и стойностни човеци", се казва още в изявлението на Митрополията. Светият синод не е разглеждал на свое заседание изявлението на Варненска и Великопреславска митрополия, защото няма заседания от края на юни до началото на септември, каза за БТА Русенският митрополит Неофит. Той допусна, че има вероятност, след като патриарх Максим се запознае с изявлението на варненското духовенство, въз основа на него Софийската митрополия да изготви проект на изявление срещу рекламата на "Биг Брадър 3", който да бъде изпратен за одобрение до останалите митрополии в страната.

18 юли 2006 / БТА

Машаалла!

Редактирано от vboychev (преглед на промените)

Машаалла!

Най-после поне веднъж и БПЦ да подходи по християнски :whist:

Че то не беше затваряне на очи, уши и пр. не беше чудо! angry.gif

В десятката са, право в целта.Сигурно с Божията помощ.

И аз протестирам.Рекламата е мнооооооого дълга и също толкова тъпа.Трябва да се направи закон за максимална продължителност до 30 сек.

Те и да си протестират, кой ги слуша тях?

П.П. Не съм я гледал рекламата, за какво става въпрос? - Че е тъпа и без да съм я гледал ми е ясно, но нещо конкретно ли има или?

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

Ами рекламата описва няколкото смъртни гряха - алчност, завист и незнам си какво още на фона на музика в стил Ера и после приканва за кастинга на Биг Брадър, където очевидно участниците ще им се отдадат. Глупава е рекламата, даже не бих казал, че е антирелигиозна, тъй като не представя истинските 10 Божи Заповеди, а някакви грехове, които не знам дали са описани в Библията. Но нека по-запознати от мен да се изкажат по този въпрос.

Ами рекламата описва няколкото смъртни гряха - алчност, завист и незнам си какво още

Е ясно, ама как ги описва тези грехове? Питам чисто от любопитство, защото скоро едва ли ще стоя пред ТВ-то.

Иначе, че е тъпо, тъпо е. Да я махат! Целият тоя биг брадър е шитня. :)

Не го кльопайте! - Шитня е с малко кетчуп отгоре и подправки ама си остава шитня!

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

Изброяват: завист,чревоугодничество дъра-дъра на фона на няк'ви тъпи кадри и...."ако си готов да ги престъпиш - ела на кастинг...".

Биг Брадър 3 - грехота е да не участваш.

Това хванах в движение.

Е ясно, ама как ги описва тези грехове? Питам чисто от любопитство, защото скоро едва ли ще стоя пред ТВ-то.

Иначе, че е тъпо, тъпо е. Да я махат! Целият тоя биг брадър е шитня. :)

Не го кльопайте! - Шитня е с малко кетчуп отгоре и подправки ама си остава шитня!

Подкрепям, пълен шит, ама лошот е че хората сега такива неща гледат

Подкрепям, пълен шит, ама лошот е че хората сега такива неща гледат

поправка - простите хора гледат такива филъри и рейтинго-дигачки...а простотията със самосвал да я ринеш angry.gif:)

Рекламата наистина е много-о-о глупава и безмислена,ама те от тоя "Биг Брадър" се чудят вече как да се изчанчат.... angry.gif ама пък чак да протестира духовенството...незнам...или те се чудят с какво да се заяждат или се опитват просто да напомнят за себе си като институция....

...ама пък чак да протестира духовенството...незнам...или те се чудят с какво да се заяждат или се опитват просто да напомнят за себе си като институция....

...В специално интервю за Tialoto.bg продуцентът на предаването Ники Николов обясни, че една от причините да лансират именно таква "греховна" реклама на новия сезон на предаването, е да се провокира обществена дискусия с участието на Църквата, която е най-мързеливото създание в България в момента, а хората, които са в нея, много трудно нарушават собственото си спокойствие заради случващото се в обществото ни...

Източник: dnes.bg

Ето и рекламата в нета за тези които не са я гледали,ТУК вече знаете какво да очаквате,пълна глупост.

Ето и рекламата в нета за тези които не са я гледали,ТУК вече знаете какво да очаквате,пълна глупост.

Ха мерси, ама чак пък толкоз тъпо не съм си го представял.. angry.gif

пълен шит

:):):)

• Автор

Радвам се, че постигнахме пълно единомислие... "Подушвам, че сме от една порода"(да го е.. в плешивеца!)

поправка - простите хора гледат такива филъри и рейтинго-дигачки...а простотията със самосвал да я ринеш angry.gif:down:

Не исках да обиждам, но вече няма домакинство където да не се гледа,а като слушам коментарите, когато пазарувам..."Ама как можаха еди кой си да махнат, то аз заради него го гледах" и др.

Ха мерси, ама чак пък толкоз тъпо не съм си го представял.. angry.gif

:blink::):)

Ами то на "Сървайвър" е горе долу същото, рейтинго - дигачки

Боклук

Радвам се, че постигнахме пълно единомислие... "Подушвам, че сме от една порода"(да го е.. в плешивеца!)

Без коентар

Ми то не че има нещо интересно по другите програми.. laugh.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.