Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Искам мустаци,но нямам

Featured Replies

Аз съм момче на почти 14 години и още нямам мустаци.Средно окосмен съм и съм добре с височината 163,2 см,но нямам мустаци.Как мога да ги накарам да растат по-бързо?

Все си мисля, че няма какво да ме изненада в този форум и въобще като цяло, но аз даже се плаша вече. Мустаци на 14 години?? Ти даже брада до колената трябва да имаш!

Имаше преди време една подобна тема. Само, че там момчето искаше да има брада.

Ще имаш мустак и брада ще имаш. Ще ти се прииска да нямаш. Ще разбереш колко пари отиват за консумативи за бръснене и по-важното колко време и нерви. Всяко нещо, което се превърне в рутина става досадно. Бръсненето или поддържането на брада е една много досадна рутина. Радвай се докато нямаш. Ще го търсиш това време после.

преди 31 минути, Емил Костов написа:

Мустаци на 14 години??

Фен на бат Милко. Мечтата му е да има мустак, да ходят пиленцата при него и да открива пайнерки. :D

преди 1 минута, Деянчо написа:

Фен на бат Милко. Мечтата му е да има мустак, да ходят пиленцата при него и да открива пайнерки. :D

Дано не е това, което казваш, че отсега го пиши умрял!!

преди 3 часа, Емил Костов написа:

Все си мисля, че няма какво да ме изненада в този форум и въобще като цяло, но аз даже се плаша вече. Мустаци на 14 години?? Ти даже брада до колената трябва да имаш!

Мерлин ли да става?

преди 3 часа, ice_lion__01 написа:

Имаше преди време една подобна тема. Само, че там момчето искаше да има брада.

Ще имаш мустак и брада ще имаш. Ще ти се прииска да нямаш. Ще разбереш колко пари отиват за консумативи за бръснене и по-важното колко време и нерви. Всяко нещо, което се превърне в рутина става досадно. Бръсненето или поддържането на брада е една много досадна рутина. Радвай се докато нямаш. Ще го търсиш това време после.

Ами мога да те опрвергая напълно.Аз като дете на 7-8 години много мечтаех да имам брада,Взех на бащата самобръсначаката и пияната и уж се избръснах, и макър,че съм нямал нищо още.После голям бой ядох,точно с тея думи, които обесняваш ти, и че рано съм щял да се сдобия с гъста брада на ранна възраст бяля бля бля, щяло да ми писнело да се бръсна.Ами мега рядко се бръсна,защото и до ден днешен ме кефи да имам гъста брада,и ми е супер кеф да си я подържам,само с машинка, и да си оформям контурите с тия старите бръснарки ножове.Много хора искат да имат гъста бада ,правят опити да пускат нещо там няколко косъм, и от страни един явно зрял мъж изглежда точно като девстеник с тия няколко косъма на лицето.

преди 12 часа, Angel_BG написа:

Аз съм момче на почти 14 години и още нямам мустаци.

Живей си детството, и не се занимавай с излишни главоболя.Мустаците ще се появят, когато им дойде времето и няма да ги искаш.Аз съм на 24 години, повярвай ми много е досадно всяка сутрин да си пред огледалото и да се бръснеш. Гони момичетата на твоята възраст, живей си живота.

Какво детство, той вече е тинейджър, вече трябва да почва сам да взима решения.Имахме един съученик, вече беше станал на 18 г. и завършвахме, мустака му беше още девствен, баща му не му даваше да го бръсне.Голям смях падаше, че и по малките го взимаха за мезе.

И аз имах същите съученици, вярно падаше смях.Тогава не мислех както сега, но не  редно да се подиграваме на хората.

Това е лично мое мнение !

на 23.04.2019 г. в 19:34, Angel_BG написа:

Аз съм момче на почти 14 години и още нямам мустаци.Средно окосмен съм и съм добре с височината 163,2 см,но нямам мустаци.Как мога да ги накарам да растат по-бързо?

Интересно ми е какво на тази възраст те е накарало или те е подтикнало да искаш да имаш мустаци,аз лично незнам даже какво им харесвате толкова 

Много е просто, ние хората винаги търсим това което нямаме. Човека иска мустак, защото иска да изглежда по-голям. После като порастне и има мустак ще иска да върне времето назад да е по-млад и също да няма мустак, защото ще му е писнало да го бръсне.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.