Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Натравяне с риба

Featured Replies

Здравейте,

Възможно ли е да съм се натровил с риба и млечни продукти. Консумирах ги заедно и сега имам подутина в корема което не ми харесва. Доколкото знам при комбинацията на двата продукта заедно се получава някакво натравяне.

От аптеката си взех пробиотик Линекс форте, но няма голям ефект. Много се притеснявам защото това вече продължава втора седмица.

преди 9 минути, Babyrock написа:

Здравейте,

Възможно ли е да съм се натровил с риба и млечни продукти. Консумирах ги заедно и сега имам подутина в корема което не ми харесва. Доколкото знам при комбинацията на двата продукта заедно се получава някакво натравяне.

От аптеката си взех пробиотик Линекс форте, но няма голям ефект. Много се притеснявам защото това вече продължава втора седмица.

А до тоалетна ходил ли си???? 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 24 минути, Babyrock написа:

Здравейте,

хем знаеш че у варна серете у морето и си папкаш риба 

• Автор

до тоалетна ходя, но се усеща че има нещо нередно в моя корем. 

От това което чета в интернет за този проблем разбирам че тяхното смесване довежда до разнопосочни биохимични процеси, които си пречат един на друг и  съответно предизвикват натравяне. Обаче не на всеки човек се получава така, но при мен стана.

преди 1 минута, Babyrock написа:

до тоалетна ходя, но се усеща че има нещо нередно в моя корем.

От това което чета в интернет за този проблем разбирам че тяхното смесване довежда до разнопосочни биохимични процеси, които си пречат един на друг и  съответно предизвикват натравяне. Обаче не на всеки човек се получава така, но при мен стана.

Нещо не четеш както трябва. Ето ти симптоми на натравяне. Имаш друг проблем. Отиваш при личния лекар и си вземаш направление за гастроентеролог. Престани с глупостите..

• Автор
преди 2 минути, Емил Костов написа:

Нещо не четеш както трябва. Ето ти симптоми на натравяне.

Тези неща са общи. При всеки човек е различно. Аз също имам диария, но и констипация.

преди 1 минута, Babyrock написа:

Тези неща са общи. При всеки човек е различно. Аз също имам диария, но и констипация.

Нямаш хранително натравяне, това ти го гарантирам. Имаш проблем с отделителната система и отивай на лекар.

току-що, M.Николов написа:

И защо не се обърнете към лекар?

Защото чете глупости и вярва на простотии.

Хората са казали, че можеш да умреш заради една печатна грешка.Та трябва да се внимава с четенето.

Гарантирам само, че постващият няма хранително натравяне.

И ти недей гарантира, има си хора учили за това.

Не, гарантирам затова. Има къде да го прочетеш, а и ми се случвало поне няколко пъти, да не говорим, че съм биологично дефектен, та тази област съм я проучил до болка!

• Автор
преди 1 минута, M.Николов написа:

Хората са казали, че можеш да умреш заради една печатна грешка.Та трябва да се внимава с четенето.

Всичко е възможно. На какъв лекар да отида. Първо ще посетя личния.

току-що, Babyrock написа:

Написал съм ти къде да отидеш. Това е достатъчно като за начало. И не се шегувам. 

преди 1 час, Babyrock написа:

Отиваш ВЕДНАГА на лекар. И всеки да запомни че риба и мляко никога не се консумира заедно или едно след друго. Едно време имаше такъв прах - като въглени с име - Адсорган. Сега само лекаря ще ти каже какво да правиш. И е крайно време да спрете да се лекувате по форумите. Не че сте смешни, а сте много глупави да четете рецептите и препоръките на който и да било. Лекарят е за това.

• Автор
преди 23 минути, Колев60 написа:

И всеки да запомни че риба и мляко никога не се консумира заедно или едно след друго. Едно време имаше такъв прах - като въглени с име - Адсорган. 

то наистина било вярно. За такива прахове не съм чувал.

Посъветваха ме да пия смесица от счукан чесън, оцет, вода и малко захар. Уж помагало.

преди 4 минути, Babyrock написа:

Посъветваха ме да пия смесица от счукан чесън, оцет, вода и малко захар. Уж помагало.

Човек, отивай на лекар имаш си друг проблем, който не е свързан с натравяне. Защо  трябва да ти се пише 100 пъти какво да направиш. 

преди 5 минути, Babyrock написа:

Посъветваха ме да пия отвара със счукан чесън, оцет, вода и малко захар. Уж помагало.

За последно от мен. Възможно в най кратък срок отиваш при лекар. Проблемът ти е сериозен и съм ти го написал, за да не повтаряш никога това хранене , посочено от теб. Аз като написах за този препарат, той се е произвеждал по времето, когато баща ти е ходел на училише или по точно - 60 години на миналия век - става въпрос за Адсорган. Сега лекаря ще прецени каква ще е процедурата. А ти си обуваш гащите и веднага при него.

преди 1 минута, Колев60 написа:

За последно от мен. Възможно в най кратък срок отиваш при лекар. Проблемът ти е сериозен и съм ти го написал, за да не повтаряш никога това хранене , посочено от теб.За като написах за Този препарат, той се е произвеждал по времето, когато баща ти е ходел на училише или по точно - 60 години на миналия век - става въпрос за Адсорган. Сега лекаря ще прецени каква ще е процедурата. А ти си обуваш гащите и веднага при него.

Като гледам Стеф май няма смисъл. Просто така си пишем.

преди 41 минути, Емил Костов написа:

Като гледам Стеф май няма смисъл. Просто така си пишем.

Това е вярно и то много, което казваш. Ако си спомняш преди 3-4 години имаше един дето беше задал въпрос: "Излязох от банята и не зная от коя страна да си обуя долните гащи. Аз я търсих няколко пъти тази тема за да я покажа на хората какви са се народили през последните 20 години, но не я открих. А може и да е изтрита отдавна.

току-що, Колев60 написа:

Това е вярно и то много, което казваш.Ако си спомняш преди 3-4 години имаше един дето беше задал въпрос: "Излязох от банята и не зная от коя страна да си обуя долните гащи. Аз я търсих няколко пъти тази тема за да я покажа на хората какви са се наросили през последните 20 години, но не я открих. А може и да е изтрита отдавна.

Стига глупости!! Сериозно ли е имало такава тема :lol6:

преди 6 минути, Емил Костов написа:

Стига глупости!! Сериозно ли е имало такава тема :lol6:

Смяташ ли, че ще си позволя и аз да пиша глупости пред цял форум? Спомням си че хлапето стана за смях и темата беше около 2 страници, но сега не я намирам.

Ти поне знаеш, че чета всичко от форума. Дали ме интересува или не, не е важно.

току-що, Колев60 написа:

Смяташ ли, че ще си позволя и аз да пиша глупости пред цял форум? Спомням си че хлапето стана за смях и темата беше около 2 страници, но сега не я намирам.

Ти ме смръзна направо!!!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.