Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как е устроен женския мозък

Featured Replies

Женският мозък се състои от няколко под раздела и блока:

1. Повторител "Писна ми от секс". При някои индивиди работи на обратно.

2. Устройство за запомняне на сериали.

3. Скрита и малко изучена област "Шофьорско майсторство".

4. Лостов прекъсвач "Искам гривна, пръстен, диамант и т.н."Не се чупи.

5. Постоянно запомнящо устройство "Кой, с кого, къде, кога".

6. Генератор за главоболие.

7. Зона за контрол "Само не в мен".

8. Централен орган "Импулсивен шопинг" ("днес си купих разкошен комплект за почистване на пъпа!!!")

9. Телефонен секретар "Ти не ме обичаш".

10. Симулатор на оргазъм.

11. Блок за вземане на противоречиви решения.

12. Център за самокритика "Огледалце, огледалце, я кажи..."

13. Недокоснати от феминизацията майчински инстинкти. "За него и очите й ще избода", с вариации: "Заради него ще си оскубя веждите".

14. Център за недоволство от размера на бюста (независимо от размера).

15. Генератор за шумови ефекти: "Къде се шля цяла нощ, говедо?", "Пропилях си най-добрите години с теб", "Пак остави заплатата в кръчмата", " Пак се видя с оная мръсница" и т.н. Работи предимно нощно време.

Публикувано изображение

• 4 години по-късно...

Много вярно

:yanim:

Фифа, забрави да споменеш и един много важен блок - Избирателна памет (Selective memory), който управлява блокове № 4, 5, 8, 11, 13 и 15, както и участва в управлението на интерфейса с устройства от противоположния пол.

Редактирано от Tramway (преглед на промените)

не мога да разбера къде пък мозък?!?!?!? :rolleyes:

• Автор

не мога да разбера къде пък мозък?!?!?!? :rolleyes:

Е все трябва да има някакъв за да съществува организма :wors:

Е все трябва да има някакъв за да съществува организма :nono:

мхмммм.......... хипотетично.......... :rolleyes:

какво представлявал мозъка при блондинките - тънка сребриста нишка, съединяващата ушите за да не паднат :wors:

Редактирано от emmi (преглед на промените)

не мога да разбера къде пък мозък?!?!?!? :wors:

еееее, не дей така нихилистично де - нали все пак си имате там нещо вътре, в черепните си кутии :rolleyes:

Е все трябва да има някакъв за да съществува организма :nono:

ба - при отстраняване на главния мозък, гръбначния доста добре си върши работата известно време след това.като студенти декапитирахме жаби, и след това изследвахме спиналните им рефлекси.

еееее, не дей така нихилистично де - нали все пак си имате там нещо вътре, в черепните си кутии :rolleyes:

ходих преди време на скенер, та стигнаха до извода , че нещо вътре има. Обаче какво - не се знае :wors:

..

Що бе, много си е реалистично, даже научно. Вакуума е празно пространство, сиреч нищо :wors:

не мога да разбера къде пък мозък?!?!?!? :speak:

Публикувано изображение

Ефектът на скачените съдове съотнесен към мъжкия мозък и пениса следва да е ясен. КПД-то на мозъка пада пропорционално, на увеличаването на притока на кръв в пениса. :ph34r:

Хмм... па аз не познах много мои черти тук .. ама има време :ph34r: Обаче за шофьорството мога да оборя много от мъжете във форума ! ! ! ! ! ! ! ! ! :speak:

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Ефектът на скачените съдове съотнесен към мъжкия мозък и пениса следва да е ясен. КПД-то на мозъка пада пропорционално, на увеличаването на притока на кръв в пениса. :ph34r:

да ти кажа, много приветствам този ефект в определени моменти и изобщо не се оплаквам от намаленото КПД на ъъъъ......горния му мозък :speak:

Редактирано от emmi (преглед на промените)

да ти кажа, много приветствам този ефект в определени моменти и изобщо не се оплаквам от намаленото КПД на ъъъъ......горния му мозък :ph34r:

С падането на КПД-то, съществува реална опасност от незачитането на точка 7., но приветствам начина ти на мислене...виж, сама разся съмненията около липсата на мозък :speak:

Публикувано изображение

Достатъчна е една лабава връзка, през която да изтече водата. или пък нещо да запуши тръбичката, скачаваща съдовете -и няма да имаш никакъв ефект.

Да не говорим, че с течение на времето количеството на течността в двата съда намалява ( с други думи-изфирясва) и КПД-то, както на мозъка,така и на пениса започва да клони към 0 .....

Достатъчна е една лабава връзка, през която да изтече водата. или пък нещо да запуши тръбичката, скачаваща съдовете -и няма да имаш никакъв ефект.

Да не говорим, че с течение на времето количеството на течността в двата съда намалява ( с други думи-изфирясва) и КПД-то, както на мозъка,така и на пениса започва да клони към 0 .....

Аааа, говори само за себе си :ph34r:

Е тогава вече става страшно. И като се има предвид, че горната глава мисли само за долната - демек вече няма нито с какво да мисли, нито за какво да мисли - трагедията става пълна. В сексшоповете има резервни части за долната, ами за горната като няма... Трагедията става обща - мъжко-женска. Ама какво да прави човек, нали - докато смърта ни раздели, а не докато пениса спре да важи!

Женският мозък се състои от няколко под раздела и блока:

1. Повторител "Писна ми от секс". При някои индивиди работи на обратно.

2. Устройство за запомняне на сериали.

3. Скрита и малко изучена област "Шофьорско майсторство".

4. Лостов прекъсвач "Искам гривна, пръстен, диамант и т.н."Не се чупи.

5. Постоянно запомнящо устройство "Кой, с кого, къде, кога".

6. Генератор за главоболие.

7. Зона за контрол "Само не в мен".

8. Централен орган "Импулсивен шопинг" ("днес си купих разкошен комплект за почистване на пъпа!!!")

9. Телефонен секретар "Ти не ме обичаш".

10. Симулатор на оргазъм.

11. Блок за вземане на противоречиви решения.

12. Център за самокритика "Огледалце, огледалце, я кажи..."

13. Недокоснати от феминизацията майчински инстинкти. "За него и очите й ще избода", с вариации: "Заради него ще си оскубя веждите".

14. Център за недоволство от размера на бюста (независимо от размера).

15. Генератор за шумови ефекти: "Къде се шля цяла нощ, говедо?", "Пропилях си най-добрите години с теб", "Пак остави заплатата в кръчмата", " Пак се видя с оная мръсница" и т.н. Работи предимно нощно време.

Готино! И много интересно, и също до голяма степен вярно. Само дето аз, по стар мой навик, се озовавам в друго измерение. Някои от нещата просто не са вярни за мен, а на други им е рано. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Например, ако мразя нещо, това е шопинга. Какъвто и да е било вид. Когато трябва, трябва. Когато не - сдържаш покупателните си импулси (ако изобщо имаш такива) и търпиш.

Що се отнася до номер 4....Боже, опази ме! В момента издирвам приятел, на когото да поверя важната задача да ме цапардосва, в случай че кажа нещо толкова садо-мазохистично. (Ако се чудите, садо- , защото бих ускубала човека, а мазо- , защото бих се превърнала в лигава, капризна и плоскоумна....м-да. :angry: )

А от 11 самата аз си патя едва ли не всеки ден. Има го и другия феномен - абсолютната неспособност за взимане на каквото и да било решение (пример - майка ми: тя просто си сменя мненията и решенията, докато времето не изтече и не я хване посредата http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif )

Имам и друг въпрос за отношенията мъже-жени. Какво става с печално известният проблем с дъската на тоалетната? (да, знам, че е глупаво и смешно) Това лято прекарах 15 дни в един апартамент с вуйчо ми и всъщност към края започнах аз да вдигам дъската от учтивост. Защо хпрата трябва да правят от мухата слон?Или това е продукт на навика и (не)осъзнатото неудовлетворение от живота и връзката? Как мислите?

С падането на КПД-то, съществува реална опасност от незачитането на точка 7., но приветствам начина ти на мислене...виж, сама разся съмненията около липсата на мозък :angry:

е, накара ме да се върна на пост1 и да прочета поне тази точка. Аз лично изобщо не я одобрявам. НО да не губим детската аудитория.

Оаче имам една забележка: наличието на хм..... нещо изобщо не означава, че това нещо работи. Нали се сещаш? Нещо като плънка за да не се сплесква коробочката от вакуума в нея :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.