Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да деинсталирам Servise Pack 2 ?

Featured Replies

Има ли начин да изтрия Servise Pack 2 и да сложа 1?

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Има ли начин да изтрия Servise Pack 2 и да сложа 1?

и поради каква неведома причина си решил да го правиш ако смея да попитам.Аз лично не се сещам за такава....

Всички чакаме със нетърпение да излезе нещо по- ново от Servise Pack 2 да си го качиме, а ти искаш по- старото. angry.gif

Редактирано от handcream (преглед на промените)

Прави сте така всички ще чакаме да излезе по-новото говори се че ще е хубав според първоначалните тестове. :)

• Автор

Ми СП2 има силни защити и пречи на някои интернет приложения(включително и на сийда ми с Bit Comet)

Ми СП2 има силни защити и пречи на някои интернет приложения(включително и на сийда ми с Bit Comet)

а знаеш ли, че като сложиш сървис пак 1 ще ти се набута с вируси и спай компа точно за 1-2 часа. Особено ако и ползваш интернет експлорера, както предполагам...? Ще трябва да слагаш допълнителни стени и т.н и положението ще стане още по-лошо....

Това лесно се оправя (имам в предвид броя на конекциите, който ти пречи на сийда с BitComet) като си свалиш това -> Пач за максималните IP конекций за Windows Xp SP2.

Редактирано от eXRuLeZz (преглед на промените)

скоро ходих да оправям един комп който е бил с сп1 -вирусите го бяха поразили точно за 2 часа, след като е бил пуснат интернета и така се бяха загнездили в ядрото на уина че не можеше да се направи нищо друго освен да се преинсталира вече с сп2

Само аз ли си мисля, че SP1 може да също толкова сигурен, колкото и SP2, само трябва да си е с нужните ъпдейти?

скоро ходих да оправям един комп който е бил с сп1 -вирусите го бяха поразили точно за 2 часа, след като е бил пуснат интернета и така се бяха загнездили в ядрото на уина че не можеше да се направи нищо друго освен да се преинсталира вече с сп2

Точно за такива проблеми хората са измислили антивирусни програми и защитни стени... Пък и не случайно от Microsoft пускат нови и нови упдейти...

П.П. Аз лично нямам проблеми с Windows XP SP1 с вируси, червеи и всякакви такива гадинки...

Редактирано от eXRuLeZz (преглед на промените)

Само аз ли си мисля, че SP1 може да също толкова сигурен, колкото и SP2, само трябва да си е с нужните ъпдейти?

Кои ъпдейти имаш предвид- самият сп2 е един от първите ъпдейти, които тръгват да се инсталират при сп1?

Имам предвид ъпдейтите за сигурността и не говоря за автоматичните, при които се инсталират всякакви глупости.

да това е вярно че със сървис пак 2 се инсталират и куп ненужни неща...

Не ,не само ти смяташ така cool.gif Аз съм на същото мнение - от мнооого време съм си с СП 1 и ъпдейти ,проблеми никакви :)

Не ,не само ти смяташ така cool.gif Аз съм на същото мнение - от мнооого време съм си с СП 1 и ъпдейти ,проблеми никакви :)

добре а ъпдейтите как ги правиш с аутопачер или по някакъв друг начин?

добре а ъпдейтите как ги правиш с аутопачер или по някакъв друг начин?

Всичко си свалям ръчно, не обичам All-in-one пакети: www.softwarepatch.com - просто, ясно, спретнато, всичко е описано, пей сърце.

Всичко си свалям ръчно, не обичам All-in-one пакети: www.softwarepatch.com - просто, ясно, спретнато, всичко е описано, пей сърце.

много ми помогна- наистина не го знаех това... гледам че там се вижда много добре че сп2 е отделен ъпдейт а отделно са останалите секюрити ъпдейти. :)

Те (почти) всички ъпдейти са валидни както за SP1, така и за SP2, така че... :)

добре, а като използваш сп1 и ъпдейти какво използваш като защитна стена-защото сп1 няма такава

добре, а като използваш сп1 и ъпдейти какво използваш като защитна стена-защото сп1 няма такава

В момента използвам стената на Kaspersky Internet Security, а преди него -стената на F-Secure AV Client Security.

а какво мислиш за zone alarm pro?

Не,че Ви се бъркам в спора,но човека е задал въпрос,а аз не виждам някой да му е отговорил! angry.gif

Значи,задава се въпрос и се иска адекватен отговор а не препоръки и упреци за това или онова.Ако искаше нашето мнение дали да махне СП2,аз съм съгласен да отворим и 2 теми по въпроса и да спорим до победа. cool.gif.Даже и аз се замислих ,не дали е добре или зле да го махна ,а дали може това да стане без проблем за уина.А това дали е опасно за сигурността ти, вече е въпрос на друга тема. biggrin.gif.

Не искам да обида никой,нямам против абсолютно никой и се надявам да сте ме разбрали правилно.

Просто и на мен ми беше интересно да видя други мнения относно темата,но не видях.

Пак ви казвам,не ме разбирайте погрешно.

Само ме дразни,когато поискам нещо от някой,той да ме убеждава,че не ми трябва......и т.н., и т.н.

Или ти го давам или не.

->Всичко това беше лична гледна точка по въпроса.

Бъдете здрави!

Добавка:Извинявам се,не видях поста на stanley56

Редактирано от [BG]Scarface (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.