Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква е детската ви мечта?

Featured Replies

Аз много исках да се занимавам с волейбол професионално, а в ранното ми детство много исках по - голяма сестра angry.gif След като се примирих, че няма как да стане второто, реших, че тогава искам по - малка, но и това не стана и вече спрях да настоявам :yanim:

Вие сте...

• Отговори 51
  • Прегледи 8,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да летя , да летя и га летя на някакво пиле и то да ме обича, както ме обича котката и кучето и аз тях също и не само това

Детската ми мечта беше да имам вълшебна пръчица.

Детска мечта..аз бях едно момиченце което постоянно мечтаеше и си имах много мечти. Ние просто много се местихме и така докато се запозная с нови приятели..какво да правя и си мечтаех.. :)

Аз пък исках да летя...

Летях със самолет, ама не ми хареса. Искам сам ;)

Опитвам се да си спомня,но не мога. Като дете все се изолирах от останалите, за да не играя техните игри, исках аз да си измислям игрите...сигурно това ми е била мечтата(но е силно казано) - да бъда различна. ;)

Аз пък исках да летя...

Летях със самолет, ама не ми хареса. Искам сам :wors:

Фифа, нещо с теб много се засичаме. И аз искам да пилотирам. Викам да се съберем и изберем дестинация. Аз на отиване, ти на връщане или обратното. Само да не е чакаме фаталната ни дата 26-27 Nov 2071 :wors:
Фифа, нещо с теб много се засичаме. И аз искам да пилотирам. Викам да се съберем и изберем дестинация. Аз на отиване, ти на връщане или обратното. Само да не е чакаме фаталната ни дата 26-27 Nov 2071 :yanim:

Ми аз работя със самолети в момента... мисля скоро да отвлека някой.

Ако имаш път към Бургас до края на лятото - свиркай и ще те хвърлим. Горе ще се разберем кой какво ще прави biggrin.gif

Аз пък исках да стана рали състезател!!! Е не станах.....малко вече съм дърт за професионално шофиране по този начин. Сега се задоволявам със "светофарни гонки" и когато съм сам в колата карам като бесен. Не е много подходящо защото останах с 3 точки в талона, но всичко си има риск.

Редактирано от pitona (преглед на промените)

малко е тъпичка

исках да мога да пея

Да стана детска учителка. Наполовина е изпълнена. Сега ми остава по-трудната половина. cool.gif

Аз исках да стана професионална цигуларка, а сега даже и нотите не си спомням вече sad.gif

Да стана детска учителка. Наполовина е изпълнена. Сега ми остава по-трудната половина. cool.gif

Дете ли си или учителка? biggrin.gif

Аз пък исках да летя...

Летях със самолет, ама не ми хареса. Искам сам ;)

Патетата могат да летят, не се оплаквай angry.gifcool.gif

Моята детска мечта....хммм много бяха..но все пак една....исках да бъда принцеса ;)

Дете ли си или учителка? biggrin.gif

;) Голямо дете, което ще учи малките!

Пак се изказах така, че никой нищо да не разбере. cool.gif

;) Голямо дете, което ще учи малките!

Пак се изказах така, че никой нищо да не разбере. cool.gif

Разчитаме да изучиш добре малчуганите ;)

Много исках да стана учителка. Харесваше ми как постоянно драскат нещо в тези дневници и как си избират кого да изпитат и т.н.. Странно и все пак травиално. Взе, че се изпълни.

• 1 година по-късно...

Какво стана бе хора, не мечтаете ли вече? От две години никой не е писал тук.

Аз още не съм пилотирала самолет, Фифа така и не отвлече... или поне не ми се е обадил. :) Та по моята мечта няма никакво развитие. Само като видя някой в небето и си викам "самолет номер пет, давай газ за Бургас". biggrin.gif

Дел, любопитна съм ти до къде стигна с "по-трудната половина"?

Моята мечта не е много неповторима, защото съм сигурна, че някои още си мечтаят същото.

Та аз си мечтаех да се омъжа за Слави Трифонов biggrin.gif:)

Аз вече я изпях тая песен :) Абе по принцип не се отказвам лесно, боря се докрай. Миналото лято даже се снимах с него, ама си бях глътнала граматиката направо laugh.gif Представяш ли си- тончо аз? biggrin.gif Та сега други неща ще преследвам, ама те вече не спадат към детските мечти :)

Каква е детската ви мечта..

...to be FREE........

now I am ...:)

Редактирано от MistressLinda (преглед на промените)

Ммммм.... искам да имам батко... ама не може и за това в едни фалшиви семейства само батковци и по-малки сестри имам. Това се сбъдна донякъде. Исках да се кача на Маугли и на Тарзан... и това се сбъдна. Исках да имам куче... сбадна се (е, не е хъски ама...). Искам да яздя кон, искам да скоча с бънджи, искам да тренирам баскетбол или волейбол. искам да ми купят колело, ролели и скейтборд. Искам да отида на концерт на Linkin park и Evanescence и да си взема автографи и.... спирам да изреждам, че няма да ми стигне цяла година, за да кажа всичко, което искам

Мечтаех си животът да е като в приказките,но с времето виждам жестоката реалност....А иначе напоследък искам да се науча да свиря на китара,ама както върви едва ли ще се осъществи...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.