Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква е детската ви мечта?

Featured Replies

тя, моята, не е детска, а по-скоро тийнейджърска - да стана оперна певица.

обаче ,като нямама глас sad.gif

• Отговори 51
  • Прегледи 8,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да летя , да летя и га летя на някакво пиле и то да ме обича, както ме обича котката и кучето и аз тях също и не само това

Ами като съвсем малка мечтаех да имам сестра, но не стана. После исках да стана археоложка и да ходя да копая пясъчни дюни в търсене на значими открития ;) Но нямаше перспектива и се отказах от тази си мечта

да стана певица biggrin.gif сега работя като певица в едно заведение така че може да се каже че съм я осъществила :P

Като малка, все си мечтаех да стана хирург... Тази мечта почти си бях повярвала, че ще се случи...

Бях направо неотразима, когато в часовете по биология, зоология или производните там имахме десекция за жаба, червей и т.н.!После обаче станах толкова чувствителна и жалостива, че ....трудно можех да отлепя лепенката от раната на някои да не го заболи ... :P Това остана от мечтата ми ;)

Ами като малка бях набарала едни микрофони на дядо ми и "интервюирах" цялата фамилия laugh.gif Тогава надали съм разбирала, че, за да интерюираш първо трябва да следваш журналистика, но ...

...мечтата ми, си остана и съм решена да пробвам да я осъществя... ;)

Детската ми мечта беше да стана сериен убиец.

Това ме плаши biggrin.gif

Моята мечта като бях малък/ защото и сега не съм голям/ беше да стана пилот на изтребител.

Аз пък исках да летя...

Летях със самолет, ама не ми хареса. Искам сам ;)

Ами мен ме е страх от самолети.Като гледам National Geographic ми става гадно.И аз предпочитам да летя сам,но това което предпочитам е по-разлучно от това което мога.А аз нищо не мога ;)

И аз исках да етя тогава,но не мога...

• 1 година по-късно...

Какво стана бе хора, не мечтаете ли вече? От две години никой не е писал тук.

Каква е детската ви мечта?

Секс и разни други неща EM_YoCi191.jpg

%2B%2B%2B%2B%204-stages-of-life.jpg

ballet_dancer.jpg

Ей такава ми беше детската мечта, ама не се сбъдна.

е, твойто не е късно m021.gif... и мойто :(

четох някъде, че децата си мечтаят основно по две сюжетни линии - превъзходство и осакатеност (не непременно физическа) - Фройд май... пак позна...

"Аватар" :( ми сбъдна всички детски мечти

йехаа, кои бре :speak:

да не офтопя съвсем... мечтая си ('щото не съм пораснало още :baby:) да не ям стар хляб (много го мразя това m100.gif)

Слагай го на пара, ще стане нов.

Аз пък искам да направя ОС от доста време, ама още съм дете...

е, твойто не е късно m021.gif... и мойто :(

четох някъде, че децата си мечтаят основно по две сюжетни линии - превъзходство и осакатеност (не непременно физическа) - Фройд май... пак позна...

йехаа, кои бре :(

да не офтопя съвсем... мечтая си ('щото не съм пораснало още :speak:) да не ям стар хляб (много го мразя това m100.gif)

Да летя , да летя и га летя на някакво пиле и то да ме обича, както ме обича котката и кучето и аз тях също :baby: и не само това

Мечтата ми е (щот още съм на 13) да стана доста добър програмист. Като се има предвид.... да мога да направя ОС и такива работи.Не да напиша ено спамче да го пратя по скайп и да се кефя. Иначе също мечтая да стана добър скейтър без много утрепвания... И в същото време да съм добър барабанист :) Малко прекалих :)

е, твойто не е късно m021.gif... и мойто :P

То на тия гидини тепърва да ставаш балерина, си е направо безумие.:) Мен една йога ми разказва играта, камо ли това...

• 1 месец по-късно...

Мечтаех си да стана машинист - станах.

Мечтаех си да стана инженер-машинист - станах.

Мечтаех си да стана богат машинист - не станах.

След няколко години ще стана бивш машинист - но хич не си го мечтая.....

От малка тормозех всички (баби, дядовци и т.н.) като обикалях с един микрофон да ги интервюирам. :lol6: Дядо ми жестоко съжали, че ми е показал микрофоните си. laugh.gif

И предавания правех, и новини. :) С две думи - от малка мечтаех да стана журналистка. ;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.