Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ви е мнението за сериала One Tree Hill?

Featured Replies

Благодаря за инфото ,вече го тегля и ще го гледам.

• Отговори 99
  • Прегледи 20,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

• Автор
Благодаря за инфото ,вече го тегля и ще го гледам.

Няма да съжаляваш.

Коя двойка ви радва най-много?

Eто две хубави снимки.

brucasdf005.png

33466_orig.jpg

Редактирано от GABRIELA (преглед на промените)

никоя от двойките не ме радва ....

очаквам Устата да тръгне с Брук, Пейтън да се върне при Нейтън и Лукас да тръгне с Хейлс :friends1:

Не се ли радвате че не съм режисьор на сериала biggrin.gif

• Автор

Всъщност няма лошо. Мислила съм си дали няма да припламне в даден момент нещо между Хейлс и Люк. Така или иначе ще се задълбочат нещата между Лукас, Пейтън и Брук. Брук ще скъса с него. И може Лукас и Хейли така в даден момент, особено ако нещо тя и Нейтън са се скарали "за сеФте", да забравят, че са best friends :) и да :beer:kiss.gif:friends1: След това Нейтън и Лукас :beat: Макар че ще се развали магията на приятелството между люк и Хейли и настроението, което то създава. Но т.к. това е нещо съвсем нормално и в живота често става така, не бих се изненадала.

Брук и Маут....може би, но за малко.

Пейтън и Нейтън? Докато той е сърдит на Хейли, но........ :P

И може би Карън и Дан отново да открият нещо един в друг....

за Карън и Дан се съмнявам, или Дан ще я убие, или ще излезе наяве тайната как малкото братче уби голямото братче :)

Иначе ако Рейвънс пак не станат шампиони много ще се ядосам, аз само заради баскета почнах да го гледам сериала все пак :friends1:

Малее...наистина добре че не зависи от вас какъв ще е развоя на събитията..хич не ми допадат идеите ви!

Малее...наистина добре че не зависи от вас какъв ще е развоя на събитията..хич не ми допадат идеите ви!

Смени аватара pls :cant believe:

• Автор

Хм... Благодарим за подкрепата. biggrin.gif Но...ще погледаме 4 сезон и ще го си пишем отново тук.

Да си смени аватара ли? Хубав е....

Смени аватара pls :cant believe:

Ще го сменя..ама като ми се занимава :sobbing: ..и какво против имаш Хейлс?

Аз съм съгласна за част от вашия сценарий. Още от началото на сериала се надявах Лукас и Хейли да тръгнат и бях много разочарована от развитието на сезоните. Но още не е късно сценаристите да си поправят грешките biggrin.gif

Ще го сменя..ама като ми се занимава :wors: ..и какво против имаш Хейлс?

дразни ме още от времето когато изостави Нейтън заради кариерата й, пък и самият образ ми е антипатичен "на доброто и умно момиче което опитомява най-лудото момче в училище и после става от популярните"

Пък и Пейтън си е Пейтън :wors::)

• Автор

Eтo Пейт тогава. :) Как по ти харесва с права коса и с къдрава?

peyton4.jpg

img_12441_93861_2.jpg

дразни ме още от времето когато изостави Нейтън заради кариерата й, пък и самият образ ми е антипатичен "на доброто и умно момиче което опитомява най-лудото момче в училище и после става от популярните"

Пък и Пейтън си е Пейтън :);)

Е тя започва с 'опитомяването' заради Лукас..пък и Bethany Joy Lenz какво е виновна че ролята и е такава..симпатична си е ;):P ...ама пък Пейтън ти харесва макар че и тя прави 'разни' работи..

Аз не съм против никой..сичките си ги харесвам ;)

img_12441_93861_2.jpg

това е отговора ;)

aattts268.jpg

051.jpg

myart_comics3.jpg

тук малко от творчеството на Пейтън както и рисунката когато майка й я нарисува ;)

PS: аз нямам нищо против Бетани, а само против персонажа във филма Хейлс

PS: аз нямам нищо против Бетани, а само против персонажа във филма Хейлс

Ами реакцията ти когато си я сложих на аватара беше доста негативна..

Ами реакцията ти когато си я сложих на аватара беше доста негативна..

ами асоциирам я с Хейли вече ... ohmy.gif

Иначе всички си имаме любими и антипатични герои в сериала, но не се влияй много от моето мнение за нея :offtopic_s:

ами асоциирам я с Хейли вече ... ohmy.gif

Иначе всички си имаме любими и антипатични герои в сериала, но не се влияй много от моето мнение за нея :)

Ооо..няма..най-антипатичен герой в сериала си ми остава Дан Скот! :rolleyes:

• Автор
Ооо..няма..най-антипатичен герой в сериала си ми остава Дан Скот! :rolleyes:

Всъщност той е доста симпатичен. :)

както казах и по-рано Дан е #1, просто ако го нямаше да им трови живота щеше да е голяма боза :whist:

chadmichaelmurray02kq8.jpg

Поздравче за всички "разгонени" тинейджърки!!! cool.gif

Тинейджърка съм, не съ разгонена ама мерси..се пак на филма си е мнооого по забавно! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

• 10 месеца по-късно...
  • Автор
Искам да попитам дали ще има нов сезон на сериала One Tree Hill?

Чува се, че от януари 2008 ще пуснат 15-на серийки. Мисля, че действието ще се пренесе 4 г. напред, след колежа, т.к. на актьорите вече не им отивало да играят 18-годишни персонажи. Така ще разберем кой къде е бил и как му е или не му е провървяло.

Чува се, че от януари 2008 ще пуснат 15-на серийки. Мисля, че действието ще се пренесе 4 г. напред, след колежа, т.к. на актьорите вече не им отивало да играят 18-годишни персонажи. Така ще разберем кой къде е бил и как му е или не му е провървяло.

Точно така!!! За повече инфо скивайте в www.oth.ggbit.info

Здравейте ! Не следя този сериал , но намирам 4-ти сезон включително . Вие кой сезон търсите ?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.