Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

На Какво се Кефят Момичетата ... ?

Featured Replies

Здравейте, интересно ми е да разбера на какво се кефят/впечатляват момичетата?

В случая става въпрос - кефят ли ви простаците, лигавите момчета или най-много си падате по богатите и умни мъже ?

:yanim:;)

И те самите не знаят на какво се 'кефят' :yanim:

В случая става въпрос - кефят ли ви простаците, лигавите момчета или най-много си падате по богатите и умни мъже ?

:P:top secret:

Аз ще ги поомеся, за да ти дам своя отговор:

богати простаци-не sad.gif

лигави богаташи-също не sad.gif

умни лигльовци-умерено да cool.gif

умни богаташи-умерено да ;)

Редактирано от ssnora (преглед на промените)

A като изключим парите и лигавщините, не харесвате ли мъжът да ви отрупва с любов и загриженост?

Че кой не обича да го затрупват с любов и загриженост..

Аз обичам различните мъже, тези, които се открояват сред масата не само с външност, но и с поведение; такива, които влизат бързо и почти разрушително в сърцето ти; непредсказуемите ( да, има и такива );пълните с енергия, а не като ги попиташ къде ще ходим днес да отговарят през нос "ми не знам, където ти решиш"; остроумните също, които знаят къде, кога и как да кажат нещо.

A като изключим парите и лигавщините, не харесвате ли мъжът да ви отрупва с любов и загриженост?

Абе хубаво е любовта и загрижеността,ама с това няма да задържиш момиче за толкова дълго,колкото може би си мислиш,то човек винаги иска това,което няма - първо ми бяха много лигави,после несериозни,след това си намерих човек,който много ме обичаше и постоянно ми го показваше,ама в един момент започна да ми става неприятно това че постоянно ми го повтаряше,а ако знаеш колко е трудно да обясниш на някого че е твърде мил с теб без да го обидиш или да те разбере погрешно.Е сега като скъсахме ми липсва това "Обичам те",естествено.

Според мен просто не трябва да се тъпче на едно място като си с момиче,защото колкото и да си пич ако правите само едно и също постоянно и не се променяте няма нищо да стане. :hush:

И те самите не знаят на какво се 'кефят' ;)

Знаем! Ама туй е непостижимо за мъжете, така че се задоволяваме с бледи копия.... biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Всъщност не искам да се заяждам а просто да кажа, че съвършения мъж не съществува сигурно е така и за жените, но тази тема не се обсъжда тук....

Пред написаните долу алтернативи:

"В случая става въпрос - кефят ли ви простаците, лигавите момчета или най-много си падате по богатите и умни мъже ? "

Ако трябваше да избирам само между тези типове мъже щях да стана лесбийка... :hush:

П.П Слава Богууу, че мъжете притежават и други качества освен тезииии, че щяхме да го закъсамеее

Много голяма грешка е да се поставя заглавието така обобщаващото.

Стотици пъти се е споменавало в този форум, че всичко си е до човек.

Една жена минава през различни периоди на кефене. Лоши момчета, добри момчета, богати момчета, истинската вечна любов...зависи какво има в живота и какво й трябва.

А мъдростта гласи - Мъже, не ни разбирайте, обичайте ни.

Според мен и те незнаят точно какво искат от живота. Като са по малки предпочитат батковците с хубави коли и пари а после?

Мъже, не ни разбирайте, обичайте ни.

Ми оби*аме ви,кой казва друго...?

Всяко момиче си пада в различните периоди по различни момчета.Определено не ме привличат мъже които имат външна красота, само докато решат да кажат нещо. Предпочитам интелигентни мъже, с които може да се разговаря на различни теми.

Е.. аз не знам точно какво ме "кефи", но определено знам какво не ме "кефи". И това е нещо, някъкво начало :)

Определено не ме кефят надути богаташчета,лиглиовци..и от сорта! Абе знам че ще се повторя..ама всичко си е до човека! :)

Като сложат общия голям знаменател "момичета" и ми призлява.

Блондинката от отсрещната улица се...кхм, както се изрази се кефи на богаташи - красиви, грозни, тъпи, умни няма значение важното е да са богати.

Други се кефят на русокоси...

Трети на грижливи мъже...

Четвърти и аз не знам на какви..

Всяка жена/момиче си има собствен идеал и представа за това какво да харесва у един мъж, затова не мога да говоря за всички, а мога да кажа само за себе си.

Аз...се "кефя" на някого, който първо ме уважава като човек, а после ме харесва като жена. Някой който не гледа на мен само от сексуална гледна точка, ами и от емоционална. Няма значение дали е богат или беден, красив или грозен, защото грозни хора няма (за мен повърхнотните хора, слагайки материалното като приоритет номер 1 са грозни...но това е друга тема). Всеки си има някакъв чар. Гаджето на сестра ми е един пухчо, направо мечо, но въпреки всичко има такова присъствие и такъв уникален чар, че няма как да не се влюбиш в него. Както и да е. Аз харесвам някой с когото мога да си говоря...като цяло. И то за по-сериозни неща ами не за това в коя дискотека е бил снощи и с кого как се е напил (е то и това се приказва, но до някаква степен). Искам с този човек да имам общи интереси, а не да излизам с него, само защото е синеоок и има кола например. Но това съм си само аз и това са моите, ако мога така да ги нарека критерии;)

Също много мразя, когато някой най-нагло и нахално започне да ме сваля и най-обидно ми става когато виждам, че го прави само с цел секс. Лошото е, че когато му обяснявам, че не ми е никак симпатичен, той изобщо не разбира!Хмм...много странно, сякаш някой имат способността да разчитат репликата "Еми противен си ми!", като нещо от сорта "Много си сладък, дай да минаваме направо на сеска..." :)

Ама и вие мъжете сте едни уникати;)

Също много мразя, когато някой най-нагло и нахално започне да ме сваля и най-обидно ми става когато виждам, че го прави само с цел секс. Лошото е, че когато му обяснявам, че не ми е никак симпатичен, той изобщо не разбира!Хмм...много странно, сякаш някой имат способността да разчитат репликата "Еми противен си ми!", като нещо от сорта "Много си сладък, дай да минаваме направо на сеска..." :offtopic_s:

Ама и вие мъжете сте едни уникати;)

Напълно подкрепям,даже ако видя някой,натискането убива всичко,даже ако преди това ти е бил симпатичен този човек и мен лично това ме отвращава и е напълно достатъчно да не погледна повече такъв човек. :sobbing:

Знаем! Ама туй е непостижимо за мъжете, така че се задоволяваме с бледи копия.... biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Всъщност не искам да се заяждам а просто да кажа, че съвършения мъж не съществува сигурно е така и за жените, но тази тема не се обсъжда тук....

Пред написаните долу алтернативи:

"В случая става въпрос - кефят ли ви простаците, лигавите момчета или най-много си падате по богатите и умни мъже ? "

Ако трябваше да избирам само между тези типове мъже щях да стана лесбийка... :sobbing:

П.П Слава Богууу, че мъжете притежават и други качества освен тезииии, че щяхме да го закъсамеее

dindi, аз само минавам.Признавам, че по една или друга причина чета написаното от вас.Оставам с впечатление, че сте по-красива от Клеопатра и хубавата Елена или може би и двете на търкал.Не подлагам на съмнение вашата красота, тъй като сте порода българка.Мисля още, че вие се опитвате да принизите не мъжа изобщо, а българския.Жалко за него.Не се заяждам и обещавам, че и занапред ще чета вашите съобщения.За себе си изпитвам увереност, че когато нещо е казано позициите стават по-ясни.Утрешният ден ще бъде по-спокоен от днешния и вие ще сте забравили това.Мислете за утре.Песента на Camuflage -"Here she comes" , с която ще ви поздравя, ще изглади евентуално недоразумение от думите ми.

Поздрави

харесвам умни, мъже на място, които са достатъчно зрели и не се лигавят , не се държат детински; хора с чувство за хумор, но без мания за солени шеги и за да му е по-лесно с човек като мен - да е силен и уравновесен

:);)

Простаците нямат никакъв шанс, поне при мен. Могат да получат единствено съжаление. Лигави момченца също не обичам. И мамини синчета. Както и егоцентрици. И педантични мъже. И самозабравили се типове. И безсърдечни не ме впечатляват. Май много станаха...но колкото - толкова :hush:

Иначе - богати и умни мъже? Добре, но само това? Много е, но не е достатъчно....

Нямам формула на идеалния мъж. И не искам да имам. Трябва да я има тръпката. Онова усещане, заради което си готов да пътуваш до другия толкова, колкото е нужно. Защото ще знаеш, че той е някъде там. И те чака. Не защото иска. А защото не може иначе. Не може без теб.

Най-изтърканият въпрос: Какво искат жените? Никой неможе да ти каже, дори и те!

Най-изтърканият въпрос: Какво искат жените? Никой неможе да ти каже, дори и те!

Напротив angry.gif Много добре знам какво искам cool.gif А ти можеш ли да ми го дадеш? :clap:

topgear-bugatti-veyron.jpg

Всяка жена се кефи на различни неща.Примерно аз харесвам мъже, които знаят какво могат, какво искат и как да го постигнат.Не харесвам такива, на които се налага да бъда майка-закрилница или аз да решавам вместо тях.Обичам да ме изненадват, да не знам какво ще ми предложи "този" мъж като емоция,характер,типаж.Мъжът трябва да е мъж, да може да ме закриля, при необходимост, да не се размеква и лигави и ако може да не го превъзхождам интелектуално.Пари, коли, красота не са толкова важни.Ми не е толкова много, като се замисля..

Какво ме кефи..точно в този момент мога да опиша момчето което ме 'кефи'.

Малко по висок от мен, със сини очи и тъмно-кестенява коса. Погледа му е мил, а усмивката прекрасна..нежна! Тяло..не е на манекен..но си го харесвам. Умен, мил..леко особен, в повечето случаи точно в това му е хубавото..макар не винаги.

Различен от останалите, за съжаление и той като всички останали способен да наранява.. sad.gif

И те самите не знаят на какво се 'кефят' :nono:

Напротив-знаем какво искаме,но не сме постоянни в желанията си...Имам в предвид,че в един момент се кефим на "по-отворени" момчета,в друг на по-свенливи...Изведнъж ни се харесва някой мачо,а после се захласваме по-интелигентен и сериозен мъж...Нещата се менят,желанията също,но да се твърди,че жените незнаят какво искат е недомислено изказване...При вас,мъже?Да не би да не е така?Винаги си падате по един и същ тип жена?!Не ми се вярва... cool.gif Това значи ли,че не знаете какво искате?Не,различни желания в различните моменти...

Моето лично мнение е,че жените много добре знаем какво искаме,но в стремежа си да бъдем непременно разбрани и да се предпазим от болката(което е невъзможно!),създаваме впечатлението,че сме неориентирани....

;)

И те самите не знаят на какво се 'кефят' :)

Хей, кой те излъга, че не знаем? Напротив. Това, че момичетата, които ти познаваш, не знаят, съвсем не означава, че всички други също не знаят. По мои наблюдения, момичетата гледат да имат връзка с някой, който да не е нечистоплътен, груб, алкохолик, простак или нещо подобно. Естествено, не трабва и да е някой малоумник, който не знае кой е Айнщайн. Идеален човек няма!

Аз "се кефя" на мъже,които знаят какво искат и как да го постигнат.Мъже,които ми дават чувство за сигурност и ме разбират.Мъже,с които да мога да говоря до безкрай,но да мога и да мълча,без да се усеща напрежение във въздуха.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.