Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Показване на всички резултати при търсене в YouTube (наведнъж)

Featured Replies

Има ли начин при търсене в youtube да ми покаже навенъж всички резултати. Целтат ми е като изпиша дадена дума/фраза в търсачката да ми покаже наведнъж от първия до последния резултат (клип). За някои търсения ми се налага да скролвам над 100 пъти за да се появяват нови и нови резултати докато достигна до последния.

Нещо дали не може да  допълня в url адреса и да ми покаже всички резултати от търенето?

Ако сложа филтър клипове от последната седмица, може да скролвам малко, но целта е без никакви филтри да достигам максимално мързо до последния клип по търсена ключова дума.

преди 2 часа, jordanp написа:

Има ли начин при търсене в youtube да ми покаже навенъж всички резултати. Целтат ми е като изпиша дадена дума/фраза в търсачката да ми покаже наведнъж от първия до последния резултат (клип). За някои търсения ми се налага да скролвам над 100 пъти за да се появяват нови и нови резултати докато достигна до последния.

Нещо дали не може да  допълня в url адреса и да ми покаже всички резултати от търенето?

Ако сложа филтър клипове от последната седмица, може да скролвам малко, но целта е без никакви филтри да достигам максимално мързо до последния клип по търсена ключова дума.

Ми то си показва всички резултати и сега, освен повтарящите се. Ако изписваш обаче в полето за търсене така, като си написал този коментар, ще си имаш проблеми и за в бъдеще. Т.е. май проблема като в повечето случаи е в ЗКУ-то.

За уточняване на търсенето по дума или фраза, се прибавя един плюс пред думата, или фразата. Пример +Alla Pugacheva

Ако се търси определен клип също така, ако има клипове на различни изпълнители с еднакво име, се пише така  +Alla Pugacheva, Pozovi Menya S Soboy  +името на автора, запетая, името на клипа. Това е съвсем примерно, почти съм убеден, че няма клипове на други изпълнители с това име, но да стане ясно как се прави. 

Просто задръж Ctrl + End ... в случая YouTube НЕ зарежда автоматично повече резултати, но може да търсиш с duckduckgo например, те имат такава настройка автоматично зареждане:

български филми site:youtube.com at DuckDuckGo

Youtube си има ограничения и без да ползваш сайта им - 500 търсения. Ако си направиш собствен скрипт или приложение, може и да стане.

https://stackoverflow.com/questions/27500231/how-can-get-all-results-from-youtube-api-search-api-response/27526563

https://developers.google.com/youtube/v3/docs/search/list#channelId

Цитат

Note: Search results are constrained to a maximum of 500 videos if your request specifies a value for the channelId parameter and sets the type parameter value to video, but it does not also set one of the forContentOwner, forDeveloper, or forMine filters.

Варианта е да пишеш по-точно това, което търсиш или да слагаш филтри, докато получиш нужното.

• Автор
преди 1 час, sliderum написа:

Ако изписваш обаче в полето за търсене така, като си написал този коментар, ще си имаш проблеми и за в бъдеще.

В бързането съм глътнал нкоя друга буква :) ...но не това същността на въпроса.

преди 1 час, Freem@n написа:

Просто задръж Ctrl + End

Аз така и търся, но youtube ми показва първоначално да речем 5 резултата, натискам отново ctrl+ end и още 5 зарежда... и така за да достигна до резултат 500, трябва да помпя ctrl+end 100 пъти само за едно търсене.

преди 1 час, Raze написа:

Youtube си има ограничения и без да ползваш сайта им - 500 търсения. Ако си направиш собствен скрипт или приложение, може и да стане.

https://stackoverflow.com/questions/27500231/how-can-get-all-results-from-youtube-api-search-api-response/27526563

https://developers.google.com/youtube/v3/docs/search/list#channelId

Варианта е да пишеш по-точно това, което търсиш или да слагаш филтри, докато получиш нужното.

Единствения филтър за уточняване, който ползвам е думата в кавички. А останалите филтри предлагани от youtube не са потребни в моя случай - по дата, тип, продължителност, сортиране и др.

Може би единствения начин е "Ако си направиш собствен скрипт или приложение, може и да стане". Нямам представа как става това, ако нещо разбера от линковете ще се пробвам. Надявах се да има по-обикновен начин - примерно ако имаше странициране, в адресната лента да изпиша 50 да речем и да ми покаже страница 50 и съответно така да вия последните резултати.

Не искам с филтри да премахвам резултати, защото целта е от тези 500 клипа гледайки да отсея тези които не ми трябват. Не търся нещо конкретно за да изписвам с + и - а по дадена ключова дума искам да прегледам качените клипове колкото и да са те.

Цитат
Find the Tags of a YouTube Video
  1. Go to the video page using Chrome or Firefox.
  2. Right-click the page, and select View Source.
  3. Hit Ctrl + F and search for keywords in the source code.
  4. This should take you to a list of the tags the Creator Studio used on that video.
  5. P.S.

Още неща за разширеното търсене в Ютюб.

Цитат
tag:[tag name] Search for videos with a tag that you've applied.

Example: tag:games shows a list of all the videos with the tag "games."

##"[tag name]" Search for videos with a tag that you've applied. Type the name of your tag in quotes after ## to search for that tag.

Example: ##"Game Reviews" shows a list of all the videos with the tag "Game Reviews."

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.