Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сглобяване на конфигурация

Featured Replies

Здравейте! Искам да си сглобя компютър след време като събера с бюджет около 3.500 съответно за тежки игри,склонен съм да дам повече пари за карта и процесор но не знам кои са правилните,за процесора си мисля i9 или i7 но разлика между тях е около 150-200 лв. Кой бих те препоръчали,също така видео картата гледам че има много видове 2000 с ериа 2060,2070,2080 и с много варианта и се чъдя коя е най- добра за игра разбура се 8 гб или 11 гб,дъното нямам си представа какво да гледам там.... и така се допитах до вас ? 

Събери парите, измисли какъв ще е монитора, сподели кой са тежките игри и само ще ги играеш или ще стриймваш. И когато дойде момента тогава ще се гледа кой компонент колко си заслужава.

• Автор

То няма да бъде скоро,ни си мисля след време би трябвало да станат по евтини някой части,а за игрите всичките нови заглавия ако имал възможност бих стриймват но не ми е това най важното просто исках малко информация за тоя видео карти защото не можех да намеря.

Информация в интернет колкото искаш, стига да ти се чете. Но какъв е смисъла да гледаш карти сега след като пазара може да се измени докато дойде време да купуваш?

Знаеш ли на какъв монитор ще играеш?

• Автор

Извинявай телефона използва autocorect исках да напиша,че не съм гледал за монитор но когато взимам бих гледал тези с най-много рейтинг в сайта.

Дали няма да е удачно ти да прецениш на теб кой размер с коя резолюция най-много ти пасва за ползване и за поместване на бюрото ти, а после да се гледа рейтинг.

Но мен не ме гледай, какво разбирам аз от хардуер, игри и логическо мислене ...

• Автор

.....това беше грешка,аз търся съвет,помощ казах,че не разбирам много от тази електроника и не можах на намеря отговори на въпросите ми.....той ми се прави на интересен........няма думи лайнян сайт

Аз не мога да определя дали вие искате да играете игри на 1080p, 2K, 4K ...

Дори да ви дам конкретни компоненти с цена към момента 3500 лв. (като не е ясно дали монитор, клавиатура, мишка и средство за чуване на звук трябва да са включени) вие нямате парите да ги закупите, а докато ги съберете половината няма да са налични, другите може вече да не са изгодни и се връщаме в отправната точка.

По въпроса за видео картите - първо колкото по-висока резолюция има монитора ви, толкова по-високо производителна трябва да е видео картата ви, евентуално и с повече памет. Хубаво е да се знае и честотата на опресняване на монитора както и дали той поддържа някоя технология заложена на база видео карта. Конкретно за 2000 серията имате старите (дефектни*) карти и новите SUPER (поправени) карти. Това е само на база чип, от там има конкретни марки и модели, съответно с различни охлаждания и различни цени.

За мен може да кажете каквото поискате, но не виждам защо слагате целия форум под общ знаменател! Не забравяйте, че вие също сте част от него, а не просто гост!

Ако имате добре формулиран и точен въпрос бих опитал да дам конкретен и точен отговор.

Хубав ден!

Хайде да не обиждаме? Ти не знаеш какво искаш, нямаш пари, а после другите ти виновни? Колегите имат достатъчно опит да ти предложат компоненти, но какъв е смисъла, като след няколко месеца нещата може да се променят коренно? Постоянно излизат нови работи, а и цените се менят постоянно. Както са ти казали, като събереш сумата, която си решил, кажи какво точно искаш и ще ти се предложи. Иначе има достатъчно теми във форума, по които да се ориентираш. Но то трябва и четене за тази цел!

Лайнян сайт, да можеше да ми подреди разбърканият мозък, че да успея да се концентрирам насред пиленцата хвърчащи наоколо след "белото" и водката.

преди 2 минути, sliderum написа:

Аз, искам, но не знам точно какво искам, само оттук оттам съм се опитал да мисля по въпроса и, до тук съм измислил че ще е за дете, момиче на 10 години, ще е втора ръка машина без забележки, ма може и да играе, но не знам какво и ще ползува външен монитор, обаче още нямам парите. Лайнян сайт, да можеше да ми подреди разбърканият мозък, че да успея да се концентрирам насред пиленцата хвърчащи наоколо след "белото" и водката.

Това май беше друга тема :)

Наздраве! Наблягай на мезето!

преди 2 минути, plamen_petrov_80 написа:

Това май беше друга тема :)

Наздраве! Наблягай на мезето!

Дам, бях отворил и темата за лаптопа за детето и стана някаква мешавица :angry:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.