Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с моя лаптоп!!!!

Featured Replies

• Автор
преди 29 минути, Raze написа:

Драйвера ти казах най-добре да го ДЕИНСТАЛИРАШ и да забраниш на windows да го инсталира автоматично, при което със сигурност ще работиш само на вграденото видео, за да се установи дали на 100% проблема ти е от видеокартата. Така или иначе при игри няма да има особено значение коя видеокарта се ползва, понеже и двете са почти еднакви по производителност, реално отделната видеокарта е почти безсмислена.

Пробвал съм го не работи

Махам драйвера и слагам да не търси драйвер. Но когато включа някоя игра тя не намира нищо и ми казва да си инсталирам драйвер.

Нищо не намира вградената карта на интел!

• Отговори 86
  • Прегледи 8,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 13 минути, илия кочев написа:

Нищо не намира вградената карта на интел!

Моето 6-то чувство ми казва, че няма как да ползваш Intel видео картата вградена в процесора ти!

• Автор
преди 9 минути, plamen_petrov_80 написа:

Моето 6-то чувство ми казва, че няма как да ползваш Intel видео картата вградена в процесора ти!

Аз ли греша нещо??

Съжалявам ако е така!

Ами най-вероятно да. Питах те за бутон по корпуса на лаптопа за превключване между две видеокарти - няма отговор. В контролния панел на nvidia също не каза дали има такава опция.

преди 15 минути, plamen_petrov_80 написа:

Защо да няма? Нещо при този модел е забранено това ли какво?

Не, точно за това ти не бъркаш - това е решение на производителя на лаптопа (не съм го проверявал сега, но по спомен този лаптоп не за първи път се появява тук, ако бъркам някой по-малко мързелив да ме обори, след като посети сайта на Sony и други даващи конкретна информация за точно този лаптоп).

Иначе глобално - аз виждам едно решение - ти си опитвал, не се е получило - дай да го помъчи друг и ако отново е така ... нов лаптопа.

Успех!

преди 16 часа, DarkEdge написа:

Замръзването има ли го още?

Качи отново двата evtx файла

преди 3 часа, DarkEdge написа:

@илия кочев, пробвай със стар драйвър, например 388.13

Питам за последно и спирам да пиша в темата.

• Автор
преди 35 минути, Raze написа:

Ами най-вероятно да. Питах те за бутон по корпуса на лаптопа за превключване между две видеокарти - няма отговор. В контролния панел на nvidia също не каза дали има такава опция.

Защо да няма? Нещо при този модел е забранено това ли какво?

Пратих снимка и казах че няма опция в nvidia control panel. Няма копче по корпуса.

преди 15 минути, DarkEdge написа:

Питам за последно и спирам да пиша в темата.

Не съм пробвал след малко ще пробвам дали замръзва. Ето сега ги изпращам. Моля не спирай да пишеш моля.

evtx files

https://dox.abv.bg/download?id=6efb3683d3

https://dox.abv.bg/download?id=9852dae04e

Моля, не пропускай писано, за да не се налага да се пише по няколко пъти едно и също! Така губиш нашето време!

• Автор
преди 7 минути, DarkEdge написа:

Моля, не пропускай писано, за да не се налага да се пише по няколко пъти едно и също! Така губиш нашето време!

Добре съжалявам 

Видяхте ли файловете

Пак замръзна!!!!

Вече незнам какво да направя пък точно в момента няма възможност за нов!!!

• Автор
преди 35 минути, .Alex&Vanko. написа:

https://www.bleepingcomputer.com/download/minitoolbox/

Кочев, теглиш слагаш отметките и даваш GO! Публикуваш резултата.

ето линк към файла с резултата

https://dox.abv.bg/download?id=1993461853

127.0.0.1       localhost

Ти ли си променял хост файла?

Qualcomm Atheros AR3011 Bluetooth(R) Adapter

In Device Manager, click "Action", and then click "Enable Device". This starts the Enable Device wizard. Follow the instructions.

Драйвери от сайта на лаптопа слагай а не с Driver Booster и нещо си премахвал с UnHackMe

• Автор
преди 22 минути, .Alex&Vanko. написа:

127.0.0.1       localhost

Ти ли си променял хост файла?

Qualcomm Atheros AR3011 Bluetooth(R) Adapter

In Device Manager, click "Action", and then click "Enable Device". This starts the Enable Device wizard. Follow the instructions.

Драйвери от сайта на лаптопа слагай а не с Driver Booster и нещо си премахвал с UnHackMe

Да аз 

Един вирус 

Нещо за проблема забеляза ли ???

От сайта на лаптопа са много стари

Направи си чиста инсталация, колко пъти да ти кажа? След това драйвери от сайта на производителя, а за видеокартата съм ти дал връзка - тях ги слагаш най-накрая.

Чиста инсталация - гола > снимка.

Пробваш как е така.

Слагаш драйвери само от сайта на производителя - пак снимка.

Отново пробваш как е.

И така докато почне да крашва, връщаш снимка и прави/инсталираш различни неща.

Преди много години съм имал проблем с замръзване на системата - аха да го бях пратил гаранционно и викам чакай да върна снимката и чудо няма проблем, след известно време хаиде това да сложа онова да сложа и отново проблема и така няколко пъти докато го хвана кое предизвиква явлението.

На друга машина съм имал проблем с видео карта - точно определено софтуер успяваше да счупи драйвера й така, че ставаше на 4бит цвят иначе години работи на всичко друго, но не и с тази на пръв поглед елементарна програма.

Така, че проблема ти може да е хардуерен или софтуерен, като може да е голям или толкова дребен, че изобщо да не се сещаш от къде ти идва. Лаптопа е при теб и знаеш какво те посъветвах по-рано!

преди 14 часа, илия кочев написа:

Да аз 

Един вирус 

Нещо за проблема забеляза ли ???

От сайта на лаптопа са много стари

Тази програма дава фалшове и не всичко е вирус.

02-09-2019 19:37:58 Windows Modules Installer
02-09-2019 19:38:44 Windows Modules Installer
02-09-2019 19:39:27 Windows Modules Installer

Това не го разбирам от вчера.Ъпдейтва ли се уиндоуса?

И седмицата е стара и няма смисъл да са нови. В сайта на лаптопа са ти оригиналните драйвери.

Ами пробвай. Нали ти казвах няколко пъти да пробваш нова инсталация, какво направи, освен да питаш?

• Автор

В сервиза нищо няма да направят ще ме мотат седмици ще ми сменят частите без да ми кажат и ще ги сменят с развалени и нищо няма да свършат и само ще ми вземат парите.

преди 6 минути, илия кочев написа:

В сервиза нищо няма да направят ще ме мотат седмици ще ми сменят частите без да ми кажат и ще ги сменят с развалени и нищо няма да свършат и само ще ми вземат парите.

Дай го на разбиращ приятел, доверен човек и т.н.

Частите можеш да си ги опишеш и да подпишете приемо-предавателен протокол след като толкова те е страх ... а какво мислиш, че могат да вземат от лаптопа ти?

Предлижих проба със Стрелец, но не бе прието.
С Linux може и да работи, a под Windows да създава проблем.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.