Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

От къде си сваляте електронни книги?

Featured Replies

Кои сайтове използвате за свалня на българоезични книги?

Безплатните ресурси ги е показал Рейз. За другите каквото сте видели , ако сте видели, че скоро няма да го има линка.

• Автор
преди 4 часа, Raze написа:

Пробвай, не е като да няма:

https://www.google.bg/search?q=безплатни+книги&hl=bg

Браво! Точно този отговор чаках!

За малоумен ли ме имаш???

Интересува ме, някой с някакво мнение относно видовете литература, качеството на преводите, ресурсите и т.н.

И не става въпрос само за безплатни източници, защото не съм упоменал това, а като цяло от къде мога да намирам и стари заглавия, които имам вече поразпаднали се с времето книжни варианти.

Ама елементарното българско мислене по дифолт е за далаверата

преди 4 часа, ivo23 написа:

Кои сайтове използвате за свалня на българоезични книги?

Дал ли съм ти сайтове - дал съм ти! Нито си уточнил какво точно те интересува, нито нищо, а не си от вчера във форума, като гледам. Би трябвало да знаеш как се пускат и оформят теми, така че да стане ясно какво точно искаш!!! Книги има и по торент сайтовете. Ако уточниш какво точно ти трябва, може и някой да ти даде по-смислен отговор.

Елементарното мислене е твоето, ако си мислиш, че тук всички имаме гадателски способности!

• Автор
преди 2 минути, Raze написа:

Дал ли съм ти сайтове - дал съм ти! Нито си уточнил какво точно те интересува, нито нищо, а не си от вчера във форума, като гледам. Би трябвало да знаеш как се пускат и оформят теми, така че да стане ясно какво точно искаш!!! Книги има и по торент сайтовете. Ако уточниш какво точно ти трябва, може и някой да ти даде по-смислен отговор.

НЕ разбрах какво си дал, освен някакъв линк в някаква търсачка, спри да ми отговаряш като Емо Костов

Като се научиш как да питаш, ще получаваш по-точни отговори. Оправи си заглавието, постовете и може и да се получи нещо.

• Автор
току-що, Raze написа:

Като се научиш как да питаш, ще получаваш по-точни отговори. Оправи си заглавието, постовете и може и да се получи нещо.

Темата е за хора, четящи книги в електронен вариант

стига вече си спамил

Дали спамя или не, това ще го преценят модераторите на форума. Като не казваш какво точно те интересува, няма да получаваш нормални отговори. Щом мислиш, че сам можеш да си намериш каквото ти трябва, действай, а не да се сърдиш на другите. И каква ми е далаверата да ти отговарям, би ли ми казал?

Кои са ти старите заглавия, на каква тематика търсиш книги? Аз също по едно време бях почнал доста да чета ел. книги, но главно от читанка и замунда.

преди 10 минути, ivo23 написа:

спри да ми отговаряш като Емо Костов

ако се беше разровил в линка на Емо, щеше да намериш много книги
примерно в тази страница, можеш да свалиш фантастика в fb2,epub,txt,sfb  зипосани файлове
https://chitanka.info/books/category/nauchna-fantastika

• Автор
преди 3 минути, дръндю написа:

ако се беше разровил в линка на Емо, щеше да намериш много книги
примерно в тази страница, можеш да свалиш фантастика в fb2,epub,txt зипосани файлове
https://chitanka.info/books/category/nauchna-fantastika

Ползвам го този сайт, но там няма всичко.

Рових в Амазон, но там е доста бедно на книги на български език, та за това ме интересува какво ползват хората, за да си намеря още някое място за избор

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.