Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вие грижете ли се за децата си? А защо позволявате това?

Featured Replies

• Автор
преди 8 часа, haidukpikaso написа:

аз ли - моля моля бъркаш ме с някой друг потребител, това не съм го писала аз а и не коментирам нищо в тая тема

само съм сложила снимки на Крисия с напомпаните кат на маймунски г.з джуки

За другите е! Но споменах и теб

• Отговори 66
  • Прегледи 7,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 18 минути, Simeon89 написа:

За другите е! Но споменах и теб

е сега по-хубава ли стана Крисия според теб като си наду джуките - поредния кифлоч

скоро и сисите ще напомпи и здравей Митко Пайнера

Крисия си обработва снимките с програма, то си личи. Това не е силикон, ако беше нямаше да има гънки по устните. При силикон те са като ужилени от пчела, издути като надути до пръсване. Не може да се получат гънки.

Тя винаги е имала плътни устни, тук си ги е нацупила напред и нагоре, нормално е да изглеждат така с някоя програма .

Пак казвам на автора, щом има търсене има и предлагане. Има мъже на 20-25-30, които са луди по малки момичета на 13. Ако тях ги нямаше и момичетата нямаше да се държат така предизвикателно с по-големи. Лошото е, че когато някое момиче не желае контакт с такъв мъж, но той настоява и/или го изнасилва, после всички обвиняват момичето, че си го е търсило. Точно заради факта, че съществуват коврички, дето си го търсят.

Покрай ковричките горят и нормалните момичета. Покрай сухото гори и мокрото. 

преди 4 часа, Mediterranean написа:

Крисия си обработва снимките с програма, то си личи. Това не е силикон, ако беше нямаше да има гънки по устните. При силикон те са като ужилени от пчела, издути като надути до пръсване. Не може да се получат гънки.

Тя винаги е имала плътни устни, тук си ги е нацупила напред и нагоре, нормално е да изглеждат така с някоя програма

И аз си мисля, че е както казваш, защото тя от малка си е така
Не мисля, че е със силикон и не виждам за какво го плюят това талантливо дете.
А ние българите сме така, като видим че някой се опитва да се измъкне от казана на Ада, 
с всички сили се опитваме да го дръпнем обратно.

https://btvnovinite.bg/lifestyle/deteto-chudo-krisija-stana-na-15.html

• Автор
преди 6 часа, Mediterranean написа:

Тя винаги е имала плътни устни, тук си ги е нацупила напред и нагоре, нормално е да изглеждат така с някоя програма .

Пак казвам на автора, щом има търсене има и предлагане. Има мъже на 20-25-30, които са луди по малки момичета на 13. Ако тях ги нямаше и момичетата нямаше да се държат така предизвикателно с по-големи. Лошото е, че когато някое момиче не желае контакт с такъв мъж, но той настоява и/или го изнасилва, после всички обвиняват момичето, че си го е търсило. Точно заради факта, че съществуват коврички, дето си го търсят.

Покрай ковричките горят и нормалните момичета. Покрай сухото гори и мокрото. 

Извинявай, но това не е ли педофилия и незаконно?!  И по какъв начин малките момичета имат контакт със по големи за да се държат по предизвикателно?  И къде са родителите им, освен ако самите родителти не оставят малките си дъщери да излизат със мъже, което за мен е абсурд!  Пак повтарям че не е нормално даже 14 годишна да излиза приятелски със мъж на 25!  Странно ми е? 
В днешно време приема ли се за нормално 13 годишна да излиза със 25 годишен и да се разхожда на вън пред очите на другите със него?

Педофилия е нещо много  различно, от това, което си представяш и искаш да обвиниш всички останали, за това че по някакъв начин биха злоупотребили сексуално с дъщеря ти или малолетни деца, като ги промотират и популяризират по телевизии.

Аз конкретно писах в темата, за да отбележа, че точно Крисия- жива и здрава, вече на 15, учеща в музикално училище и само изявяваща се с пеене, не е Лошият пример, който сте се опитали да обругавате в темата. По-горе постнати снимки показват позиране като на всяко друго дете.

Сега, Гери-Никол, Тита, Дара, Сузанита .. са нещо друго и доста проблемно.

Но родителите решават и носят отговорност. 

От къде започва и свършва възпитанието, еле пък такива БЕЗ деца залюпени, да ми се изказват, няма нужда!

Не може да се определя "по принцип", и каквото и да правиш и да говориш, и в манастир да го заточиш, и Философия да завърши, Тя/то детето има право да си се развива по неговия начин и път! Да чупи картуната!

Дали е нормално, и какво, не знам кой го определя.

Но родителите не са вездесъщи! И не са виновни.

преди 17 часа, Simeon89 написа:

Извинявай, но това не е ли педофилия и незаконно?!  И по какъв начин малките момичета имат контакт със по големи за да се държат по предизвикателно?  И къде са родителите им, освен ако самите родителти не оставят малките си дъщери да излизат със мъже, което за мен е абсурд!  Пак повтарям че не е нормално даже 14 годишна да излиза приятелски със мъж на 25!  Странно ми е? 
В днешно време приема ли се за нормално 13 годишна да излиза със 25 годишен и да се разхожда на вън пред очите на другите със него?

След 14г. момичето се води полово-активно по БГ законите и тогава и с 50-годишен да спи, никой нищо не предприема срещу мъжа. Тук в България сме много близо до Близкия Изток. Там законите са още по-леки за мъже с малки момичета.

Ако се ядосваш на някой, то се обърни към законотворците. Родителите нищо не могат да направят ако някакъв мъж им изнасили дъщерята. Най-много условно ще му дадат. Или пък ако имат имат дъщеря, дето си пада по зрели мъже и се въргаля с тях. 

Те не ходят по улиците и в мола. Те само нощем се срещат някъде. Но сигурно може и да се видят и по улиците. Няма как да ги няма, просто аз не гледам много как се държат хората. Освен към мен.

преди 10 часа, Mediterranean написа:

След 14г. момичето се води полово-активно по БГ законите и тогава и с 50-годишен да спи, никой нищо не предприема срещу мъжа. Тук в България сме много близо до Близкия Изток. Там законите са още по-леки за мъже с малки момичета.

Ако се ядосваш на някой, то се обърни към законотворците. Родителите нищо не могат да направят ако някакъв мъж им изнасили дъщерята. Най-много условно ще му дадат. Или пък ако имат имат дъщеря, дето си пада по зрели мъже и се въргаля с тях. 

Те не ходят по улиците и в мола. Те само нощем се срещат някъде. Но сигурно може и да се видят и по улиците. Няма как да ги няма, просто аз не гледам много как се държат хората. Освен към мен.

14 годишни, законите били калпави... Те на 11 раждат бе алоууу! И вместо цялата система да се задейства, защото е налице очеизбодна педофилия, която си е забранена със закон... ги показват по телевизията, като някакъв природен феномен и разни рептилски организациийки почват да се почесват, как държавата ще подпомогне младата майка. А за закона на никой не му дреме... Ми тогава и най- прекрасния закон е само едно пожелание.

Те ти една илюстрация на нещо, което вместо да предизвика възмущение, предизвиква възхищение и умиление! После... какво стана с това дете, какво му липсваше че стана боклук? Ами детство бе драги кукувци, детство му липсваше...

• Автор
преди 19 часа, Maleficient написа:

Педофилия е нещо много  различно, от това, което си представяш и искаш да обвиниш всички останали, за това че по някакъв начин биха злоупотребили сексуално с дъщеря ти или малолетни деца, като ги промотират и популяризират по телевизии.

Аз конкретно писах в темата, за да отбележа, че точно Крисия- жива и здрава, вече на 15, учеща в музикално училище и само изявяваща се с пеене, не е Лошият пример, който сте се опитали да обругавате в темата. По-горе постнати снимки показват позиране като на всяко друго дете.

Сега, Гери-Никол, Тита, Дара, Сузанита .. са нещо друго и доста проблемно.

Но родителите решават и носят отговорност. 

От къде започва и свършва възпитанието, еле пък такива БЕЗ деца залюпени, да ми се изказват, няма нужда!

Не може да се определя "по принцип", и каквото и да правиш и да говориш, и в манастир да го заточиш, и Философия да завърши, Тя/то детето има право да си се развива по неговия начин и път! Да чупи картуната!

Дали е нормално, и какво, не знам кой го определя.

Но родителите не са вездесъщи! И не са виновни.

Така и не получих отговор на въпроса си!  И кое по точно е различно на педофилията? Някои хора са на мнение че пълнолетно лице ако има сексуалент контакт със лице под 14 години е педофилия. В закона никъде не пише за приятелски отношения, но защо е забранено пълнолетно лице на около 20-25 години да общува в приятелски отношения със малолетно лице под 14, ако се знае че младежът няма да я изнасили. Естествено родителите забраняват малките им дъщерите  да водят приятелски отношения със по големи мъже. Може закона да позволява секса след 14 навършени години, но много момичета след 14 години са още девствени, а на всичкото от горе, и голяма част от родителите не позволяват дъщерите им да правят секс дори и след 14 години, друг е въпросът ако се крият.
Ще си задам въпроса по друг начин, предвид описаното по горе, аз например ако съм на 25 години, мога ли да излизам със 13 годишни? Нямам никаква цел, нито искам да правя секс със тях, да кажем просто приятелски отношения, отивам на центъра или в мола, запознавам се с малки момичета, разменяме си фейсбуци и телефонни номера и от другия ден си излизаме заедно, уж като приятели!  Това позволено ли е, а родителите как ще реагират?  Нормално ли е изобщо. Макар че съм много над 25, просто задавам примерен въпрос и искам отговор, защото си представям да съм на около 25 години, и ми се струва гнусно да се движа със малки момиченца, едно че ще се срамувам дори и пред очите на обществото, второ че не съм и способен да го направя, а някои от приятелите ми са на около 22-23 години и също не биха се занимавали със малки момичета, дори и приятелски отношения. В техен отговор казват че не е нормално някои между 20-25 години да се занимава със момичета под 16 години, а даже и 18! Казвам, има случаи в които мъж се занимава със 13-14 годишни, но за мен това не е нормално. Логично е, каква работа би имал мъж на 25 със 13 годишна?   А даже и на 14 е ранно за секс, но това е лично мнение, и пак казвам, въпреки че законът позволява секс след 14 години, много от родителите са против това, понеже познавам лично родители които строго забраняват на дъщерите си да правят секс, а техните дъщери са на около 14-15!
А споменавате че момичетата правят секс от 14 годишни, но имате предвид че правят секс със нейни връстници или със големи мъже!  Едно е момиче на 14 години да прави секс със момче до 18, но има и разлика момиче на 14 да прави секс със 25-30-35 годишен и на горе!   

Аз лично ако съм на 25, не бих се занимавал със 15-16 годишна, но това е лично мнение!  Това че има случаи големи мъже да се занимават със малки момичета, не означава че е нормално, то извратеняци всякакви, които гледат да се възползват само и нищо друго!  

преди 19 часа, Mediterranean написа:

Родителите нищо не могат да направят, всъщност могат!   Все пак тя е непълнолетна, а родителите са настойници. И не разбрах дали имаш предвид за момиче под, или над 14? Защото има значение!  Не е нормално да правят секс след 14 години, според мен е рано, а повечето родители едва ли ще се зарадват ако разберат че дъщеря им води полов живот на 14.

Абе ти мислиш така отскоро, откакто имаш дъщеря. Я питай онези със синковци какво мислят.

Те продължават да гледат на жените като на сексуални обекти. И на момичетата като на подрастващи сексуални обекти.

Относно примерите, имаме известни БГ жени родили деца на 14 години. Не от циганския етнос. Една манекенка я дават като пример за майка -боркиня за борене на демографската криза, защото има пет деца. Първото го е родила на 14г. от мъж над 30г. тогава и осъден за сводничество впоследствие. Никой не й е казал копче като на 13-14 си е лягала с дъртичкия и евентуално и с дриги преди него.

Сега е герой, навсякъде по вестниците я хвалят, че има пет деца и колко е умна и красива. Смях!

Фолкпевица с буквата Е също е родила на 14г.. Едва ли от връстник е това дете.

И двете са на около 30-35 години сега. Действието се развива сега, а не преди сто години.

• Автор
преди 5 часа, Mediterranean написа:

Абе ти мислиш така отскоро, откакто имаш дъщеря. Я питай онези със синковци какво мислят.

Те продължават да гледат на жените като на сексуални обекти. И на момичетата като на подрастващи сексуални обекти.

Относно примерите, имаме известни БГ жени родили деца на 14 години. Не от циганския етнос. Една манекенка я дават като пример за майка -боркиня за борене на демографската криза, защото има пет деца. Първото го е родила на 14г. от мъж над 30г. тогава и осъден за сводничество впоследствие. Никой не й е казал копче като на 13-14 си е лягала с дъртичкия и евентуално и с дриги преди него.

Сега е герой, навсякъде по вестниците я хвалят, че има пет деца и колко е умна и красива. Смях!

Фолкпевица с буквата Е също е родила на 14г.. Едва ли от връстник е това дете.

И двете са на около 30-35 години сега. Действието се развива сега, а не преди сто години.

Да, имало единични случаи!  Това е разхлабена психика, мъж запложда дете, ужас.

Това с манекенката се дава за пример в медиите за силна и смела жена. Никой не я осъжда на думи, нито нея, нито онзи сводник, дето й е направил четири деца.

Даже тя има не пет, а шест деца. От друг мъж, пак доста по-голям има две.

• 1 месец по-късно...

Аз имам и внуци даже, но никога не мога да си представя, че ще позволя подобно нещо

• 5 седмици по-късно...

В Австралия, цяла Европа , Канада, Америка и Русия страните по остта на бялата цивилизация работи доктрина за хиперсексуализация и разрушение на малките деца, които са бъдещето и основата на бъдещата бяла цивилизация. Те ги унищожават от малки. Те ги разрушават чрез премахване на половата индентичност /родител 1 родител-2..джендъри за момченцата  чрез педофилия чрез ранно хормонално съзряване и съсипване на децата чрез секс, което  уврежда на 100% на детеродната им бъдеща способност. Следователно това е план за изличаване  на бялата цивилизация от лицето на Земята.

• 4 седмици по-късно...

https://fakti.bg/bulgaria/437599-galiche-v-shok-krasivata-andrea-bila-iznasilena

bc7e70ca84bf17a6f18141f2f22b6459.jpg

сам самичко на 18 години живяло - родителите й кой де свари заминал...

сбогом, Андреа, прости ни че не те опазихме

почивай в мир ангелче

798484.gif

Основен виновник е неграмотността и изобщо липсата на образование на малцинствата и не само, но на никой не му пука, нито на държава, нито на хората в тази държава. Това ще мине както всички подобни случай в статистиката и всичко ще си продължи както до сега без да бъде извадена поука и потърсена причина за това какво е довело до този и други подобни случай. 

Жалко за загубения млад живот, съболезнования на близки и роднини. 

От "брането", на жици, изкланите  хора, пребитите пенсионери за жълти стотинки, всичко е следствие на  целенасоченото развъждане на  орки.Просто  прасето, тиквата и сокола им трябва  твърд електорат.А онези със  сините венци, ако искат да живеят като нормални хора, никой не ги е спрял.Но е по - лесно да те пазят нпо-та, жандармерия, и да чакаш  соц. помощи.Работата ще свърши много  грозно и кърваво.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.