Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с Viber

Featured Replies

Имам проблем с Vaiber, разбирам, че някой ме е търсил или изпраил съобщения чак когато отворя Viber, защо става така, понякога работи но повечето пъти е така

Обясни по-точно, искаш да кажеш че когато те търсят или ти пишат не реагира тел ли, защото наскоро имах подобен случай, при всяко звънене или получаване на съобщение, изгасваше екрана и нямаше включване просто.

Може би има проблем в настройките. Вижте в Настройки на самия Вайбър, дали изглежда така

1297299234_vibernastr.jpg.579c968588ebaf22aaed3c793a989e91.jpg

Сетне надникнете в телефона, из Настройки за съобщения на екрана, зависи от модела, трябва изглежда подобно

IMG_4143.thumb.PNG.0e940b3a3bf8cf6ba967e68da99f89c3.PNG

Отивате на Вайбър

IMG_4144.thumb.PNG.13877cf7b13527c988a97245c417c509.PNG

Има вероятност да ви са спрени нотификациите, ако е така ги включете

IMG_4145.PNG

• Автор

когато някой ми се обади или ми пише на Вайбър, ако не съм в него, телефона въобще не реагира, а на човека отсреща му казва че контакта не е достъпен. Аз виждам че са ме търсили по Вайбър чак когато го отворя

това което разбрах сега е че ако не изчиствам отворените файлове /на Вайбър също/, а само ги минимизирам Вайбъра работи, но пък така остават много приложения отворени

това което ми е предложил Iztre6tel, при мен са по различни и настройките на Вайбъра и тези на телефона, но пък сякаш всичко е ок

преди 56 минути, Георги Василев Георгиев написа:

когато някой ми се обади или ми пише на Вайбър, ако не съм в него, телефона въобще не реагира, а на човека отсреща му казва че контакта не е достъпен. Аз виждам че са ме търсили по Вайбър чак когато го отворя

това което разбрах сега е че ако не изчиствам отворените файлове /на Вайбър също/, а само ги минимизирам Вайбъра работи, но пък така остават много приложения отворени

това което ми е предложил Iztre6tel, при мен са по различни и настройките на Вайбъра и тези на телефона, но пък сякаш всичко е ок

Имам приятел който има абсолютно същия проблем, опитвали сме всичко, НЕСТАВА, аз пък имам подобен проблем с други приложения за разговори(ICQ, Onoff), според мен е някакъв бъг в ОС-то, също когато попитах съпорта на Сони(телефона ми е Сони) ми казаха че е възможно да е от сим картата ако е твърде стара, но поне при мен и това не свърши работа.

Апропо телфона ти случайно да е Нокиа?

Ето това е моята темата по-въпроса, тя от още от лятото, хвъли й едно око може нещо да ти е полезно :

преди 59 минути, Георги Василев Георгиев написа:

телефона е Huawei Y7 2019

къде е тоя мениджър за пестене на енергията

Ами всяко приложение си има набор от настройки, минаваш през списъка с приложениеята в настройките на телефона, избираш желаното приложение и там някъде трябва да търсиш въпросната настройка.

Но поне при мен и това не свърши работа, та не знам, както казах, според мен тези проблеми идват директно от ОС-то.

Първо пробвай с изтриване на кеша на приложението. Ако не стане, пробвай с различна версия на вайбър. Ако си със стара,  я ъпдейтни до послената. Или обратното.

• 2 месеца по-късно...

Здравейте, каква е възможната причина при офлайн режим на моя телефон, тоест спрян нет при мен, да виждам онлайн статуса- последно видян на само един определен от абонатите ми? С нито един от другите ми в указателя това не се случва.

Силно намирисва на "разминаване между времевия маркер и реалната активност в приложението".  Надникнете в отговорите тук, има подобни питания. https://questona.com/viber-online-status/comment-page-3/

Вайбър е супер приложение, идентифицира ни по реален номер, но пусто, че сме с различни апарати и версии на ОС. Оттам и стотиците разминавания.

• 1 месец по-късно...
на 21.11.2019 г. в 12:01, grizly написа:

Обясни по-точно, искаш да кажеш че когато те търсят или ти пишат не реагира тел ли, защото наскоро имах подобен случай, при всяко звънене или получаване на съобщение, изгасваше екрана и нямаше включване просто.

istaliralsasi vaiber na laptopa ,no zadago aktiviram iskat ot men da imanm telefon za dago aktiviram .az nqmam telefon sas androit kak moga dase spravq

-=Писането на кирилица е задължително!=-

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 36 минути, Manol Atanasov написа:

istaliralsasi vaiber na laptopa ,no zadago aktiviram iskat ot men da imanm telefon za dago aktiviram .az nqmam telefon sas androit kak moga dase spravq

Най важното условие да се справиш е да прочетеш правилата на този фоеум!

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница, само с главни букви или със заместени символи вместо Ч-4, Ш-6 и т.н. се изтриват без предупреждение.

Аз от вайбър съм вдигнал ръце. От поне 2г. не го ползвам за важни съобщения, а за обаждания изобщо. Много нендадеждна услуга. На различни телефони. Обажданията в много малък % от случаите минават и звъни навреме, иначе 90% са пропуснати, за което разбира човек на по-късен етап (от няколко минути до часове) или когато се отвори аппа. Говорим за телефона. На десктопа изглежда всичко почти наред.

Съобщенията на телефона като че ли почти винаги идват или веднага, или с малко закъснение, та поне за някакви чатове става. Но при звънене ако не дойде нотификацията веднага, пропускаш обаждането, т.е. за обаждания е критично. Абс. всякакви опции и battery saver-и са разгледани и сетнати, няма и няма решение на тоя проблем. Повечето останали приложения нямат проблем нито с обаждания, нито със съобщения и забавяния. Понякога Messenger само дето и той позабавя малко.

• 2 години по-късно...

Здравейте. Имам проблем с Вайбър. Мисля, че са ме блокирали. Аз немога да изпращам съобщения, както и да се обаждам. Изпратих им съобщение/запитване и ми изпратиха това като отговор:

---Please reply above this line---

Hello, Your number has been suspended on Viber because it was reported as a source of spam or as a result of unusual activity. Depending on the results of our review you should be able to use Viber again after 24 hours from getting this email. Unfortunately, we cannot disclose any information about the reason your number was suspended. Please note that repeated suspensions can result in permanent block of your number in Viber.

и след като минаха 24 часа, не стана активацията. не стана и много дни след това и още не става  :(. Някой нещо знае ли да помогне? Благодаря предварително.

• 1 година по-късно...

Аз имам друг проблем. Известията на една от групите ми за училище не работят. Винаги и се изключва звука аз влизам включвам и известията затварям вайбъра и след като го отворя повторно групата пак е без звук и това от около 2 седмици какво ли не пробвах някой имал ли е подобен проблем?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.