Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хапчета?

Featured Replies

Хора как да започна.. Наистина в момента ми е много неудобно особено да пиша по тази тема тук. Нещо в леглото не се получава.. Виждам че и жена ми го забелязва но не ми го казва за да не ме разтрои. Какво да правя хапчета ли да взимам вече и аз не знам. Мога ли да ида в някой специален магазин да питам не знам вече..

Няма от какво да се притесняваш приятел. Всички сме така особено когато направим 40. Хапчетата са химия не ти ги препоръчвам. Едва ли и колегите от форума ще ти ги препоръчат. Дано всичко се оправи! Иначе можете да погледнете в секс магазин и да попитате евентуално ако толкова е зле положението. Може да се измислят някакви лекарства или хапченца. Дано съм бил от полза господина успех!

преди 14 минути, ivakamanolov написа:

Хора как да започна.. Наистина в момента ми е много неудобно особено да пиша по тази тема тук. Нещо в леглото не се получава.. Виждам че и жена ми го забелязва но не ми го казва за да не ме разтрои. Какво да правя хапчета ли да взимам вече и аз не знам. Мога ли да ида в някой специален магазин да питам не знам вече..

Трябва да се разбере причината. Не си играйте с хапчета! За всяко нещо си има причина. Може да са много работи, и то сериозни! Консултация даже спешна с уролог- андролог!  

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

Защото форума не е здравно заведение? Тук не могат да се препоръчват терапии, защото кой ще носи отговорност, ако навредят на автора на темата?

преди 3 минути, sliderum написа:

Защото форума не е здравно заведение? Тук не могат да се препоръчват терапии, защото кой ще носи отговорност, ако навредят на автора на темата?

до пролетта ще е така, свиквай;)

преди 22 минути, Realno1 написа:

Защо с уролог като не издържа много май.

Защото с мъжете се занимава уролог- андролог. Както за жените е гинеколог! Да го прегледа, да няма нещо в развитие, и ако прецени ще го прати тогава на сексолог!

Ако напишеш в Гугъла това от което се оплаква автора, имаш ли си на идея колко неща сериозни могат да бъдат? От простата, инфекции на пикочо-половата система та до захарна болест, и какво ли не още!

Както каза sliderum, не сме здравно заведение за да назначаваме терапии или лекарства, или да казваме какво може да е! За това си има лекари!

А пък това за секс шопа, не искам даже да го коментирам!

От билковите аптеки Spemen Forte.  Уролозите го препоръчват зсекидневно за мъже над 50.

• 1 месец по-късно...

-  Може да си провериш какво е положението с хормоните.

-  Избягваш стреса

- Спираш алкохола (особено бирата заради фитоестрогените), BPA https://bg.wikipedia.org/wiki/Бисфенол_A

- "Купешки" яйца и меса, млечни продукти  с хормони.

- Може да си вземеш ZMA  +   Бабини зъби

- Фитнеса ще помогне също, особено силовите тренировки.

на 23.11.2019 г. в 15:49, ivakamanolov написа:

Хора как да започна.

Като кажеш на колко години си.
После какво точно не върви ?
А с по-млада булка не става ли ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.