Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Играта спря

Featured Replies

Здравейте, моля за помощ. Взех си преди и колко 2 седмици плейстейшън 3. Играх почти всяка вечер само два дена не бях го бутвал. Прибрах се вчера вкъщи и реших да го пробвам на новия телевизор включих го пуснах една игра и в рамките на 1 час играх докато не спря плейстейшъна. Реших да извадя всички кабели и да ги вкарам на ново, тръгва за о колко 15 секунди и спира и не показва нищо на екрана моля за съвет

Вероятно си го прегрявал. PS нов ли е купен или втора употреба? Има ли гаранция?

преди 2 минути, Стефан Попов написа:

Втора ръка няма гаранция

Дано не съм прав тогава. Кажи все пак точен модел на PS и кои лампички светят на него като го пуснеш.

• Автор
преди 53 минути, Емил Костов написа:

Дано не съм прав тогава. Кажи все пак точен модел на PS и кои лампички светят на него като го пуснеш.

Не съм много сигурен но мисля че е слим. Ами свети първо червената след това зелена

преди 6 минути, Стефан Попов написа:

Не съм много сигурен но мисля че е слим. Ами свети първо червената след това зелена

Има стикер с модела. Трябва да го кажеш, за да видим в упътването какви са повредите и могат ли да се оправят.

Цитат

PS3 stuck on standby/Alternate Flashing Red/Green lights - Component Failure/Overheating*

Продали са ти някоя наредена кокошка, дето са закрепили някак си да върви колкото докато я продадат.

Оффф...още не мога да спра да се учудвам, че се купуват таквиа машинарии на старо, PC, автомобили и какво ли не. Значи...ако ще се купува нещо на старо, примерно това е едно радио за завода, дето работиш. И то за 10 лева. Днес гледах точно това :)  Това нещо като му даде всеки по 1 лев, няма да го усети като загуба. АСма да купувааш PS  на старо...ей това не мога да го разбера. Мразя англичаните, но те си имат една мнооооого добра пиказка - не съм толкова богат, че да купувам евтини неща!!!! И колкото това да е фолклор, е правилното решение!!! Никога на старо каквото и да било! Нека тоя, който е дал пари за джаджата, си понесе загубите след повредите!!!!! Защо ти трявба да му плащаш глупавите постъпки? Не че твоите не са още по-глупави - да купуваш хлам, както казват руснаците.  На старо се взема нещо, което е на 10 до 20% от първоначалнатас цена, запомни го! После и да не излезе нищо, не си чупиш главата! Занчи тоя PS  трябва да си го взел за до 50 лева. А ако си го взел за 50 лева, не си заслужава темата!

преди 2 минути, ined написа:

Продали са ти някоя наредена кокошка, дето са закрепили някак си да върви колкото докато я продадат.

Значи бях прав че е прегрявана.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.