Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем при инсталиране на Windows

Featured Replies

Или лаптопа е повреден, или USB паметта ти. На компютъра, от който я записваш, пусни един тест да провери дали се чете повърхността както трябва или пробвай да копираш всичко от главната папка и виж дали се копира нормално.

Иванчо закъснява за училище, и учителката го пита:

- Иванчо, защо закъсня?

- Госпожо, трябваше да заведа козата на пръч.

- Е добре, не можеше ли баща ти да я свърши тази работа?

- Тате може, и бате може, и аз мога. Ама козата си сака пръч. 

И твоята е така. Инсталирането на Windows не е сложно нещо, ама се иска някой, който да го може. Не ти.

• Автор
преди 26 минути, Raze написа:

Или лаптопа е повреден, или USB паметта ти. На компютъра, от който я записваш, пусни един тест да провери дали се чете повърхността както трябва или пробвай да копираш всичко от главната папка и виж дали се копира нормално.

може и 3 те неща да са щото и лаптопа от който записвам си е на години но пък Линукса потръгна преди следователно може и да не работи с уйндолс има ли го като вариант

преди 15 минути, vpvelev написа:

Neopitniq, ако още ти се занимава прочети това:

https://appuals.com/windows-cannot-install-required-files-0x8007025d/

ще хвърля едно око аз от 3 дни се занимавам вече съм го събрал пак в кашона и утре ще звъня на тези от дето го купих и също в някой сервиз да видим кво ще кажат но все пак благодаря за труда и на всички останали и все пак ако има някой с подобен проблем да сподели 

преди 30 минути, RudeBoy написа:

Затвори скритото съдържание

Иванчо закъснява за училище, и учителката го пита:

- Иванчо, защо закъсня?

- Госпожо, трябваше да заведа козата на пръч.

- Е добре, не можеше ли баща ти да я свърши тази работа?

- Тате може, и бате може, и аз мога. Ама козата си сака пръч. 

И твоята е така. Инсталирането на Windows не е сложно нещо, ама се иска някой, който да го може. Не ти.

хаха еми нали знаеш българина гледа да мине тънко и в случая плаща повече пък и опцията за уйндолс оскъпяваше цената с 500лв което мисля си е много за уйндолс въпреки че не знам каква му е реалната цена

Намираш някой сервиз, където правят инсталации и си плащаш. Мисля, че сме ти дали достатъчно информация, след като не можеш да се справиш и не правиш всичко, което сме написали, друг вариант нямаш. И няма такъв windows, който да струва 500 лева, най-вероятно лаптопа, който си гледал, е бил с различни параметри или друга марка/модел.

• Автор
преди 7 минути, Raze написа:

Намираш някой сервиз, където правят инсталации и си плащаш. Мисля, че сме ти дали достатъчно информация, след като не можеш да се справиш и не правиш всичко, което сме написали, друг вариант нямаш. И няма такъв windows, който да струва 500 лева, най-вероятно лаптопа, който си гледал, е бил с различни параметри или друга марка/модел.

е как да не е този нали като поръчвах цъках натам насам да вида и толко излизаше а ето и колко струва уйндолс :(

https://www.microsoft.com/bg-bg/store/collections/windows

Става въпрос за лаптоп с/без ОС. И не е задължително да купуваш про версията, както и да е от сайта на микромеките:

https://ardes.bg/softuer/operatsionni-sistemi

Още повече, че има сайтове, където се предлагат ключове на много по-ниски цени.

• Автор
преди 1 минута, Raze написа:

Става въпрос за лаптоп с/без ОС. И не е задължително да купуваш про версията, както и да е от сайта на микромеките:

https://ardes.bg/softuer/operatsionni-sistemi

Още повече, че има сайтове, където се предлагат ключове на много по-ниски цени.

точно от този сайт гледах и го поръчах и автоматично добавя 500лв не те пита къв уйндолс искаш 

Точно пък има опция да си избираш за версията на windows, а от ардес като гледам windows home е +300 лева, pro е +400. И както казах, има и други начини за лицензиране и купуване на ОС. Също така не е задължително да се активира, може да го ползваш и без активация неограничено време.

• Автор
преди 4 минути, Raze написа:

Точно пък има опция да си избираш за версията на windows, а от ардес като гледам windows home е +300 лева, pro е +400. И както казах, има и други начини за лицензиране и купуване на ОС. Също така не е задължително да се активира, може да го ползваш и без активация неограничено време.

хаха да е ся видях имало стрелкичка ами нищо ще им се обадя и ще питам  благодаря за труда на теб и на всички останали скоро ще съобщя до къде съм я докарал

• 4 месеца по-късно...

Здравейте,имам проблем като вашия-за acer nitro 15-43,сложиха му windows 10,но тъчпада не тръгна,рестартира се постоянно и не знам какво да правя.При вас как се развиха нещата,за да знам и аз какво да правя.Благодаря

• 2 седмици по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.