Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще ви липсва...

Featured Replies

когато всъщност няма да сте вече в този свят и реалност? Мислили сте, какво ви е дадено безрезервно и дали го оценяме?

На мен ще ми липсват книгите и музиката.

Близките, дори и скъпото ми Дете, ще тръгне и си имат свой път и живот, не сме изрично обвързани.

И, не приемайте темата като депресарска, а като възможност да оцените какво имате, тук и сега!

преди 3 часа, Maleficient написа:

когато всъщност няма да сте вече в този свят и реалност?

На мен лично нищо ... За моите родители които вече не са на този свят предполагам, че им липсва едно нещо - не можаха да доживеят правнуци. Те за себе си бяха определили тази цел. Това им бе върховната мечта.

Моята мечта е утопия и де факто знам, че ще я получа чак като си отида от този свят. Това ми стига. Ще ми стигне реално поне да видя внуци, а за правнуци, хм .... божа работа ... но не това е моята цел. По-важното за мен е всички след мен, т.е. не само моите деца, да живеят в един по-добър свят.

В това отношение разсъждавам като една блондинка в надпреварата за мис Свят. :) 

Не знам, може да съм сбъркан, т.е. знам какво съм постигнал тук, на този свят, в тази реалност, то ми е доволно и се чувствам щастлив. Реално мога и сега да напусна въпросния свят, но докато съм жив ще се радвам на постиженията на моите деца и на целия свят въобще. Оттеглил съм се от цивилизацията, за да не преча и се наслаждавам на природата и най-вече на позитивните мисли. Това ми стига - вече съм подхванал една моя детска мечта, тя е отлагана доста дълго ... тя обаче касае този свят, а не другия. Ако я реализирам, то моите деца ще имат още една "екстра", образно казано, ще имат още една опция да живеят тук в България и да ходят по чужбина само и единствено като туристи, а не слуги.

Това бе мечтата на моя баща и само и единствено следвам въпросната. Мечта на майка ми бе: всички да са добре - това пък е моето наследство.

Ще ми липсват сървърите , Линукс, огромната колекция с рок и метъл музика, биричката и др. Да му се не види аз ли подстреках отварянето на толкова теми свързани със смърт.

преди 1 час, ТерминалТора написа:

Да му се не види аз ли подстреках отварянето на толкова теми свързани със смърт.

Има някаква връзка с Дядо Прас, но какво пък, нещата просто се случват, на кого му пука ... ;) 

Може би някой който е преживял смъртта ли .... знам ли .... хм ... каква е причинно следствената връзка ... :) 

Определено и Линукса е виновен .... :) Добре, че има бира ... :) или може би бирата е виновна ... :) или харт рока .... знам ли ... :) 

По мое мнение Джама към света е виновен, но никой не вижда, че с Инокс е по-убаво .... :) Затова всички джамове да се затворят. Идва дълбоката зима. Студ да не влиза в нашите души и т.н. ... :) 

Това което ще ми липсва от този свят е смъртта.Благодарен съм за смъртта , защото без смърт всичко което щяхме да имаме е живот , а живота неоспоримо е най-ужасното преживяване , което човек изобщо може да преживее.
Да видиш как представител на твоя вид се е спасил от този свят чрез смъртта , не е ли това щастието на света ?
R.I.P Chester

преди 8 часа, Maleficient написа:

И, не приемайте темата като депресарска, а като възможност да оцените какво имате, тук и сега!

Е па кво имам, като другите нормални хора съм.
Една жена, един син две къщи и финансово безгрижие .

• Автор
преди 5 часа, ТерминалТора написа:

Ще ми липсват сървърите , Линукс, огромната колекция с рок и метъл музика, биричката и др. Да му се не види аз ли подстреках отварянето на толкова теми свързани със смърт.

Тази тема не е свързана със смъртта, а със съществуването ви/ни преди това.  Колко и какво можем да "имаме" и да остане или пък напротив, да предадем и да се запомни. Защото книгите и музиката ще са много след нас...изкуството като цяло.

преди 2 часа, Milkydead написа:

Това което ще ми липсва от този свят е смъртта.Благодарен съм за смъртта , защото без смърт всичко което щяхме да имаме е живот , а живота неоспоримо е най-ужасното преживяване , което човек изобщо може да преживее.
Да видиш как представител на твоя вид се е спасил от този свят чрез смъртта , не е ли това щастието на света ?
R.I.P Chester

Не е, защото щастие и смърт се самоизключват. Щастието се изпитва. Като си мъртъв няма как "да изпитваш" каквото и да било, с липсата на болка и отчаяние, спираш да изпитваш и радост/и.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.