Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слушалки (earphones)

Featured Replies

Здравейте. Имам проблем с всякакви слушалки тип earphones. Или се цепи някъде кабела и от там се прекъсват жилките и съответно спират да работят, или при input plug-а нещо се прекъсва и пак спират. Какво ли не правя, за да ги пазя. Леко ги навивам, леко прибирам по джобове. Не ги натискам или мачкам.. Колко слушалки смених заради този проблем. Някакви съвети? 

Трябва да измислиш друг начин да ги прибираш.Сам виждаш,че в джоб не става.А по-често тънките кабели се повреждат по време на слушане в движение.По рязко дръпване може да има същия ефект.

преди 12 минути, Bryca03 написа:

Здравейте. Имам проблем с всякакви слушалки тип earphones. Или се цепи някъде кабела и от там се прекъсват жилките и съответно спират да работят, или при input plug-а нещо се прекъсва и пак спират. Какво ли не правя, за да ги пазя. Леко ги навивам, леко прибирам по джобове. Не ги натискам или мачкам.. Колко слушалки смених заради този проблем. Някакви съвети? 

Слушалките, които си ползвал до сега какви бяха: марка и модел.

Вариант е да преминеш към безжични, или headphones със сменяем кабел.

• Автор
току-що, Димитър 59 написа:

Трябва да измислиш друг начин да ги прибираш.Сам виждаш,че в джоб не става.А по-често тънките кабели се повреждат по време на слушане в движение.По рязко дръпване може да има същия ефект.

Някакви по-здрави слушалки няма ли някъде? Случвало ми се е по 3 пъти на месец да си купувам.. Толкова да ги варда и те пак да се скапват.. Не мога без музика 

преди 6 минути, Bryca03 написа:

Някакви по-здрави слушалки няма ли някъде? Случвало ми се е по 3 пъти на месец да си купувам.. Толкова да ги варда и те пак да се скапват.. Не мога без музика 

Цитат

• Автор
преди 2 минути, oic написа:

Вариант е да преминеш към безжични, или headphones със сменяем кабел.

Не мисля, че са били кой знае колко оригинални, то са били все някакви от магазини наречени "левчета", но имало е и по-оригинални например https://www.jarcomputers.com/35-Zippermic-Red-ROY21013318_prod_MULHNONAMEROY21013318.html?ref=prod

преди 36 минути, Bryca03 написа:

Не мисля, че са били кой знае колко оригинални, то са били все някакви от магазини наречени "левчета", но имало е и по-оригинални например https://www.jarcomputers.com/35-Zippermic-Red-ROY21013318_prod_MULHNONAMEROY21013318.html?ref=prod

Сам си отговори на въпроса, защо се късат. евтини материали= евтини слушалки=лошо качество.

Ще трябва да отделиш по-голям бюджет и да си вземеш нещо качествено от известните марки за слушалки: AKG Sennheiser, Audio-Technica, Beyerdynamic

Или от известните марки за електроника: Panasonic, Sony, JBL, JVC, Beats и др.

преди 3 часа, Bryca03 написа:

Дъщеря ми е същият дзвер на слушалки. Последно преди 2 години си взе HAMA сушалки с 2 години гаранция и в рамките на гаранцията ги сменя няколко пъти 5-6+.
Сега е на JBL T280A (59.-лв)

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Те тези слушалки ще се повредят само от седене без да ги използваш дори. Хубаво е да кажеш с какъв бюджет разполагаш, но като гледам цените нормалните започват от 50 лева нагоре.

• Автор
преди 1 час, Емил Костов написа:

Те тези слушалки ще се повредят само от седене без да ги използваш дори. Хубаво е да кажеш с какъв бюджет разполагаш, но като гледам цените нормалните започват от 50 лева нагоре.

Ами общо взето мислех да не давам много пари, но явно ще се наложи. Ами да речем както всеки твърди 50лв нагоре. Искам само да не се къса кабела или прекъсва някъде, защото е ужасно. То в момента ми работи само едната слушалка. Истински кошмар. Също се чудя и за Bluetooth, но.. Не знам.. И там да не давам много пари, но иначе енергийната им издръжливост пък ще е малка

преди 31 минути, Bryca03 написа:

Ами общо взето мислех да не давам много пари, но явно ще се наложи. Ами да речем както всеки твърди 50лв нагоре. Искам само да не се къса кабела или прекъсва някъде, защото е ужасно. То в момента ми работи само едната слушалка. Истински кошмар. Също се чудя и за Bluetooth, но.. Не знам.. И там да не давам много пари, но иначе енергийната им издръжливост пък ще е малка

Е хайде да не са от 50 нагоре, но за 5 лева просто забрави. Ето ти един линк. Сортирай си по цена и си избери.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Като искаш евтини, разгледай моделите на KZ- евтини, с приличен звук и повечето са със сменяем кабел. Ако искаш да са около 15 долара-поръчваш от Китай. Тук се намират, но са по-скъпи. 

Пример: KZ 

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Моето предложение - https://aliexpress.ru/item/4000300714343.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.2c3f6addrPnLz9&algo_pvid=edc49413-6302-4543-b377-ec89bbbcf00d&algo_expid=edc49413-6302-4543-b377-ec89bbbcf00d-21&btsid=966c992f-0761-45a5-92df-6a4c3788365e&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2,searchweb201603_53 - към 50 лв са и кабела е достатъчно здрав. Освен това подлежи на подмяна. Най големия недостатък е че нямат микрофон и модул за контрол на звука.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.