Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 3 минути, Sinbad_ написа:

Мхм, тактика съм изучавал ехеее... и имам кристално кълбо някъде тука  в чекмеджето май :))

А откраднал си кристалното кълбо на Фюз

Странен въпрос да не те изритат след Брекзит?

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 9 минути, petie1 написа:

А откраднал си кристалното кълбо на Фюз

Странен въпрос да не те изритат след Брекзит?

No way :))

Няма, аз съм тука вече почти 8 години...

Днес впрочем, точно днес, докато киснах допълнителни часове в чакане в Глазгоу ( неуредици шотландски относно товара как да се разтовари )  реших да видя приложението за кандидатстване за уседнал статус на англетата ( апликация за андорид телефони и други ) ..та беше супер лесно, попълваш въпросите, правиш снимка на личната карта двустранно, сканират ти лицето чрез предната камерка, после снимка пак със същата.. после те препращат към веб сайта държавния и там още няколко въпроса, контролен код по телефона за верификация, и воала.. всичко ток и жица... евентуално може да искат да видят само личната карта в оригинал... И те така.. Бързо лесно и просто, и мерсим господине за благоразположението, имате всички данни за такова уседнало жителство....  ще потвърдим на имейла ви... мдам...

:super:

преди 11 часа, _Belial_ написа:

ЕС няма никакви проблеми. Присъединяването на Великобритания беше един безсмислен и чисто политически акт, който не оказа никакво влияние нито върху ЕС, нито върху Великобритания. Напускането и е напълно естествено, и също няма да промени нищо.

ЕС го готвят за  площадка да се проведе война 

и  тайните служби са го разкрили това на британия

и с излизането могат  да вземат  собствена страна 

иначе ще трябва да вземат страната на ЕС

а те ще изберат другата страна 

и са ги притиснали да влизат в евро зоната 

да сменят лирата  с еврото

както притискта българия

преди 22 минути, Sinbad_ написа:

No way :))

Няма, аз съм тука вече почти 8 години...

Днес впрочем, точно днес, докато киснах допълнителни часове в чакане в Глазгоу ( неуредици шотландски относно товара как да се разтовари )  реших да видя приложението за кандидатстване за уседнал статус на англетата ( апликация за андорид телефони и други ) ..та беше супер лесно, попълваш въпросите, правиш снимка на личната карта двустранно, сканират ти лицето чрез предната камерка, после снимка пак със същата.. после те препращат към веб сайта държавния и там още няколко въпроса, контролен код по телефона за верификация, и воала.. всичко ток и жица... евентуално може да искат да видят само личната карта в оригинал... И те така.. Бързо лесно и просто, и мерсим господине за благоразположението, имате всички данни за такова уседнало жителство....  ще потвърдим на имейла ви... мдам...

:super:

А тук има да висиш кат прани гащи по разни гишета ако беше тук

преди 7 минути, Zombaiov написа:

както притискта българия

Глупости...

Бритите просто обичат да бъркат навсякъде другаде, и то ако може безплатно... та натвориха шитни в цял свят с братчедите си хамериканците, но не искат да поемат отговорност за бежанците напъплили в ЕС , искат само да печелят, но не и да плащат сметката.. макар че пак ще я платят де, по един или друг начин...

Отделно не ги кефи че Германия играе първа цигулка в ЕС, и че дори Франция е пред тях там.... мдма...политиката и интереса им почна да се разминава сериозно с тези на основните страни в ЕС и затова....Отделно че платените им политици имат и свои лични интереси не свързани с родината им, а крайните им десни си мислят че без ЕС ще станат отново едва ли не империя  ,да да , ама съмнително, минаха тия времена за тях вече....

Накрая  брекзита го решиха популизма основно, и чужденците ...тоест ксенофобията основно

преди 6 минути, petie1 написа:

А тук има да висиш кат прани гащи по разни гишета ако беше тук

Мдам... Но скоро ще вися , изтича ми личната карта догодина, а и паспорта за всеки случай мисля да подновя.. че не е ясно още как ще се пътува до ЕС за уседналите ... Та ще се прибера поне за тази работа до БГ... мдам...

преди 11 минути, Zombaiov написа:

както притискта българия

А да бе всичко дойдоха да ти кажат а братко Винкелий?

преди 8 минути, Sinbad_ написа:

Накрая  брекзита го решиха популизма основно, и чужденците ...тоест ксенофобията основно

така говориш щото не са те пуснали в англия 

преди 2 минути, petie1 написа:

МИ6 директно му е докладвало, ти майтап си мислиш че е :))

преди 1 минута, Zombaiov написа:

така говориш щото не са те пуснали в англия 

А ти изкъпа ли вече кирта от мозъка си а драги винкеларий..

И за мен не се чуди, аз проблеми с УК нямам никакви... :P  Шиткам навсякъде из Ук без проблем, и си пея дори по пътя :D 

преди 1 минута, petie1 написа:

никой не ми е казвал 

няколко хода съм пред тайните служби

пия едно кафе и мозъчето ми цъка 

и им разкривам задкулисието 

преди 10 минути, Sinbad_ написа:

Мдам... Но скоро ще вися , изтича ми личната карта догодина, а и паспорта за всеки случай мисля да подновя.. че не е ясно още как ще се пътува доЕС за уседналите ... Та ще се прибера поне за тази работа до БГ... мдам...

Е значи ще си си тук цял месец или два

току-що, petie1 написа:

Е значи ще си си тук цял месец или два

Не мисля, нали има бързи и експресни услуги за документи...та ако съчетая с почивка до 2 седмици максимум ще е ....

МИ6 директно му е докладвало, ти майтап си мислиш че е :))

А по добре че не да ония от МОСАД

преди 3 минути, Zombaiov написа:

никой не ми е казвал 

няколко хода съм пред тайните служби

пия едно кафе и мозъчето ми цъка 

и им разкривам задкулисието 

Да бе с черни дупки се оправяш та с едни тайни служби ли няма се оправиш

Не мисля, нали има бързи и експресни услуги за документи...та ако съчетая с почивка до 2 седмици максимум ще е ....

То зависи къде си ама пак си е по български

преди 2 минути, petie1 написа:

А по добре че не да ония от МОСАД

...

те ония от МОСАД и те се вземат за много страшни.. но и за тях времената вече не са същите ... Света се променя.... 

преди 1 минута, Sinbad_ написа:

те ония от МОСАД и те се вземат за много страшни.. но и за тях времената вече не са същите ... Света се променя....

Е да всичко тече всичко се променя

преди 4 минути, petie1 написа:

Е да всичко тече всичко се променя

Да живееш в интересни времена .. китайско проклятие ...

:beer:

преди 7 минути, Sinbad_ написа:

Да живееш в интересни времена .. китайско проклятие ...

С коронки бих добавил

преди 3 минути, petie1 написа:

С коронки бих добавил

Абе вече за пореден път засичам това споменаване на коронки... да не визирате коронаровируса нещо а :))

Споко, ще го излекуват и него, както излекуваха и еболата и сие други епидемии .... 

Няма място за паника,  поне не много :D  

току-що, acnekt написа:

Някакви идея за тази грешка.

Коя точно..? да не си объркал вратата на съседката с твоята :))

преди 4 минути, Sinbad_ написа:

Коя точно..? да не си объркал вратата на съседката с твоята :))

https://s19.directupload.net/images/200201/4ysc6xkp.jpg

Странно, както и да е. Не го прави често, но редовно. Не е чак толкова фрапатно, но се появява редовно.

Ааа, и на мен ми показа за малко това преди май половин час някъде.... Май някой хакерства :)) Дали директно сайта или сървърите .. а може и доставчиците ..ни нам , а и сега всичко е ОК...

П.С МОже да е винкеларий, пробващ чертните дупки за уязвимости с цел да се прокрадне изотзадзе до някоя жена :))

преди 5 минути, acnekt написа:

Hallo liebe Leute,  nice 2  c u

Oooо, жаргонен немски нещо вкарваш май, с английски съкращения чатови :P 

преди 2 минути, Sinbad_ написа:

Ааа, и на мен ми показа за малко това преди май половин час някъде.... Май някой хакерства :)) Дали директно сайта или сървърите .. а може и доставчиците ..ни нам , а и сега всичко е ОК...

П.С МОже да е винкеларий, пробващ чертните дупки за уязвимости с цел да се прокрадне изотзадзе до някоя жена :))

Oooо, жаргонен немски нещо вкарваш май, с английски съкращения чатови :P 

Въпросът е защо учих английски език след като съм в Германия. Трябваше немски език да уча. Сега вече няма място в моята глава. Кухо е.

преди 1 минута, acnekt написа:

Въпросът е защо учих английски език след като съм в Германия. Трябваше немски език да уча. Сега вече няма място в моята глава. Кухо е.

Ами аз заради английския, дойдох в Англия... имаше вариант и за Франция, но френския  вече ми беше и е доста по зле ... забравен почти бих казал.... мдам ..

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.