Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 2 минути, Уиш... написа:

горкият нещастник

Ба...:getout: Хич не ги жаля такива :biggrin:

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
току-що, Ma_ri написа:

Ба...:getout: Хич не ги жаля такива :biggrin:

коравосърдечна Яга :biggrin:

преди 1 минута, emmi написа:

песенки поем?

Мда ... :) Днес ми е доста весело ... денят е повече от прекрасен ... хм ... не знаех защо докато не ми напомниха, че де факто сега е нова година ... хм ... бе доста сладко някой с добро настроение да те събуди в 04:00 часа по наше време, а някъде да е било 00:00 примерно ... :) 

Ех ... ако не са младите, то кой ли може да ни носи вече някаква искрица от щастие, а ... :) 

Виждам, че и един друг малчуган се е справил с математиката ... макар, че майка му се е затруднила в намиране на второто решение ... :) 

преди 2 минути, Уиш... написа:

коравосърдечна Яга :biggrin:

При тия меките, каква да съм :biggrin:  Ми,  кат не можеш, свивай ушите,  или минавай на другия бряг, какво само разкарват линейките....

п.п. Независимо, че някои са си измислели "поправки", то ... времето:

:) 

преди 9 минути, Уиш... написа:

лоша яга, лоша:biggrin:

разсеяно гледащ Емот

преди 5 минути, ДИоNД написа:

Мда ...  Днес ми е доста весело ... денят е повече от прекрасен ... хм ... не знаех защо докато не ми напомниха, че де факто сега е нова година ... хм ... бе доста сладко някой с добро настроение да те събуди в 04:00 часа по наше време, а някъде да е било 00:00 примерно ... :) 

Ех ... ако не са младите, то кой ли може да ни носи вече някаква искрица от щастие, а ... :) 

Виждам, че и един друг малчуган се е справил с математиката ... макар, че майка му се е затруднила в намиране на второто решение ... :) 

най-слънчев е деня, когато слънцето е в душичката ти:)

Другата страна ... ;) Ех ... момичета ... защо .... сте ... хм ... никой не е виновен за грешните ви разбирания по отношение на Вашата илюзия, че познавате любовта ...

Живота е пред вас ... :) Радвайте се на децата си и си спомнете поне за миг за баща им без лоши чувства ... дали можете, а?!

преди 3 минути, emmi написа:

най-слънчев е деня, когато слънцето е в душичката ти:)

От време на време съм малко в повечко от това, че съм щастлив ... хм ... не съм си загубил най-важното .... моята любов ... ;) не само към своите, а и към чуждото щастие, което, ако е по една или друга е свързана с някой който съм му дал част от себе си се похвали с нещо нетипично ... примерно:

Да ... :) има чудеса ... :) Ех, но не всеки може да ги прави ... ;) 

Ето още от така наречения Бай Ганю от Стара Загора ... :) 

:) Нищо, че някой ще я оприличи на чалга ... :) 

преди 8 минути, ДИоNД написа:

Другата страна ... ;) Ех ... момичета ... защо .... сте ... хм ... никой не е виновен за грешните ви разбирания по отношение на Вашата илюзия, че познавате любовта ...

Живота е пред вас ... :) Радвайте се на децата си и си спомнете поне за миг за баща им без лоши чувства ... дали можете, а?!

От време на време съм малко в повечко от това, че съм щастлив ... хм ... не съм си загубил най-важното .... моята любов ... ;) не само към своите, а и към чуждото щастие, което, ако е по една или друга е свързана с някой който съм му дал част от себе си се похвали с нещо нетипично ... примерно:

Да ... :) има чудеса ... :) Ех, но не всеки може да ги прави ... ;) 

Ето още от така наречения Бай Ганю от Стара Загора ... :) 

:) Нищо, че някой ще я оприличи на чалга ... :) 

Вълдобрев и Обичайните заподозрени са ми льобимци. Слуша ли Подай онова лепило за брада?

преди 3 минути, emmi написа:

Слуша ли Подай онова лепило за брада?

Не, но ... доверявам се в момента на ИИ-то на Ютубето ... ;) 

Днес ... няма да го прослушам, но го отбелязвам в моята малко памет в момента ... ключова дума - брада ... мда ... напомняш ми, че трябва да я смъкна ... хм ... абе ... благодаря ти за пореден път ... :) 

преди 1 минута, ДИоNД написа:

Не, но ... доверявам се в момента на ИИ-то на Ютубето ... ;) 

Днес ... няма да го прослушам, но го отбелязвам в моята малко памет в момента ... ключова дума - брада ... мда ... напомняш ми, че трябва да я смъкна ... хм ... абе ... благодаря ти за пореден път ... :) 

това е коледна песен

казва се Лепило

яка е

преди 2 минути, emmi написа:

казва се Лепило

В момента съм се лепнал до един крематориум за дърва ... аз нежно го наричам "Огнения дракон", а де факто е обикновена печка на дърва ... :) 

И ай добре ... :) 

да се освободя от лепиииилото ... ;)

:) Да ни е честита Новата 2020 ... за мен лично започва изключително добре, да не кажа суперско ... :) Ех ... какво повече ми требе, а ... може би ... хм ... нещо от този род ...

п.п. Кратко: Човек получава това което му е необходимо, а не това което иска, а всичко останало е плод на това: Дали е по хипноза или е успял да разбере транс информацията под въздействието на единствения естествен стимулатор на неврони мрежи, а не интернет подобия ... ;) 

Хм ... замислех се ... дали е възможно лечение на вид негативно внушение през интернет, то, да, отговора след моите изследвания в това модерно средство за комуникиране дават положителни резултати, независимо, че определени индивиди отричат възможността за разбирателство между професионалисти и пълни аматьори в която и било област ... мда ... определени хора колкото и да ревнуват, то те отриат, че са се променили .. а де факто са ... но по-им-е-най сгодно да бъдат с предишното си амплоа, а не да признаят, че вече мислят по по-различен начин от вчера или преди една година примерно .. :) 

Да, невероятните възможности на човешкия мозък, могат и де факто вече определени творят, а други ... хм ... само си мислят за поредната интрига и прочие .... :) 

Ай ... На здраве! Пък ... хм ... кой с каквото има под ръка ... не е казано, че трябва да е алкохол ... :) :beer:

п.п. Отивам да се "остържя" на мегдану ... :) 

Живи, здрави, бъдете!

преди 2 часа, emmi написа:

абе, ше засилваш с единия плавник

Кой това? Ас ли? Ас за плуване ли е и беспуавниси ше се засилвам...

преди 2 часа, Уиш... написа:

ягодай цялото да се посмейм., че не го помня; р

цветно цветно си го прецтавих как загребва:lol6:

Дядо Бухал снощи жито грухал,

Та се свили вратните му жили,

И сегичка го боли главичка,

Има хрема и го боли корема,

Най-много страда дето го пробада,

На два-три пръста отстрани под кръста

Баба Бухла ще натопли тухла

Да му пари кокалите стари

преди 2 часа, emmi написа:

и са старае със всички сили, нале? 

преди 1 час, Уиш... написа:

мълчи да не изядем някой плявник зат вратъ:biggrin:

преди 1 час, emmi написа:

...

така ша завърта въртелешката:biggrin:

...

лоша яга, лоша:biggrin:

Ягииииии!!!

преди 6 минути, darkterminal написа:

Дядо Бухал снощи жито грухал,

Та се свили вратните му жили,

Има хрема и го боли корема,

Най-много страда дето го пробада,

На два-три пръста отстрани под кръста

Да му пари кокалите стари

всеки път ми става миличко от това стихче. другия път като го забравя пак ми го припомни

преди 8 минути, darkterminal написа:

Ягииииии!!!

яги,ама различни. аз съм яга емпатка:clown:

преди 24 минути, Ma_ri написа:

Олелее :speak: Каква патка? :wub:

ем'патка:shy11:

преди 5 минути, Pig написа:

Снимка на Христина Иванова.

И ти на моя клон нема да ... мъ ко бе ... все пак обичам вратни пържоли ... се ... благодарско, за саможертвата, но в този свят е така ... хм ... някои сме диви, а други са питомци, охранени, за кефа на друг ... ;) 

Нищо лично! :) 

преди 9 минути, Уиш... написа:

ем'патка:shy11:

...

Ем си патка, ем си Яга, ем си Бухла... Ма къде ги дават тъй!

всеки път ми става миличко от това стихче. другия път като го забравя пак ми го припомни

...

Това е първото стихче, което съм казал в живота си... Аз нямам спомени, ама татко ми разпрая, ка ми гуй чел... А до него сей опънал се Дарко и набързо изрецитирал

Цитат

Дядо Бухал снощи жито глухал,

Та се свили влатните му жили,

Има хлема и го боли колема,

Най-много стлада дето го плобада,

На два-тли плъста отстлани под клъста

Да му пали кокалите стали

Тако Дарко се изхилил от кеф, малкият Даркулин се обидил... Кажи го пак бре Дарко... Ама Дарко - Темерутарко се запънал като комунис на разпит и дотам със стихчето... Такива ми ти темперутштини...

преди 7 минути, darkterminal написа:

Това е първото стихче, което съм казал в живота си... Аз нямам спомени, ама татко ми разпрая, ка ми гуй чел... А до него сей опънал се Дарко и набързо изрецитирал

Тако Дарко се изхилил от кеф, малкият Даркулин се обидил... Кажи го пак бре Дарко... Ама Дарко - Темерутарко се запънал като комунис на разпит и дотам със стихчето... Такива ми ти темперутштини...

от малък дете инатче ше додеш:biggrin:

е ней ли съм емпатка? виш как познаф че е мило стихчето. :р

думата пробада си е прибрах в тефтера,усети ли :biggrin:

Професионалистката си е професионалистка :D

Снимка на Musala Galatski.

преди 2 часа, Уиш... написа:

аз мисля че съм отвратитка

преди 8 минути, emmi написа:

пак ней честно, твоето и по ягешко:biggrin:

преди 10 минути, emmi написа:

Кого отвъртя?

току-що, Уиш... написа:

твоето и по

А, ся - куйой по- по- най- баш?

преди 5 минути, Уиш... написа:

пак ней честно, твоето и по ягешко:biggrin:

имам вече ТРИ сини чанти

това прави ли ме колекционер на сини чанти 

или просто съм си лакома?

преди 5 минути, DarkEdge написа:

Кого отвъртя?

А, ся - куйой по- по- най- баш?

аз, принципно, съм добро

понякога

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.