Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

Поне се изаквайте преди лягане! ;)

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
Цитат

"ПЕРЕТЕ ЛИ СИ ЗАЕДНО ГАЩИ И ЧОРАПИ? АЗДАЖЕ ОТДЕЛЯМ ЛЕВИ ОТ ДЕСНИ ЧОРАПИ! И ГАЩИТЕ ГЛЕДАМ ДА НЕ СЕ ОПИРАТ ПРЕДНО СЪС ЗАДНО НА ДВА ЧИФТА, ЧЕ ТОКУ- ВИЖ СЕ ЧИФТОСАЛИ НЕЩО..."

добро утро
и...внимавайте с прането, дън го чифтосате нешто

Колекция изцепки във форума „БГ Мама“ - нещата от живота - GoGuide.bg

преди 4 часа, bornofash написа:

Кажете ми като стане 12

Kaзваме ти, ядене няма :jeer:

преди 58 минути, Pig написа:

Kaзваме ти, ядене няма :jeer:

Единственото за което ставаш е храна

Покрай теб точно това няма как да го няма

преди 16 минути, bornofash написа:

Единственото за което ставаш е храна

Покрай теб точно това няма как да го няма

Не съм се уточнил явно.......... но и сте пилета де ! :jeer:  За вас няма храна, а покрай мен има храна от-до 

Тъй .
Настана утро - последен щурм
Започна връз конспекта .
Огън служба не остана до края на седмицата трябва да съм го изял .

Ама- едно кафенце , викам първо да пийнем , лаф олсун да направим :newspaper:

Sent from my iPhone using Tapatalk

добро утро, мили хора

В много приятна кондиция се събудих, което идва да ни покаже, че сме се наспинкали, а какво сме сънували, не помним.

И времето е приятно.

В средна степен не ми се бачка, но да се надяваме, че с напредване на времето ще се повиши желанието

преди 4 часа, дръндю написа:

добро утро

какво ще готвиш днеска е?

или си в пенсионерския клуб с другото сигън?

преди 7 часа, bornofash написа:

Кажете ми като стане 12

защо?

някоя мацка да гледа към небето за преминаващ самолет (щях да напиша)- но всъщност може и да си ти- как й изписваш ...покана за вечеря ;) представих си го даже

Аз като казах, че ще има бум на бебета заради тази Корона.

Само трябва, обаче да се обърнат не в ГРЪБ.

https://trafficnews.bg/absurdi/nova-seksigra-sred-plovdivskite-tiineidzhari-otkade-180409/

Нова сексигра сред пловдивските тийнейджъри: Откъде изгрява слънцето

Името на играта е "Откъде изгрява слънцето", а правилата задължават момичетата, които участват да се съблекат и да застанат с гръб, а момчетата правят секс с тях като се разменят. 

Ученици "разнообразяват" живота си с оргии по домовете

• Автор
преди 23 минути, acnekt написа:

Името на играта е "Откъде изгрява слънцето", а правилата задължават момичетата, които участват да се съблекат и да застанат с гръб, а момчетата правят секс с тях като се разменят. 

Деца презадоволени с всичко! Без контрол, без някакви морални норми и без възпитание разбира се от страна на родителите които "са изключително притеснени защото са на работа" но не са си възпитали децата...Сега е демокрация. Можем да си правим каквото си искаме! Що се учудваш? В последните години доста изгорели поколения се оказаха. Тийнейджъри без грам култура , морал и възпитание. И на никой не му пука.

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 11 минути, barbuncela написа:

Деца презадоволени с всичко! Без контрол, без някакви морални норми и без възпитание разбира се от страна на родителите които "са изключително притеснени защото са на работа" но не са си възпитали децата...Сега е демокрация. Можем да си правим каквото си искаме! Що се учудваш? В последните години доста изгорели поколения се оказаха. Тийнейджъри без грам култура , морал и възпитание. И на никой не му пука.

Ех, какви деца имаше едно време. По цял ден с една пръчка си играеха.

Примерно, аз. 

Аз като казах, че ще има бум на бебета заради тази Корона.
Само трябва, обаче да се обърнат не в ГРЪБ.
https://trafficnews.bg/absurdi/nova-seksigra-sred-plovdivskite-tiineidzhari-otkade-180409/

Ай ся - “нова” .
Въобще не е нова - още като бях ученик я играехме тая игра . И “голо хоро” сме играли. И на “шише” . И на “голо сантасе” , и на “гол покер” .
Нова била , заради “короната” била .
Баси - аз приключих с ученичеството си преди 25 години и още тогава тези игри не бяха новост .

Пак някой журналист си смуче статии из между пръстите

• Автор
преди 5 минути, acnekt написа:

Ех, какви деца имаше едно време. По цял ден с една пръчка си играеха.

Примерно, аз. 

Ами не знам как са играли децата на времето, освен да се досещам от снимки... Ама знам как аз съм играла като дете...и колко шамари хапвах ако нещо не е както трябва. А компютър ми купиха на 16 години и общо взето не знаех за какво ми е. После открих че може да се играе с него! :lol6:

Въобще не са “презадоволени” , моля ! Да, имат задоволени основните биологични потребности , но това не означава , че духът им е сит .
Имат много нужди , които ние не изпитваме, но това не ги кара да са по-малко важни .

преди 1 минута, barbuncela написа:

А компютър ми купиха на 16 години и общо взето не знаех за какво ми е.

и тръгна надолу

почна да играеш на  

""от къде изграва слънцето""

:giggle1:

преди 9 минути, Trichocephalus написа:

Ай ся - “нова” .
Въобще не е нова - още като бях ученик я играехме тая игра . И “голо хоро” сме играли. И на “шише” . И на “голо сантасе” , и на “гол покер” .
Нова била , заради “короната” била .
Баси - аз приключих с ученичеството си преди 25 години и още тогава тези игри не бяха новост .

Пак някой журналист си смуче статии из между пръстите

Аз лично не съм играл на шише, голо хоро и въобще не знам и до днес как се играе. Даже не си играех с момичета. Въобще.

Само с момчетата си играехме. Ритахме топка, баскетбол, после дойде Сега Мега Драйв, Сони1, Тамагочи. Какви шишета?

• Автор
преди 2 минути, Vankata 34 написа:

и тръгна надолу

почна да играеш на  

""от къде изграва слънцето""

И къде точно трябва да се смея?

преди 4 минути, acnekt написа:

Аз лично не съм играл на шише.

И аз не съм играла такива игри...

преди 2 минути, barbuncela написа:

И къде точно трябва да се смея?

в стаята за смях

нямаш ли си стая за смях ?

• Автор
преди 1 минута, Vankata 34 написа:

в стаята за смях

нямаш ли си стая за смях ?

Иване...Сирена мисли, че ти трябва гадже, ама аз си мисля че ти трябва лекар....

преди 1 минута, barbuncela написа:

Иване...Сирена мисли, че ти трябва гадже, ама аз си мисля че ти трябва лекар....

може би сирена мисли по- правилно 

Е, минало ви е времето вече :lock:

Някои игри трябва да се играят в определена възраст . След това не я няма тръпката и играта не е интересна

• Автор
преди 4 минути, Vankata 34 написа:

може би сирена мисли по- правилно 

Може би...Ама ако и гаджето си попиташ дали си има стая за смях, или нещо подобно...Не вярвам да пожънеш успехи...мдаа

А кой знае...може би аз съм от типът жени дето не обичат мъже лигльовци...с такива въпроси...Мда. Всеки влак си има пътници!

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 4 минути, barbuncela написа:

Може би...Ама ако и гаджето си попиташ дали си има стая за смях, или нещо подобно...Не вярвам да пожънеш успехи...мдаа

и аз не вярвам.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.