Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 2 часа, darkterminal написа:

Ooo! Браво! Подкрепям с две ръце! Ше стискам палци и ще те ръчкам да не се отказваш!

Благодаря ти :* и преди си го правил, и много ме е било срам като съм се предавала. Но сега наистина, само леко "полъх" - мисъл, да повее, и се присещам за болката и ми минава дори и миг желание да дръпна или да усетя мирис или вкус отровен.

Гледам някакво Чародейката, иначе дремнах час и половина и тази вечер може малко по-късно да си позволя да легна.

За утре вечер съм си наумила рипКа с узо, тази ще е само айрянче :)

Наздраве на невъздържателите ;)

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 часа, emmi написа:

То и ние почифкахме

Ся на болят лапите от почифкане

...

Саде лажеш! О почифка мое боли дамо ГЗ или ГРБ!

преди 1 час, Trichocephalus написа:

Обърнах на бира ! ...

Ас съм на билкови извлеци неска... Йегермайстейр за закуска... Да видим с какво ше вечеряме.. Наздраве...

4 дни го бях оставил да спи - със затворен капак, но без да е вкл в захранването  - резулатът е зашеметяващ - батерията си седи на 94 %, колко и я бях оставил :) 

@Profruit е виновен ! :) 

наздраве на всички , особено на току-що събудилият се @darkterminal :beer: 

преди 1 час, Maleficient написа:

Благодаря ти :* и преди си го правил, и много ме е било срам като съм се предавала. Но сега наистина, само леко "полъх" - мисъл, да повее, и се присещам за болката и ми минава дори и миг желание да дръпна или да усетя мирис или вкус отровен.

...

Ся... Тук номера е, да не мислиш за някакви крайни срокове след които ще можеш да се върнеш към старият ти начин на живот... Няма да се поддаваш на абстиненцията и ше се стараеш да не прекаляваш с храната... Полека всичко ще почне да се образува... Ако устискаш около 3 седмици, да знаеш половината работа си я свършила... След този етап е много важно да не палнеш с мисълта, че ще е само едничка... Номера е да устискаш! А това ти го можеш!

Успех!

преди 1 час, Богатир написа:

Бурно е днес..Наздраве :cheers:

...

И вие сте рисували със сивата боичка днес Бритчет... Явно такава е модната линия днес...

преди 5 минути, Trichocephalus написа:

...

наздраве на всички , особено на току-що събудилият се @darkterminal :beer: 

Ан тей друже... Отивам да си сипя за пореден прът!

преди 15 минути, darkterminal написа:

Ан тей друже... Отивам да си сипя за пореден прът!

Йегера ме спаси от Ковид-19 заразата - докато през миналите месеци се шяех из зоната, вечер, знаеш - винаги поне по една доза. 

преди 22 минути, darkterminal написа:

Саде лажеш! О почифка мое боли дамо ГЗ или ГРБ!

Ас съм на билкови извлеци неска... Йегермайстейр за закуска... Да видим с какво ше вечеряме.. Наздраве...

То това нормалните хора ги боли гз или грб

Лудичките други работи ги болят

Последно докато разчисгвах гаража измъкнах едно старо огледало. Било на бабата на моя чичо Наско ку го повниш. Началото на векъ. Пумпали, фурнир, стъкло правено по старата метода с посребряване. Е, уж само да го огледам преди вечеря и докато се усетя го разглобих. Следва внимателно почистване, набавяне на липцващите елементи и сглобяване

преди 1 час, Maleficient написа:

Гледам някакво Чародейката, иначе дремнах час и половина и тази вечер може малко по-късно да си позволя да легна.

За утре вечер съм си наумила рипКа с узо, тази ще е само айрянче :)

Наздраве на невъздържателите ;)

Ше се справиш, ве! Няма се даваш! 

преди 11 минути, Trichocephalus написа:

Йегера ме спаси от Ковид-19 заразата - докато през миналите месеци се шяех из зоната, вечер, знаеш - винаги поне по една доза. 

Много е полезен! Нали! За това и ас ся се ойегермайстерявам сиреч импрегнирам се с йегермайстер за да съм едни гърди и едно шкембе напрет като тръгнем да се сразяваме с бубата...

Мислех си че съм я изкарал около две седмици преди лудостта да почне... Но не би...Ходих давах кръф да ме изследват... Резултатина бил Йок... Не съм го преболедувал начи... И за тфа сега се готвя за сблъсъктъ...

Ади, пак наздраве!

преди 9 минути, darkterminal написа:

Резултатина бил Йок...

Ади, пак наздраве!

Ам Кибритената Клечица?  Нали заедно се бяфте тръшнале? 

преди 10 минути, emmi написа:

То това нормалните хора ги боли гз или грб

Лудичките други работи ги болят

Последно докато разчисгвах гаража измъкнах едно старо огледало. Било на бабата на моя чичо Наско ку го повниш. Началото на векъ. Пумпали, фурнир, стъкло правено по старата метода с посребряване. Е, уж само да го огледам преди вечеря и докато се усетя го разглобих. Следва внимателно почистване, набавяне на липцващите елементи и сглобяване

...

Тоя чичо Наско, дето беше оставил кола и гараж и бабка отвратитка да ти оспорва наслецтовото... Ако е той, повня го!

П.П. Отразяващата повърхност нас стари огледала се спасява/възстановява със сребърен нитрат, амоняк и глюкоза... Реакцията се нарича Сребърно Огледало! За дървенията ти си знаеш най-добре...

преди 5 минути, emmi написа:

Ам Кибритената Клечица?  Нали заедно се бяфте тръшнале? 

Ми нали Господ ни е вързал с една връвчица, та където единия, там и другия... И двамата сме Йок... Явно сме избутали една и съща буба, ма различна от модерната... Аз и Мечолини минахме прес тази работа като бръмбър прес пайжина, ше рече - почти бес да го усетим, а Кибритената Клечица го влачи цял месец... Но, сега вече грее слънце, навън е топличко и сички сме щастливи и доволни :)

Много е полезен! Нали! За това и ас ся се ойегермайстерявам сиреч импрегнирам се с йегермайстер за да съм едни гърди и едно шкембе напрет като тръгнем да се сразяваме с бубата...
Мислех си че съм я изкарал около две седмици преди лудостта да почне... Но не би...Ходих давах кръф да ме изследват... Резултатина бил Йок... Не съм го преболедувал начи... И за тфа сега се готвя за сблъсъктъ...
Ади, пак наздраве!

Спокойно - и аз си мислех , ама - 8 пъти ме шомполираха и 3 пъти кръв давах - не , и не . Йегермайстера действа - тъй да знаеш :beer:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Цитат

То пък една история ... Велики владетели, после роби 500год. сдухани стават монархия пак като роби ама и тъпи, после комунизъм още по-тъпи после демокрация умните си отиват и и тъпите са демократично по-тъпи, но се хвалим с постижения на хора извън България и говорим за великата си история която е тъжна понеже 65-75% от населението са били турци през турското робство а днес сме уж 100% Българи ама на хартия, а реално има няма пак 30-40% :) и то не най-качествените българи то повече има в Чикаго където сме 3 милиона а в България Уж 6.8Млн ама Българите има няма 3Млн. и то някви селски кюфтета и кифли дето и с ракия едвам се преглъщат :lol:
П.С. Аз съм свръх позитивен за бъдещето(ми) понеже не очаквам нищо, а сам си правя всичко.

А, баш!

ама и горделиви затова не го виждат

преди 37 минути, darkterminal написа:

Тоя чичо Наско, дето беше оставил кола и гараж и бабка отвратитка да ти оспорва наслецтовото... Ако е той, повня го!

П.П. Отразяващата повърхност нас стари огледала се спасява/възстановява със сребърен нитрат, амоняк и глюкоза... Реакцията се нарича Сребърно Огледало! За дървенията ти си знаеш най-добре...

Ми нали Господ ни е вързал с една връвчица, та където единия, там и другия... И двамата сме Йок... Явно сме избутали една и съща буба, ма различна от модерната... Аз и Мечолини минахме прес тази работа като бръмбър прес пайжина, ше рече - почти бес да го усетим, а Кибритената Клечица го влачи цял месец... Но, сега вече грее слънце, навън е топличко и сички сме щастливи и доволни :)

мхм, точно той!

Гледалото е на баба му, която аз съвсем смътно си спомням или си мисля че си сповням 

баш с реакзия на сребърно огледало е направено това и е очудващо добре за годинките си

бе, повня, че Клечицата много тежко го искара и затова питаф

преди 15 минути, Trichocephalus написа:

Спокойно - и аз си мислех , ама - 8 пъти ме шомполираха и 3 пъти кръв давах - не , и не . Йегермайстера действа - тъй да знаеш :beer:

Зимам превантивни мерки и ас друже... Не за друго... Ами за да няма шашнати слет това...

преди 13 минути, Kieli написа:

А, баш!

ама и горделиви затова не го виждат

Тоя чичко дето го е писал, бърка националност с етнос... И... Няма нужда от толкова хейт и денайъл... Славното минало си е славно минало... Това не се променя (макар, че някои се опитват да го заличат)... Пък настоящето не е чак толкова черно, колкото други се опитват да го изкарат...

преди 7 минути, emmi написа:

...

бе, повня, че Клечицата много тежко го искара и затова питаф

Тежко беше! С пневмонии и задухи... Накрая се оказа, че няма нищо подобно горски... Не е било новата буба, а е била некаква стара гад... Направо да му е кеф на човек да си зададе въпроси около новата паника... Ама нейсе... Ня да товарим лежерната темичка с щуротий...

преди 10 минути, darkterminal написа:

Тежко беше! С пневмонии и задухи... Накрая се оказа, че няма нищо подобно горски... Не е било новата буба, а е била некаква стара гад... Направо да му е кеф на човек да си зададе въпроси около новата паника... Ама нейсе... Ня да товарим лежерната темичка с щуротий...

наблягайте на привенцията!

преди 6 минути, emmi написа:

наблягайте на привенцията!

Слуш'м гу'с'ин 'тан! Днес ше се превенционирам... Тря обаче да ида за фтора ампула...

преди 1 минута, darkterminal написа:

Слуш'м гу'с'ин 'тан! Днес ше се превенционирам... Тря обаче да ида за фтора ампула...

върви

ас отивам да спъ

Аз пък , плюс бирата се наядох със жито ( от Задушница ) + фурми .
Сега си допивам бирата и усещам тумбака си .... хммм... подозрително пълен [emoji3526].

Ама пък съм благоразположен към всички и всичко .
Тъй че - наздраве :beer:

Sent from my iPhone using Tapatalk

преди 8 минути, Trichocephalus написа:

Аз пък , плюс бирата се наядох със жито ( от Задушница ) + фурми .
Сега си допивам бирата и усещам тумбака си .... хммм... подозрително пълен emoji3526.png.

Ама пък съм благоразположен към всички и всичко .
Тъй че - наздраве :beer:

Издебна ме ти... Издебна ме... Сега тря или да търча до аптеката за нова ампула от същото... Или да отворя от наличните ампули, но с различен импрегнант... Или да седя докато ми мине замаяното и после да ме боли безпричинно главата...

преди 1 час, darkterminal написа:

Ся... Тук номера е, да не мислиш за някакви крайни срокове след които ще можеш да се върнеш към старият ти начин на живот... Няма да се поддаваш на абстиненцията и ше се стараеш да не прекаляваш с храната... Полека всичко ще почне да се образува... Ако устискаш около 3 седмици, да знаеш половината работа си я свършила... След този етап е много важно да не палнеш с мисълта, че ще е само едничка... Номера е да устискаш! А това ти го можеш!

Успех!

Не мисля за крайни срокове!

аз всъщност никога не съм пушила. Това е било сън или плод на моето въображение...

Храната по малко и да не прекалявам!

не съм гладна, а лоши демони ми шепнат в ушетата...

На 30 юни ше докладвам...не че е срок, ей така ...как съм :)

Мерсимного за мотивационните напътствия :*

само да отбележа, че днес си закупих страшно вкусни ( както се оказа впоследствие) кексокурабийки с черешов пълнеж...и понеже новички на много добра цена

IMG_20200607_230322.jpg

преди 6 минути, Maleficient написа:

...

Мерсимного за мотивационните напътствия :*

...

Опитах ненатрапчиво да предам полезен опит... Поне при мене свърши работа... Дано помогне и на теб...

Екстра и на време, сега остава аз добре да си изиграя моята част :)

малко ви завиждам с Док как се превенцирате, нооо аз утре узо съм си го обещала. Дано котка не ми мине път или не разлея нещо...пупу

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.