Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся филм

Featured Replies

Здравейте на всички.  Отчаяно търся филм , който не помня как се казваше.  Отнася се за майка на която и отвличат детето,  тя владее бойни изкуства., накрая се оказва че бившият и съпруг е замесен.  Мисля че беше блондинка. Благодаря на всички предварително. 

преди 9 часа, [email protected] написа:

Здравейте на всички.  Отчаяно търся филм , който не помня как се казваше.  Отнася се за майка на която и отвличат детето,  тя владее бойни изкуства., накрая се оказва че бившият и съпруг е замесен.  Мисля че беше блондинка. Благодаря на всички предварително. 

Сетих се за кой филм говориш... Накрая дето се срещат пред къщата на мъжа и жената му се развика... но го остави и си тръгна с детето.... Но не го помня името

• Автор
преди 2 часа, plamen_petrov_80 написа:

Коя година си го гледал?

Други филми с тази актриса гледал ли си?

Не си спомням коя актриса беше.  Накрая тя спасява собственото си дете и още едно детенце. 

преди 2 часа, killchain написа:

Звучи донякъде като Kill Bill...

Не, не е  Kill Bill 😞

преди 1 минута, [email protected] написа:

Не си спомням коя актриса беше.  Накрая тя спасява собственото си дете и още едно детенце. 

Чудно защо цитираш мен, след като не отговаряш на нито един мои въпрос.

Доста филми минават прз ръцете ми но за съжаление не мога да се сетя за подобен сценарии. Ако знаехте и можехте да предоставите малко повече информация?...

Здравейте . Търся един филм , в който ставаше въпрос за едно момче и родителите му . Не си спомням много от филма освен , че родителите на това момче отглеждаха мисля някакви растения (май имаше нещо общо с друга планета , на която после искаха да отведат момчето , но не съм напълно сигурен) . Сещам се за една сцена от филма , в която един от родителите занесе на момчето някаква странна зелена напитка , която то не изпи , а изсипа в мивката . Спомянм си също , че по едно време се беше събрало с приятелите си , които му помогнаха да избяга от тях .. по-късно май беше открило къде родителите му отглеждат тези растения (поне мисля , че бяха растения) . Гледал съм го преди 7-8г .  Благодаря предварително ! 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.