Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Запис с LED TV модел NEO LED-2810

Featured Replies

преди 5 минути, Камен Петров написа:

Трябва да се бръкнеш повечеко за хубав телевизор/ те даже и най-добрите марки ги правят.... паянтови този тип. По-добре си вземи някой монитор DELL.

Ти нямаш ли какво друго да правиш, освен да пишеш глупости? Какво общо с темата имат простотиите, които си написал?

• Отговори 64
  • Прегледи 3,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 4 минути, street racer написа:

Ти нямаш ли какво друго да правиш, освен да пишеш глупости? Какво общо с темата имат простотиите, които си написал?

Нямам.

преди 14 минути, Камен Петров написа:

Нямам.

Тогава си намери - примерно прочети нещо за мониторите (макар да няма нищо общо с темата). Или просто се скрий и не пиши тук, в техническите раздели - нямаш умствения капацитет за това

преди 5 минути, street racer написа:

Тогава си намери - примерно прочети нещо за мониторите (макар да няма нищо общо с темата). Или просто се скрий и не пиши тук, в техническите раздели - нямаш умствения капацитет за това

Правят ги много калпави вече като качество на изработка на самият да го наречем корпус. Не си ми схванал мисълта. Не като разделителна способност, опции и прочеее. Това имам в предвид, а ако ще се обиждаме, не си намерил точния човек. Аз няма да те обиждам, макар че "умственият ти капацитет" е съмнителен.

преди 4 минути, Камен Петров написа:

Правят ги много калпави вече като качество на изработка на самият да го наречем корпус. Не си ми схванал мисълта. Не като разделителна способност, опции и прочеее.

И какво общо има това със "дигитален запис на тв сигнал"? А за мониторите....пак си назад с материала - погледни премиум сегмента на EIZO .... например!

Ама де толкова акъл в един обикновен трол

току-що, street racer написа:

И какво общо има това със "дигитален запис на тв сигнал"? А за мониторите....пак си назад с материала - погледни премиум сегмента на EIZO .... например!

Ама де толкова акъл в един обикновен трол

Човек, имам няколко ДЕЛ-а, качеството на изработка е много различно. Всичко е по-гранитно, по-здраво. Вярно е, че ДЕЛ не са каквото бяха, но пак са номер 1. Ама иначе си обиждай с твоя плъскодънен ум :) И аз да те обидя директно - ха-ха-ха.

преди 3 минути, Камен Петров написа:

Човек, имам няколко ДЕЛ-а, качеството на изработка е много различно. Всичко е по-гранитно, по-здраво. Вярно е, че ДЕЛ не са каквото бяха, но пак са номер 1. Ама иначе си обиждай с твоя плъскодънен ум :) И аз да те обидя директно - ха-ха-ха.

Във всяка тема, където си се намесил, пишеш глупости....да ти припомня ли....зареждането на лаптоп от телефон.

И пак те питам: Ако човека си купи монитор DELL за 2000 лв, това как ще му помогне да прави записи на лаптопа си, от сателитния приемник?

Знам, че не можеш да отговориш - не се пъни - аман от винкели и кухи профили

преди 3 часа, street racer написа:

Във всяка тема, където си се намесил, пишеш глупости....да ти припомня ли....зареждането на лаптоп от телефон.

И пак те питам: Ако човека си купи монитор DELL за 2000 лв, това как ще му помогне да прави записи на лаптопа си, от сателитния приемник?

Знам, че не можеш да отговориш - не се пъни - аман от винкели и кухи профили

Лаптоп може да се зареди от телефон. НЕ ТАБЛЕТ. ЛАПТОП. г-н Идиотофф.

преди 16 минути, Камен Петров написа:

Лаптоп може да се зареди от телефон. НЕ ТАБЛЕТ. ЛАПТОП. г-н Идиотофф.

Я дай пример (може и на прототип) да видим как става тав работа...

Знаеш ли, каква е разликата юежди (между)проводник и полупроводник?

Жокер: Не е като между идиот и полу - идиот, чукча

преди 4 минути, street racer написа:

Я дай пример (може и на прототип) да видим как става тав работа...

Знаеш ли, каква е разликата юежди (между)проводник и полупроводник?

Жокер: Не е като между идиот и полу - идиот, чукча

Да ти дам ли жокер?

преди 46 минути, Камен Петров написа:

Да ти дам ли жокер?

Не! Вероятно ще се осе**ш още повече.

В тази тема няма да повече да ти отговарям - стана пълна каша.

• Автор
на 7.01.2020 г. в 18:36, Vladimir Tomov написа:

Аз съм с Windows 7 Ultimate 32-bit(6.1,Build 7601)

Здравейте отново,

Купих си един кепчър.Свързах го със сателитния приемник чрез тройка чинчов кабел.Свалих му софтуера Honestech TVR2.5.Инсталирах драйверите Fushicai VIDEO DVR.

Във видео настройките срожих Pal D. В рекорд настройките поставих MPEG 4(пробвах и 2).Записването става при пускане и спиране ръчно.Но проблема е при  опит за

планирано записване.Настройвам начало и край на записването,записа започва но картината се разваля(червено-сини отенъци).При проверка на настройките виждам

че във видео настройките Pal D e  станал Secam D.При непосредствения запис не става тази промяна.Каква може да е причината и как да се реши проблема.Предварително

благодаря.Добавям и един линк с други снимки,поради изчерпване на общия размер.https://mega.nz/#F!yDpmiKxQ !DyYnHHc9GIMaMVlhveXHFw

20200117_190338.jpg

преди 14 часа, street racer написа:

Не! Вероятно ще се осе**ш още повече.

В тази тема няма да повече да ти отговарям - стана пълна каша.

Да си случайно кьорав? Само че техниката му е епъл.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.