Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Захранването гръмна

Featured Replies

Аз няма да се намесвам в полемиката Ви на обсъждане, но ми се струва, че питащият премълчава нещо или няколко неща. А за ду му се помогне, трябва много повече инфо от негова страна, а не да седи и чака  само вашето решение.Този начин на действие от страна на питащите е станал масов във форум, което хич не е добре.Не е само приказки и четене на реклами за сребърни и златни захранвания, както много от отговарящите ги препоръчват, защото и те са правени от същите китайци, които произвеждат всичко на този свят. Ако е мой компютъра, не бих се притеснил много освен, че ще се набутам с някой лев за ремонта му, но аз не бих позволил това да се случи с него.

"Е сега ще се сблъскаш с реалността. Очаквам постващият да сподели! "

Ако въобще сподели!

преди 3 минути, Колев60 написа:

Аз няма да се намесвам в полемиката Ви на обсъждане, но ми се струва, че питащият премълчава нещо или няколко неща. А за ду му се помогне, трябва много повече инфо от негова страна, а не да седи и чака  само вашето решение.Този начин на действие от страна на питащите е станал масов във форум, което хич не е добре.Не е само приказки и четене на реклами за сребърни и златни захранвания, както много от отговарящите ги препоръчват, защото и те са правени от същите китайци, които произвеждат всичко на този свят. Ако е мой компютъра, не бих се притеснил много освен, че ще се набутам с някой лев за ремонта му, но аз не бих позволил това да се случи с него.

"Е сега ще се сблъскаш с реалността. Очаквам постващият да сподели! "

Ако въобще сподели!

Стефо ти поне си специалист в техниката. В това спор няма. А кажи ми сега да ти гръмне захранване и да ти падне бушон на ел.таблото два пъти какво ще устиска. Не те карам да вземаш страна.

току-що, Емил Костов написа:

Стефо ти поне си специалист в техниката. В това спор няма. А кажи ми сега да ти гръмне захранване и да ти падне бушон на ел.таблото два пъти какво ще устиска. Не те карам да вземаш страна.

Няма нищо да казвам повече Емо!

От тази вечер съм решил да казвам и показвам само срещу заплащане. ТНТМ имаше едно време, преди много години и съществуваше, за да се научат заинтересованите на занаят. Сега хората се интересуват от "развлечения" наркотици, жени с големи цици и само такива глупости. Но, темата я следя. 

преди 1 минута, Колев60 написа:

Няма нищо да казвам повече Емо!

От тази вечер съм решил да казвам и показвам само срещу заплащане. ТНТМ имаше едно време, преди много години и съществуваше, за да се научат заинтересованите на занаят. Сега хората се интересуват от "развлечения" наркотици, жени с големи цици и само такива глупости. Но, темата я следя. 

Казвай си цената на час или на съвет. Аз не се щегувам. Ако трябва и фирма си отвори.

ПС: Няма лошо мъжете да се интересуват от развлчения, но това е друга тема ;)

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 27 минути, Емил Костов написа:

А кажи ми сега да ти гръмне захранване и да ти падне бушон на ел.таблото два пъти какво ще устиска.

Гаранция, че нема да е само захранването.

току-що, Zaza Zaraza написа:

Гаранция, че нема да е само захранването.

Ама аз това казвам,но по-горе ме убеждават, че не е вярно.

:offtopic_s:

преди 3 часа, Емил Костов написа:

ПС: Няма лошо мъжете да се интересуват от развлчения

Сексист!
😎

Тук някои дървени философи се занимават с врачуване и пишат глупости без да е измерено и диагностицирано нищо. Носи се в сервиз и толкова. И не давайте "акъл" да се пробва със старо захранване.  Нито може да даде нужния ток,  вероятно ще е за стар компютър с основна консумация по 5V, а всичко ново е за 12 V,  а вероятно има стари поне кондензатори.

Предполагам само дефект във входната верига. Предполагам е мултивилтажно с PFC и заради отклонение в напрежението е решило да компенсира. В дъното има стабилизатори за напреженията, там се захранват с  1 - 2 - 3V.  Също и за видеокартата. Обикновено из вторичните отнася харда.

• Автор

Благодаря на всички за отговорите!

Занесох го на сервиз и днес ми звъннаха и явно само захранването е изгоряло.

Може ли някой да ми предложи захранване за 150-200 лв (Ако може да не се взривява :D) или да отворя нова тема в Нови Конфигурации?

Имаш много опции, избирай:

http://nikem-bg.net/computer-components/be-quiet!-PURE-POWER-11-600W-80-Plus-Gold-BN298/

http://nikem-bg.net/computer-components/EVGA-SuperNOVA-550-G3-220-G3-0550-Y2/

http://nikem-bg.net/computer-components/Corsair-RM650-Modular-ATX-80-Plus-Gold-650W-CP-9020194-EU/

http://nikem-bg.net/computer-components/Corsair-High-Performance-SFX-SF450-Modular-Gold-CP-9020104-EU/

Иначе аз от около 3 години съм с това, още работи перфектно, но реално с мята конфигурация повече от 350 вата товар не ми е давало:

https://www.hgunified.com/home/review-thermaltake-smart-dps-g-750w.html

Но май вече го няма този модел никъде.

преди 2 часа, ditter2 написа:

Може ли някой да ми предложи захранване за 150-200 лв (Ако може да не се взривява :D) или да отворя нова тема в Нови Конфигурации?

преди 52 минути, JKirilov написа:

Ти май наистина си пишеш за норматив?? Гледаш ли изискването да са под 200 лева? То е ясно, че са по-хубави, ама и по-скъпи.

преди 2 часа, JKirilov написа:

79, прав си! Лев и 16 ст. отгоре си е сериозна грешка от моя страна... :)

Да не би Радо шишарката да е набор 79? Дано да не е, че ми стана още по-смешно.

RIOTORO ENIGMA G2 беше изгодно при цена от 140 лв. докато беше налично във Варио.

Ако искаш ги питай ще го пускат ли пак на тази цена.

преди 4 часа, Jorge написа:

Да не би Радо шишарката да е набор 79? Дано да не е, че ми стана още по-смешно.

Че защо мислиш се е кръстил 79? Щото има 78 шишарки преди него ли? :wink12:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.