Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Спам в телефон Mi A2

Featured Replies

Здравейте,имам спам в телефона.Телефона е Ми А2 на Xiaomi с андроид 9.1.Днес през фейса от познат контакт получих съобщение със спам,при опит да го изтрия-го отворих и.....се насадиха контакти на непознати.После деинсталирах и инсталирах фейса пак,но проблема остана....не съм много вещ на софтуер,още по-малко на андроид.Търсих тема като тази но не намерих,моля за помощ.

През браузъра ли ти го отвори или инсталира нещо? В списъка с инсталирани приложения намираш ли го?

Здравейте,

Раздела в който сте публикували темата е грешен, защото тук лекуваме Windows базирани системи.

Ще преместя темата в подходящо място за целта.

• Автор

Добре в кой раздел е?

Проблема е във месинджъра на фейсбук,приех покана от фалшив профил и го премахнах.След това от защити акаунта по невнимание,мислех,че като я отбележа ще я махна от тел.,а тя се върна автоматично,и ми изписа,че поканата ми е приета,но от различно на това име на фалшивия профил.След което се получи съобщение на месинджър,като спам ,и като се опитах да го изтрия,го отворих.От тогава ми се появиха много контакти в месинджера,някои блокирах,и се махат,но остават три,които не мога да махна,И всеки ден идват нови,смесени с моите.

Докато не нулираш телефона,все ще си стои този спам.Сигурно вече има инсталирано нещо нежелателно,невъзможно да го откриеш,което причинява това.Прехвърли си някъде снимките и всичко,което ти е нужно и нулирай,с изтриване на всичко.

Прегледай си инсталираните приложения в самия фейсбук, както и кой и на кого си разрешил да ти праща съобщения.

• Автор

Нулирах телефона,и деактивирах временно акаунта си във фейсбук.Изтрих всички инсталирани приложения,но ми направи впечатление,че когато исках да вляза в ,,Приложения на ,които сте администратор,,за да видя дали има нещо и там ,ми поиска парола,и след това си остана,като отворено.За всеки случай я смених след това.Въпросът ми е ,какво да правя с акаунта си,и ме притесняват тези контакти във месинджър,дали има направен фалшив мой профил,като тези дни ми излизаха  в дневника изключително много ,,Хора ,които може би познавате,,много повече от нормалното.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.