Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сайт за характеристики

Featured Replies

Здравейте, някой знае ли сайт за превюта и характеристики на андройд телефони в който е отбелязано дали телефона има лед индикатор (LED Notification) за неприети обаждания , слаба батерия и т.н. ?

Обикновено това се споменава в ревютата на съответния модел. А ревюта има в много сайтове. Или - по форумите, в които се обсъждат мобилни телефони.

• Автор

Миналата година си взех едно Umidigi много добър телефон но се оказа  без лед индикатор :( 

Кофти е да избираш и сравняваш модели телефони като за всеки трябва по отделно да се ровиш в нета дали има или няма лед индикатор и пак не се знае дали ще намериш инфо .

преди 54 минути, RudeBoy написа:

И точно това, точно там, не го пише.

В ревютата (на даден модел) си го пише. Но трябва да се четат ревюта а, не само да се гледат общите характеристики.

Пример: Honor 20 Pro (страница 2)

ambient light,  LED notification , proximity sensors .

Стига да не е някой без известен (noname) телефон телефон

Хората даже тестват издръжливостта на батерията Endurance rating

преди 7 минути, oic написа:

В ревютата (на даден модел) си го пише.

За ревютата съм съгласен. Но не за всеки модел има ревю. А и трябва да се рови в него. Докато на мен ми се струва, че авторът на темата иска това да е написано в характеристиките.

Иначе е много просто да се напише в Google: "Модел_на_телефона LED notification". 

• Автор

На мен ми е важна екстра понежа на работа е шумно и трябва да натискам бутона за да видя дали някой ме е търсил още повече ако чакам важно обаждане  . Мисълта ми е по - лесно да мога да сравнявам в сайтовете за сравнение  много модели без да търся за всеки по отделно в мрежата .

преди 11 минути, welcome2 написа:

На мен ми е важна екстра понежа на работа е шумно и трябва да натискам бутона за да видя дали някой ме е търсил още повече ако чакам важно обаждане  . Мисълта ми е по - лесно да мога да сравнявам в сайтовете за сравнение  много модели без да търся за всеки по отделно в мрежата .

Поставен в джоба с включена вибрация+ звънене, ако имаш възможност.

преди 4 часа, grizly написа:

Аз съм с този:

https://www.gsmarena.com/huawei_nova-8284.php

и той има.

За мен е перфектен във всяко едно отношение, и все още не съм му намерил фрапиращи кусури.

Колко са идентични. Леновото има доста по-голяма батерия и Amoled екран.

Ама и двата са трудни за намиране. Леновото кърти.. Кара ми по 1 седмица, но без глупостите на Гугъл.

преди 14 часа, welcome2 написа:

И аз работя в шумна среда и си реших този проблем с фитнес гривна, ми банд, а един колега е с хуауейска. Като ми звънне някой, тя вибрира и ми изписва кой звъни.

• 2 седмици по-късно...

Доста нишово изискване. Полезно е да има светодиод, но според мен не е болка за умиране да го няма, още повече, че доста от телефоните, които са с OLED/AMOLED дисплей, имат някаква форма на always on display, който показва известията вместо диод.

Редактирано от killchain (преглед на промените)

• Автор

Благодаря N99 точно такъв сайт търсех !

А до колко е важна всеки сам си преценява !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.