Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Винтоверт WORX

Featured Replies

преди 15 часа, JKirilov написа:

Интересно мислене имате всички, също като с компютрите. Поне там някой лееекичко добавя накра "...да става и за CS!" ;)

Нали най-важното е за какво ще се използва този винтоверт/винтовъртач? Обикновено се завива в чам. Там аз завивам на ръка. Не по цял ден, непрофесионално, но си завивам. В бук, че имам още 4 стола за ремонт, си е...

Може и гайки да се завиват, може и във Ф1.

Но друг пример си мислех през цялото време. Когато ми монтираха металната входна врата видях истината, някои може дори да не са виждали такива:

http://anis-bg.com/?p=7495

Мамммма миа...

Винтовертът вероятно е бил с въртящ момент на Порше или Тесла, но беше 2 (два) пъти по-голям от чукащата машина БОШ!

А на Лидъл имаше едно за 30 лева, без малко да се протегна, добре че ме пляскат през ръцете! ;)

Такива ползвах, като монтирах блиндирани врати преди години. Предварително дупка трябва да се направи в бетона, 1 до 1.5 мм по-малка от размера на винта. Директно в бетона без дупка никъв шанс да ги набиеш. Иначе аз си ги навивах с импактен на макита. От тия мъничките.

преди 1 час, JKirilov написа:

Аз пък се впечатлявам от кинтите ви. Всеки месец смяна на обшивка на стена/таван и то с 5-6 винта... :yanim:

Темата е за винтоверт. Пусни една тема за отвертки и там дерзай..

По отвертките си ти, аз съм по отверките, щот съм отворен, а не отвортен! ;)

А авторът на темата продължава да не обяснява какво иска и на какво държи, поне се видяха няколко наистина добри предложения от DarkЕdge.

преди 4 часа, JKirilov написа:

поне се видяха няколко наистина добри предложения от DarkЕdge.

image.gif.3c20d36e1e49626ffcab0efff351d7f1.gif

преди 6 часа, JKirilov написа:

Аз пък няма да се повтарям, но до тук не виждам отговор? Купете си отверки...

Е кое от двете? Или пишеш к`во да  е, постове да пра`им...Или пък пишете двама и единия не гледа к`во пише другия:lol6:Има и друг вариант, ама да не го споменавам:)

на 2.02.2020 г. в 2:48, JKirilov написа:

Нали най-важното е за какво ще се използва този винтоверт/винтовъртач? 

За миксер.

Обикновено се завива в чам. Там аз завивам на ръка. Не по цял ден, непрофесионално, но си завивам. В бук, че имам още 4 стола за ремонт, си е...

Едва ли някой го вълнува какво по цял ден правиш и колко стола си поправил със завити на ръка винтове. 

добре че ме пляскат през ръцете! ;)

А е тва добре са направили! 

• 4 месеца по-късно...
на 1.02.2020 г. в 22:32, DarkEdge написа:

Едно алтернативно предложение (без никакви ангажименти):
https://kraft.bg/produkt/nemski-akumulatoren-vintovert-vermark-starke-36v-s-2-baterii/

Сега тоя винтоверт се продава в продавалника за 20лв. Това не е марка и ако я пуснеш в гугъл никой не я е чувал. Детска играчка е и нищо не можеш да пробиеш с него. Но заради куфарчето, отвертките, свредлата, ножовката и 2та чифта клещи е на оферта за цена от 20лв. Само менте клещи 2 чифта и мини ножовка, заедно с 2 отвертки ще излезе 20лв. Имаче е пълен боклук като винтоверт. За 65лв си взех истински от продавалника, внос от Англия. Simple value cordless hammer drill. Не е марка, но поне върти сериозно, с литиева батерия и бая зор е видял и е бил мъчен. 

преди 1 минута, lightshadowmaker написа:

Сега тоя винтоверт се продава в продавалника за 20лв

Покажи - там има толкова измислени оферти. Като например винтоверт за 20-30-40, ама без батерия
И БЕЗ ГАРАНЦИЯ!  А крафтът си работи чудесно, не е за профи нужди, има си гаранцията

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

на 2.02.2020 г. в 11:42, DarkEdge написа:

"Удоволствие" точно с тези марки не бих си причинил. 
А посочените по-горе 2 винтоверта са с по 2 батерии.

И са боклук. Райдерът е 10 пъти по-хубав. Бачках с един сериозно, от червените. Доста тормоз издържа за парите си. 

Сега на оферта освен английския винтоверт, който споменах е и 20 волтовия на лидъл.

преди 3 минути, DarkEdge написа:

Покажи - там има толкова измислени оферти. Като например винтоверт за 20-30-40, ама без батерия

Заповядай. 

https://m.olx.bg/ad/vintovert-devalt-28v-CID1012-ID8dt1Z.html?reason=

И един съвет като взимате винтоверт. Пускате го на пробиване. Хващате патронника с цяла ръка - дланта и всички пръсти и стискате. Натискате спусъка. Ако спре, без да ви приложи минимум некомфортно усилие или да ви приплъзне в ръката - значи НЕ става.

И? Според теб това е същият винтоверт? Не смеши меня, пожалуйста!

преди 3 минути, DarkEdge написа:

И? Според теб това е същият винтоверт? Не смеши меня, пожалуйста!

Да. Дори куфарчето е същото. Корпусът е същия. Веднага ти вадя един вермарк старке с куфарчето и са 1:1. Дори на цвят!
Ей го боклука. Дори цвета му същия!
https://www.olx.bg/ad/nemski-vintovert-akumulatoren-vermark-starke-24v-s-2-baterii-CID1012-ID8cUHF.html#95973fb834

A ето този винтоверт става - 65лв. Няма куфар, 1 батерия. За 65лв толкова.
https://bazar.bg/obiava-23110004/nov-udaren-vintovert-argos-14-4v-li-ion

Не схващам к'ъф  тий проблемът?

преди 29 минути, lightshadowmaker написа:

A ето този винтоверт става - 65лв. Няма куфар, 1 батерия. За 65лв толкова.
https://bazar.bg/obiava-23110004/nov-udaren-vintovert-argos-14-4v-li-ion

А този винтоверт, ако  случайно нещо  се случи? В кофата...

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 15 минути, DarkEdge написа:

А този винтоверт, ако  случайно нещо  се случи? В кофата...

Какво ще се случи?

преди 15 минути, DarkEdge написа:

Не схващам к'ъф  тий проблемът?

Нямам такъв. След поредната обява в продавалника за марката пуснах търсене в гугъл за пореден път и ми излезе темата.
Тоя съм го и поръчвал само от любопитство. Който си дал. За никакъв не става.
Вермарк крафте и т.н са боклуци. Тоя винтоверт който аз съм дал поне излиза по някакви чужди сайтове.
На моята поне тук й правят разборка, но 12 волтовата версия:
http://www.fightingrobots.co.uk/threads/13461-new-style-argos-drill-motors-a-look-inside-and-review

А, да - 14.4 волтовата версия е изчезнала от сайта на аргос. Сменили са я с по-нова и малко по-ръбеста.

По отвертките си ти, аз съм по отверките, щот съм отворен, а не отвортен! [emoji6]
А авторът на темата продължава да не обяснява какво иска и на какво държи, поне се видяха няколко наистина добри предложения от DarkЕdge.
Не, че нещо (не се заяждам), но наистина се пише отверТка, а не отверка (справка: http://rechnik.chitanka.info/w/%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B0). Иначе, съжалявам - не давам никаква полезна информация по темата.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

току-що, JKirilov написа:

Не си хванал иронията и аз съжалявам, че

Иронията я хващам само като чета от десктоп - от телефон не сработва. Най-вероятно имам бъг в иронията. :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.