Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли добра версия на Windows 10 най-после

Featured Replies

Някой ако знае "читава" версия на Windows 10 ,която всичко да й е наред, в смисъл: старт бутона; излишните приложения; да не прави ъпдейти; да работи стабилно в течение на времето и други подобни неща. Моля споделете и дайте линк за него.

Има, ако си я направиш или да търсиш някоя модифицирана по торент тракерите. Само дето няма да знаеш дали това, което са модифицирали е така, както са го описали, може да има и "бонуси". Като не ти харесва - има и алтернативи.

преди 20 минути, Христо Влъчков написа:

Някой ако знае "читава" версия на Windows 10 ,която всичко да й е наред, в смисъл: старт бутона; излишните приложения; да не прави ъпдейти; да работи стабилно в течение на времето и други подобни неща. Моля споделете и дайте линк за него.

По-лесния вариант е, да се включиш в екипа на M$ и да помогнеш да стане стабилна по твое усмотрение.

Успех!

преди 2 минути, Христо Влъчков написа:

И все пак цитирай версията ,която да търся.

???

Никой себе уважаващ тука не би направил това!!!

преди 5 минути, Христо Влъчков написа:

Търсиш, като четеш описанието на всички и пробваш тези, които смяташ, че ще задоволят изискванията ти (ако изобщо има такива версии). Както казах - като не ти харесва, инсталираш някоя от многото linux дистрибуции и си го настройваш както искаш.

• Автор

Това и направих, пробвах няколко версии, но не ми харесаха. Затова и питам ако някой знае добра версия и най-вече стабилна , без бъгове и т.н. нека сподели. Чета ,че версия 1709 и 1703 са горе долу добри , но не съм ги пробвал, ето затова питам!

преди 4 минути, Христо Влъчков написа:

Това и направих, пробвах няколко версии, но не ми харесаха. Затова и питам ако някой знае добра версия и най-вече стабилна , без бъгове и т.н. нека сподели. Чета ,че версия 1709 и 1703 са горе долу добри , но не съм ги пробвал, ето затова питам!

И какво ще направиш като си инсталираш най-стабилната(уж) версия, ще я замразиш във фризера, че да не я бъгне някой ъпдейт, да не я прихване вирус, или да не я счупиш сам?

преди 23 минути, Христо Влъчков написа:

не е баш тва дето искаш, но си мисля, че е най-доброто съществуващо в момента

преди 17 минути, Христо Влъчков написа:

Затова и питам ако някой знае добра версия и най-вече стабилна , без бъгове и т.н. нека сподели.

Аз знам една - тази, с която съм повече от година:

887656.jpg

Стабилна е, няма бъгове, не се ъпдейтва (но това аз съм го направил да е така), махнати са много от излишните приложения. Не знам какъв ти е проблемът със старт менюто, аз не усещам да имам такъв.

Линкове не давам, свършиха ми ;)

Абе най-добра всичките фийчъри си ги има, ма го няма родителският контрол. Не че не може да се инсталира отделна програма за целта. Но на бетатестерите навремето, май им дадоха възможност да си ползуват, ако не се лъжа, която искат версия на Уина, щото нали са помагали в тестването. А наш Кольо Христо ако го засекат с нелегален ентърпрайс, като не е бета, а цетатестер(така и няма финална версия на Уин 10, така че все така си е в тестов период :D )

преди 1 час, Христо Влъчков написа:

да не прави ъпдейти

Че кой Windows не е правил ?! Във всеки Windows спирането на ъпдейтите е било избор на гледна точка и знание как да се направи. На линукс си бичат по няколко пъти на ден, но това го имат за предимство...

Иначе, ако тепърва предстои инсталация се избира между последната версия 1909 19H2 /обикновено Pro/ и LTSC. Има достатъчно изписано в темата за 10.

При linux е въпрос на избор дали да ги инсталираш, кои и кога, докато при windows си лишен от това право, освен ако не забраниш обновленията изцяло. Аз също ползвам windows, признавам си, но не ми пречат тези неща. Принципно стават за секунди на сравнително мощен хардуер + SSD.

преди 2 минути, Raze написа:

При linux е въпрос на избор дали да ги инсталираш, кои и кога, докато при windows си лишен от това право

Да, ама не. При Windows също имаш избор - въпрос на знание и версия.

• Автор
преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Е добре, кажи коя е тази версия и от къде да се изтегли?!

преди 7 минути, Joss Bomon написа:

Кое е "НЕ"? И при кой windows 10 имаш избор?

Пробвай последната 1909 19H2, както вече ти каза Joss Bomon

преди 14 минути, Христо Влъчков написа:

Добре, разбрах че никой не казва за стабилна версия, ще пробвам по системата "проба - грешка" .

току-що, Joss Bomon написа:

Нали аз това казвам? Или ги спираш изцяло, или оставяш нещата така. Не е въпрос на избор дали, кога и какво да инсталираш, както е при линукс.

току-що, Raze написа:

Не е въпрос на избор дали, кога и какво да инсталираш,

Е как да не е въпрос на избор ?! Прочел си само част от заглавието на линка ми. Айде запри се, нали ме беше сложил в игнора ! Не написа нищо съществено, а само се петелчиш !

Както и да е, в този форум още не съм :D Автора да си преценява, мисля, че има достатъчно информация. Щом не разбираш и ти какво точно имам в предвид, твой проблем.

Няма какво да улучкваш. Инсталираш си последната версия от сайта на microsoft и след това настройваш това, което ти трябва. Дадена ти е достатъчно информация, имаш и връзка как да спреш обновяванията. Нещо друго ако ти трябва, може да ползваш и google.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.