Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не може да се чете от файла или диска източник

Featured Replies

преди 20 минути, plamen_petrov_80 написа:

И да знаеш! Когато те питат нещо конкретно - отговаряй точно и ясно!

Аз предполагам,че този диск е изключван неправилно и той не казва.Ако след първото неуспешно копиране,го е вадил от USB , без безопасното премахване на хардуер или без да изключи компятъра,със сигурност се е прецакал от това.

• Автор
преди 16 минути, Димитър 59 написа:

Аз предполагам,че този диск е изключван неправилно и той не казва.Ако след първото неуспешно копиране,го е вадил от USB , без безопасното премахване на хардуер или без да изключи компятъра,със сигурност се е прецакал от това.

Според мен не е това, защото много рядко го изключвам и стои в кутийка над компютъра. Според мен може да е, защото често пада, защото е къс кабела. Ако е нещо наранено може ли да се смени частта и да си работи нормално колкото да си прехвърля нещата на друг ?

Това го правят фирмите за възстановяване на информация. Реално най-вероятно е надраскана някоя от плочите, а точно там ти е информацията.

• Автор
преди 2 минути, Raze написа:

Това го правят фирмите за възстановяване на информация. Реално най-вероятно е надраскана някоя от плочите, а точно там ти е информацията.

Може ли да ми препоръчате фирма, защото файловете са снимки и клипове, които са ми ценни. Поне да направят диагностика и ако не е чак толкова фрапантна цената да се възползвам

преди 14 часа, JKirilov написа:

... на някакви партиди по 0.5 - 1 - 2 гигабайта.

Какво от това не разбра? Няколко човека ти го казаха. Опаковай го пирфектно и ми го изпрати, вместо да се караме по форумите!

Все пак какво предпочиташ - от 100000 снимки да спасиш 99000 или да се тюхкаш докато всичко замине? ;)

• Автор

След доста рестарти хард дискът не иска да се отвори сега. Дава ето така и при опит от cmd да напиша chkdsk /f f: и забива. Каквото и да се опитам да направя с него зампръзва и не може нищо да се прави ?

По-горе съм ти писал как може да стане. Ако не ти харесват цените - купуваш нов диск, този го изхвърляш и за друг път ще знаеш да си правиш редовно архиви на важните данни на поне 2-3 различни отделни носителя.

• Автор
преди 1 час, Raze написа:

По-горе съм ти писал как може да стане. Ако не ти харесват цените - купуваш нов диск, този го изхвърляш и за друг път ще знаеш да си правиш редовно архиви на важните данни на поне 2-3 различни отделни носителя.

Добре за в бъдеще ще знам, но може ли да ми кажете как да си съхранявам данните правилно. Ако може линк да си почета и да съм по-сигурен занапред. Имам и Google One абонамент и с тяхното приложение също. Но други варианти освен Raid 1, онлайн облак и резервен хард има ли ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.