Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на 2.1 аудио система

Featured Replies

Опитай да послушаш 1280 в магазина на няколко жанра музика. Не забравяй накрая, без сигнал да "провериш" как са със брума, но при отворен вход, за да ти направят по силно впечатление.И аз като AGD не ти давам краен отговор, но купени лично от мен, ще се справя със всичките им проблеми. Е, ще се наложи да похарча още някой лев, но ще станат.

• Автор

Мисля твърде ПРО гледаме на нещата, молбата в темата е просто да не взема нещо което да е зле ... ясно че за този бюджет не очаквам кой знае какво, но и не търся нещо скъпо/за мен/ - важното е , че това е оптимално за цената си :)

преди 15 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Мисля твърде ПРО гледаме на нещата, молбата в темата е просто да не взема нещо което да е зле ... ясно че за този бюджет не очаквам кой знае какво, но и не търся нещо скъпо/за мен/ - важното е , че това е оптимално за цената си :)

Приятелю!

Тези неща единствено се решават от Вас, след обстойно прослушване. Никой не е посочил PRO версии, щото ако аз бях посочил, цената им щеше да е над 2000 лева за двете. (пример - Adam) A Про версии няма и в порядъка на 600-800 лева. Избираш си колонки за да ти вършат нужното във съвсем разумна цена. Въпрос на вкус е до всеки, кой какво му харесва до 200 лева.

Като ще допълня да купиш онлайн за да имаш възможност на връщане в случай че не ти допадне на звук което си купил. 

Пак ще повторя отиваш и слушаш набeлязаните модели. И след което избираш.

Mодели Edifier R1280DB, Edifier C2XD, MICROLAB SOLO 6C + Microlab FC530U

Щях, да ти предложа малки брат на Edifier Studio 7, Studio 6 plus. Но липсват по нашите магазини.

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

То това става ясно от предходният коментар , но се чудя защо не се въздържахте от него , след като не можете да си пречупите професионалният поглед ?!

Явно са ме повредили родителите ми преди 40 години, когато ми подариха първите колонки с 30 сантиметрови баси + усилвател, грамофон и касетен дек. И все още не мога да си представя, че може да се слуша музика на подобни китайски пръдни.

• 2 месеца по-късно...
  • Автор

Здравейте, бях забравих да ви благодаря за участието в темата и да кажа , че съм доволен от избора си !

Microlab-FC530-U.jpg

Честито. Да се ползват със здраве!

Защо не сложиш бас касата на пода?   Ще имаш по ефектен звук.

• Автор
преди 8 минути, franchesko написа:

Честито. Да се ползват със здраве!

Защо не сложиш бас касата на пода?   Ще имаш по ефектен звук.

Мерси. Системата е разместена малко, като сателитите са качени на нивото на телевизора, кабелите са прибрани назад. Ако сваля "касата" то ще са ми къси кабелите на сателитите за да са поставени в този си вариант. Звука е ефектен и така поставени , дори съм намалил леко ниските, че на комшиите им дрънчали сервизите за чаши 😆. Мога да кажа, че системата леко надхвърли очакванията ми и заслужава всеки един от 160лв., които дадох за нея !

преди 33 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Мерси. Системата е разместена малко, като сателитите са качени на нивото на телевизора, кабелите са прибрани назад. Ако сваля "касата" то ще са ми къси кабелите на сателитите за да са поставени в този си вариант. Звука е ефектен и така поставени , дори съм намалил леко ниските, че на комшиите им дрънчали сервизите за чаши 😆. Мога да кажа, че системата леко надхвърли очакванията ми и заслужава всеки един от 160лв., които дадох за нея !

С какви куплунги/букси са кабелите на сателитите. Ако са RCA.  Удължават се  без да нарушиш състоянието им.

Разбира се, ако имаш умения с поялник.

Вземаш 2бр RCA женски чинчове + 2бр RCA мъжки чинчове + подходящата дължина кабел за тонколони.

За малките сателити и 1 mm2/0.75 mm2 многожилен кабел е предостатъчно.

*Забележка гоните предложния за чинчове са от най-евтините. Има и по скъпи=качество.

• Автор

RCA са . Може след време да купя готов кабел, ако не намеря старият ми такъв . Той бе сложен в старата таратайка до усилвател в багажника, но за сметка на това доста качествен и скъп за времето си - струваше 50лв. някъде 2005г.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.