Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на сушилня

Featured Replies

Здравейте,

предстои ми покупка на сушилня но съм доста незапознат със сушилните.
Поразрових се и разбрах че е хубаво да е с термопомпа и да е поне А++ .

Бюджета е до към 1300 лева. За сега се спрях на 

https://www.texnomax.com/sushilnia-bosch-wtw875w0-a-8-kg-1.html

и 

https://www.emag.bg/sushilnja-samsung-dv90m6200cw-9-kg-termopompa-14-programi-smart-control-smart-check-air-wash-klas-a-bjala-dv90m6200cw-le/pd/D7PWPNBBM/

Ще се радвам ако помогнете в избора или ако се сетите нещо по-добро да го споделите с мен.

Предварително благодаря.

Поздрави,

Дани

И трите показани са много добри варианти, но аз съм против термопомпите, понеже се чупят по-често.

Дали е така? Можеш да провериш при приятел в сервизите на вашия град.

Аз пък ще Ви посъветвам да гледате от какво е изработен барабана, защото се предлагат уреди с барабан от галванизирана стомана, иначе казано нещо като поцинкована ламарина, която с времето от копчета и ципове се надрасква, стига до черния метал, появява се корозия и петна по дрехите. За това обезателно гледайте барабана да е инокс (неръждаема стомана). 

Колкото до Бош, хубава марка са но гледайте да не е със самопочистващите се кондензатори, защото не се почистват ефективно, задръстват се с мръсотия и започват по-неефективно да изразходват електроенергията, а достъп до кондензатора няма. Трябва да се прави пълна профилактика със сериозно разглобяване на уредът. Уредите с филтър пред кондензатора са по-добри от гледна точка на това, че постоянно имате достъп и видимост до кондензатора и сте наясно, в какво състояние е той. 

Ето това за парите си е добро: https://brosbg.com/gorenje-da92il-product-15921

преди 4 часа, JKirilov написа:

И трите показани са много добри варианти, но аз съм против термопомпите, понеже се чупят по-често.

Дали е така? Можеш да провериш при приятел в сервизите на вашия град.

Принципно всяко усложнение на конструкция е предпоставка за повече дефекти.Но разликата не е толкова драстична.Термопомпата е хладилна машина и нейния COP зависи от най-вече от температурата в стаята.При едни 20* в стая сушилнята с ТП е много ефективна.

Не бих препоръчал Самсунг.

Редактирано от badr (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...

Аз си поръчках тази сушилня  https://kaymu.bg/golemi-elektrouredi/sushilni/Сушилня-Bosch-WTH-83000-BY  На bosch  беше и предишната ни, доволна съм от уреда и марката като цяло. Не е много шумна, дрехите после са много меки и приятни. 

Сушилните са Миеле, всичко друго е компромис, ако нямаш пари.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.