Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Работа за малолетни.

Featured Replies

преди 22 часа, Bubbles написа:

В такъв случай нищо не му пречи да си поиска разрешение от инспекцията по труда по каналния ред.

Това значи собственикът да му пусне договор, а това не се прави поради ред причини.

преди 17 минути, Bubbles написа:

Щом казваш, но мислех че след като има право да си извади лична карта...

Личната карта е документ за самоличност, а не разрешително за работа. Дарк Едж цитира закона, в който ясно са посочени дейностите, които могат да се извършват от малолетни срещу заплащане. Всичко друго е нарушение на закона.

преди 1 час, Емил Костов написа:

Това значи собственикът да му пусне договор, а това не се прави поради ред причини.

преди 49 минути, _Belial_ написа:

Личната карта е документ за самоличност, а не разрешително за работа. Дарк Едж цитира закона, в който ясно са посочени дейностите, които могат да се извършват от малолетни срещу заплащане. Всичко друго е нарушение на закона.

Ок ясно.

• Автор
преди 15 часа, Bubbles написа:

Ако , ама не е.
Виж ся пича пита за работа, ясно дребен е не му е работа още да работи, ама на, днешните не са като нас, ние минавахме с кафенце и пакет синьо виктори за общо 1000лв. и баничка с боза за още около 350лв. и ни оставаха пари за кафенце след даскало и за някой жетон на игрите...
А днес искат да щъкат по моловете, да пълнят гушите на ЕА спортс и Стийм и да си купуват всевъзможни джаджи, дроги и т.н.
Юрнал се е с компютри да се занимава, ама и на теб и е ясно че няма как да стане. Що? Щото първо трябва да си добър ама много, второ шанс трудно се дава на новобранци особено по фриленсър сайтовете и трето всеки трябва да почне от някъде. Не е казанао че задължително трябва да е строеж, но като знам как се плаща в милата татковина, това е мястото на което ще си изкара най добри пари а и ще има възможност да работи само сутрин/следобед естествено с намалено заплащане но пак ще му е по-добре, хем ще научи нещо, хем ше изкарва пари. А щом като закона е казал че трябва разрешение от тази и тази институция значи следва да се обърне към нея като се легитимира с личната си карта за докаже че е непълнолетен а не малолетен.
Естествено друг е въпроса дали и къде ще го вземат на тази възраст, но шанс има много повече от колко да изкара нещо като програматор.

Не аз не съм типичният тинейджър за това поколение. Не ме вълнуват никви щъкани в моловете, събирам за комп и да си купувам неща в игра.

Чакаш лятото и се пробваш за пиколо в някой хотел... въпреки че като гледам ситуацията тия дни, може и да не е това лято, а следващото. Събираш едни пари, молиш мама и татко да помогнат с още малко, и се радваш на каквото имаш. Свиквай, че дори да намериш работа, известно време ще си на минимална заплата (а може би и по-малко) и 4-часов работен ден.

За програмиране на свободна практика ще ти трябва повечко опит и това да се сбориш с не особено кадърни, но пък много на брой хора, които подбиват цените.

преди 7 часа, RxC001 написа:

Не аз не съм типичният тинейджър за това поколение. Не ме вълнуват никви щъкани в моловете, събирам за комп и да си купувам неща в игра.

Е и това съм го споменал спокс. 😁

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.