Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сони андроид тв проблем с Fusion на Булсатком

Featured Replies

Здравейте,

Имам следния проблем гледам телевизия през приложението Fusion на Булсатком,когато излезна от приложението и след това отново влезна някои телевизии остават само сус звук и без образ ,единствения начин да се оправи това е чрез изключване на телевизора от контакта.

И също така ако някой може ли да ми каже как се отваря мениджъра на приложенията за да видя кои приложения в момента са отворени и работещи?

Телевизора е Sony KD-55XG81xx.

Благодаря предварително!

Пробва ли със преинсталация на приложението ?  Инсталирай приложението което е за Коди и виж там има ли го този проблем.

преди 1 минута, Александър Дойчев написа:

Пробвах с преинсталация но няма промяна ,през Коди не съм пробвал .

Пробвай със на Мартин репото за Коди, тамън ще имаш и филми.

https://kodibg.org/forum/thread-532.html

Има вероятност самата версия на приложението да е бъгаво ако никъде другаде нямаш проблеми.

• Автор

Да аз кодито го имам и гледам филми през него,но още не съм пробвал през него да пусна приложението . А има ли как да се видят отворените приложения в момента както на телефона ?

преди 2 часа, Александър Дойчев написа:

Имам следния проблем гледам телевизия през приложението Fusion на Булсатком,когато излезна от приложението и след това отново влезна някои телевизии остават само сус звук и без образ..

Имам два тв бокса,различни модели.На двата го правеше този  номер.Предимно на БТВ и БНТ1.Понякога тръгваха нормално,след минута две,ставаха с черен екран без звук.Другите канали работеха нормално.През коди булсат работи много зле и е бавно сменяване на каналите,в сравнение с програмата.

преди 9 минути, Александър Дойчев написа:

Да аз кодито го имам и гледам филми през него,но още не съм пробвал през него да пусна приложението

Във други приложения освен Була имаш ли проблеми ?

преди 9 минути, Александър Дойчев написа:

А има ли как да се видят отворените приложения в момента както на телефона ?

Не знам не съм се интересувал, но понеже андроида за тв. е орязан може и да няма.  

преди 3 минути, Александър Дойчев написа:

Да пробвах току-що през и Коди и приложението не работи добре .

Вземи си приемник

Проблема според мен е някъде в булсатком.Така мисля,защото съм опитвал всичко възможно.На двата тв бокса,преинсталирах многократно програмата.Връщах им не веднъж фабричните настройки на андроида.Смених дори интернет доставчика.Нищо не помогна.Понякога работещите канали спираха на пауза и тръгваха пак.Това на два различни ТВ бокса едновременно,което означаваше че проблема не е в мен.Пиша в минало време,защото накрая смених булсат с друга фирма,където го няма този проблем.

преди 3 часа, Александър Дойчев написа:

И също така ако някой може ли да ми каже как се отваря мениджъра на приложенията за да видя кои приложения в момента са отворени и работещи?

Потърси/инсталирай външно приложение.

• Автор
преди 1 час, Pig написа:

Във други приложения освен Була имаш ли проблеми ?

Не знам не съм се интересувал, но понеже андроида за тв. е орязан може и да няма.  

Вземи си приемник

Нямам проблеми в други приложения.

До сега не ми е излизало подобно приложение и предполагам че няма такова ,но реших ако някой се е срещал с този проблем и е намерил такова приложение да сподели.

Няма как да си взема друг приемник защото вече използваме максималния брой приемници и това не е опция.

преди 7 минути, Александър Дойчев написа:

Няма как да си взема друг приемник защото вече използваме максималния брой приемници и това не е опция.

Виж дали имат CA модули

преди 27 минути, Александър Дойчев написа:

Нямам проблеми в други приложения.

Телевизора със кой Андроид е 7 или 8 ?

преди 23 часа, Pig написа:

Виж дали имат CA модули

Да беше прочел: 

на 29.03.2020 г. в 6:40, Александър Дойчев написа:

...гледам телевизия през приложението Fusion на Булсатком,...

👆 За да гледаш ТВ през приложението на булсатком,не е нужно да имаш СА модул,а просто регистриран акаунт,за който е платен абонамент и интернет. 

преди 42 минути, Димитър 59 написа:

Да беше прочел: 

👆 За да гледаш ТВ през приложението на булсатком,не е нужно да имаш СА модул,а просто регистриран акаунт,за който е платен абонамент и интернет. 

Kakво пак не си разбрал и ми показваш !!!!???? Просто отчиташ брой постове ли или какво !?

Човека има проблем с приложението давам му идея да мине на друг източник ако иска.

преди 1 час, Pig написа:

Kakво пак не си разбрал и ми показваш !!!!???? Просто отчиташ брой постове ли или какво !?

Човека има проблем с приложението давам му идея да мине на друг източник ако иска.

Не ми са нужни постове,защото си имам достатъчно!Ти предлагаш друг източник,аз пък му дадох идея да смени булсат,щом не им вървят телевизиите с приложението.С какво твоето предложение е по добро от моето?Той да преценява,а не ти да налагаш своите мнения навсякъде,като че са единствени.

преди 16 минути, Димитър 59 написа:

Не ми са нужни постове,защото си имам достатъчно!Ти предлагаш друг източник,аз пък му дадох идея да смени булсат,щом не им вървят телевизиите с приложението.С какво твоето предложение е по добро от моето?Той да преценява,а не ти да налагаш своите мнения навсякъде,като че са единствени.

Пиеш ли си редовно хаповете или май не ! Къде съм те цитирал и съм ти казал какво да кажеш айде да ми покажеш ?

Хвани и ги пий редовно хаповете че по техническите теми си на нивото на Белгиеца демек пълен смях си. Да не говоря че започна и да имаш халюта има специлизирани заведения там ше ти обърнат внимание и сигурно ще оценят "знанията" ти.

преди 1 минута, Pig написа:

Пиеш ли си редовно хаповете или май не ! Къде съм те цитирал и съм ти казал какво да кажеш айде да ми покажеш ?

Откъде измисли това твърдение или си объркал хапчето?

преди 26 минути, Димитър 59 написа:

Откъде измисли това твърдение или си объркал хапчето?

На твое място досега да съм се скрил вдън земя, но ти си като Белгиеца обичаш да доказваш колко си комплексиран заради това че ни ти се отдава да схващаш.

IT специалист :D

преди 59 минути, Димитър 59 написа:

аз пък му дадох идея да смени булсат

Айде IT СПЕЦИАЛИСТЕ сега малко по темата да покажеш къде точно от двата си поста по темата си дал идея автора да смени Булсат ? Риторичен въпрос.

преди 2 часа, Pig написа:

...да покажеш къде точно от двата си поста по темата си дал идея автора да смени Булсат ? Риторичен въпрос.

Толкова зор,да получиш отговор тук,че даже в друга тема ме подканяш да се върна в тази,за да ти отварям очите.Чети,ако не разбереш пак нищо,просто умно се спри:

на 29.03.2020 г. в 9:59, Димитър 59 написа:

Проблема според мен е някъде в булсатком.Така мисля,защото съм опитвал всичко възможно.На двата тв бокса,преинсталирах многократно програмата.Връщах им не веднъж фабричните настройки на андроида.Смених дори интернет доставчика.Нищо не помогна.Понякога работещите канали спираха на пауза и тръгваха пак.Това на два различни ТВ бокса едновременно,което означаваше че проблема не е в мен.Пиша в минало време,защото накрая смених булсат с друга фирма,където го няма този проблем.

преди 11 минути, Димитър 59 написа:

Толкова зор,да получиш отговор тук,че даже в друга тема ме подканяш да се върна в тази,за да ти отварям очите.Чети,ако не разбереш пак нищо,просто умно се спри:

Къде е съвета и какво общо има това че ти едно време си бил сменил оператора !  :D  

преди 6 часа, Димитър 59 написа:

Да беше прочел: 

А тая глупост какво общо има със CA модула   :D

Пий хаповете реален съвет.

Спри да пълниш темите с неадекватност. Никой няма вина че не схващаш. 

преди 3 минути, Pig написа:

Къде е съвета и какво общо има това че ти едно време си бил сменил оператора !  :D 

А тая глупост какво общо има със CA модула   :D

Пий хаповете реален съвет.

Koгато се сблъскаш с този проблем,който е имал авторът на темата,който съм имал и аз,тогава ще ти стане ясно какво съм писал.Става ясно че нито въпроса си разбрал,нито това което писах.

преди 21 минути, Димитър 59 написа:

Koгато се сблъскаш с този проблем,който е имал авторът на темата,който съм имал и аз,тогава ще ти стане ясно какво съм писал.Става ясно че нито въпроса си разбрал,нито това което писах.

Когато не разбираш нещата не влизай по темите да даваш акъл. Като Не работи приложението има алтернативни варианти. Не ме цитирай като си неадекватен.

Приложение CA модул приемник са различни неща, автора не е казал че е недоволен от Булсат. 

Спри се да пишеш.

преди 9 минути, Pig написа:

Когато не разбираш нещата не влизай по темите ... Не ме цитирай като си неадекватен,

Пак доказваш че нищо не си разбрал!Тази тема не ти е ясна въобще.Няма да ти обяснявам повече. 

преди 6 минути, Димитър 59 написа:

Пак доказваш че нищо не си разбрал!Тази тема не ти е ясна въобще.Няма да ти обяснявам повече. 

Не можеш да обясниш защото няма какво да обясниш а пишеш глупости. Ти не си никой за да казваш кой трябва да си сменя оператора и кой не. 

Виждам че не си пиеш хаповете. Но не ме интересува. Спри да се изпускаш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.