Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сони андроид тв проблем с Fusion на Булсатком

Featured Replies

преди 2 минути, Pig написа:

Ти не си никой за да казваш кой трябва да си сменя оператора и кой не. 

Ти глупак ли си или не можеш да четеш?Казал съм,че аз съм сменил булсата с друг.Споменал съм какво съм пробвал преди това и не е решило проблема.Ти обаче продължаваш да бъдеш твърдоглав.

преди 13 минути, Димитър 59 написа:

Ти глупак ли си или не можеш да четеш?Казал съм,че аз съм сменил булсата с друг.Споменал съм какво съм пробвал преди това и не е решило проблема.Ти обаче продължаваш да бъдеш твърдоглав.

Никой не ти е виновен че не схващаш спри да спамиш. Като не работи приложението има CA модули има приемници за кой път ти го пиша ? Кое не ти е ясно освен че не приемаш хаповете и ти е трудно да възприемеш.

Белгиец ти ли си или брат му от Испания :D 

преди 31 минути, Pig написа:

Като не работи приложението има CA модули има приемници

Смешник!Човека пита за гледане на телевизия през приложение по интернет.Не напразно е вмъкнал в заглавието ,,андроид тв проблем".Ти му предлагаш да вземе карта,да я сложи в СА модула.После трябва да му пуснат телевизията по кабел или да си слага чиния.Не че не е решение за гледане на телевизия,просто е друга тема.

преди 7 минути, Димитър 59 написа:

Смешник!Човека пита за гледане на телевизия през приложение по интернет.Ти му предлагаш да вземе карта,да я сложи в СА модула.После трябва да му пуснат телевизията по кабел или да си слага чиния.Не че не е решение за гледане на телевизия,просто е друга тема.

Aве Испанец цял ден ти трябваше докато схванеш какво е CA модул доста неща изчете докато разбереш М :D

Отдавна си те знам че не схващаш Worry Ти като IT СПЕЦИАЛИСТ що не поправи приложението Worry

20 безмислени поста докато схванеш половината от смисълаа след доста четене ма другата половина не ти се отдава няма къде да я прочетеш 

Тебе те пиша във списъка на Любимец 13 :D

преди 7 минути, Pig написа:

Worry Ти като IT СПЕЦИАЛИСТ що не поправи приложението Worry

То не е виновно,че булсат не осигуряват достатъчен трафик,който е необходим за да проработи.А за CA  модула мога да ти говоря до утре.Имал съм такъв,в сателитен приемник на булсат още от 2005 г.,когато беше аналогова телевизията.После го смених с цифров.Сега,няма да се връщам назад,заради прищевките на някой като теб.

преди 9 минути, Димитър 59 написа:

То не е виновно,че булсат не осигуряват достатъчен трафик,който е необходим за да проработи.А за CA  модула мога да ти говоря до утре.Имал съм такъв,в сателитен приемник на булсат още от 2005 г.,когато беше аналогова телевизията.После го смених с цифров.Сега,няма да се връщам назад,заради прищевките на някой като теб.

Ти по-добре виж някъде да си намериш силни хапове че си много зле със разбирането и не схващаш тва не първата тема във която биеш тъпана и го доказваш, спокойно той така ти е минал живота както и на Белгиеца.  

Може да пишеш много глупости след като чете доста време какво е CA модул но и пак не го разбра.

Не на всеки му се отдава мисленото но при тебе е трагично.

преди 3 минути, Pig написа:

...да си намериш силни хапове че си много зле...

Не се ли усещаш колко пъти се повтаряш с хаповете?То в празна глава,какво ли да има друго...

преди 4 минути, Димитър 59 написа:

Не се ли усещаш колко пъти се повтаряш с хаповете?То в празна глава,какво ли да има друго...

Колкото повтаряш цял ден едни и същи глупости Испанец.

Доказан контингент си на специализираните заведения.

преди 14 часа, Димитър 59 написа:

"Ако се бориш с прасе, и двамата ще се отъркаляте в тинята. Разликата е, че на прасето ще му хареса" :cool:

Аз затова не му обръщам внимание на тоя. Целта му тук е да хвърля помия навсякъде.

преди 16 минути, RudeBoy написа:

"Ако се бориш с прасе, и двамата ще се отъркаляте в тинята. Разликата е, че на прасето ще му хареса" :cool:

Аз затова не му обръщам внимание на тоя. Целта му тук е да хвърля помия навсякъде.

На един акъл сте. Затова спамиш във сяка тема.

преди 6 часа, JKirilov написа:

Майчицеееее...

Как не сте ми на една ръка разстояние? ;)

Същата трагедия си като Испанеца.

преди 16 минути, RudeBoy написа:

Аз затова не му обръщам внимание на тоя.

Нещо си противоречиш но като не си пиеш хаповете е така.

Аве беше пуснал тема как си напускал форума завинаги после забрави и пак се върна.

Купуваше телевизори правеше се на някакъв "баровец" после се покри.

Няма тема която да не оспамил поради нулеви или повърхностни знания.

Пий ги тия хапове не са за красота, поне няма да се излагаш толкова.

току-що, RudeBoy написа:

Пишѝ си простотиите, не ми пречиш worry.gif&key=9b056952446579d65c2533eab2 .

Ако имаше нещо в главата освен лампата която свети........GayFighT.gif

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.