Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

taskeng.exe - дали това е вирус

Featured Replies

• Автор

Така аз като цяло съм геймърче и не свалям някакви програми смисал мене повечето неща са ми за игрите.. нз от каде е започнал тоя проблем 
Така :
Adobe AIR => деинсталирайте го=Готово
Adobe Shockwave Player 12.2 => деинсталирайте го=Готово
CpuCoreParking =Готово
Net Framework 4.7.2 => последната версия е 4.8 =Готово
Microsoft Visual C++ 2015-2019 Redistributable (x64) - 14.22.27821 =Готово
Mozilla Maintenance Service =Готово
Riot Vanguard/VALORANT =Готово
? Махнете според мен 
GOM.=Готово
Отворете Autoruns с десен бутон и Run as administrator.=Готово самоче не знам кво стана :Д 

SFC /SCANNOW=Готово нищо не откри

sfcdetails.txt

преди 3 часа, porata написа:

Така аз като цяло съм геймърче и не свалям някакви програми смисал мене повечето неща са ми за игрите.. нз от каде е започнал тоя проблем

Видях, че имате доста анти-чийт софтуер. Възможно е някой от тях да правят проблема, защото повечето ползват драйвер на дълбоко ниво. И като добавим и драйверите на Daemon Tools за емулация (добре, че поне не сте сложили STPD драйвера) и картинката става чудна. Иначе и аз съм геймър, но явно не цъкам толкова на competative, защото нямам чак толкова анти-чийт инструменти, които да го изискват. Не съм фен на Battle Royale игрите като цяло.

преди 3 часа, porata написа:

Отворете Autoruns с десен бутон и Run as administrator.=Готово самоче не знам кво стана

Ами какво да стане...премахнахте ли отметките пред жълтите обекти?

А иначе лог файла е празен, това означава, че не сте изпълнили командата като хората нещо. Повторете тази част:

Цитат

От CMD.exe стартиран като администратор (с десен бутон Run as administrator) въведете командата:

SFC /SCANNOW (има табулация между SFC и /SCANNOW)

Натиснете Enter. Изчакайте да се изпълни на 100% и чак след това въведете командата: (най-добре с десен бутон Copy и десен бутон Paste в CMD и натиснете Enter)

findstr /c:"[SR]" %windir%\Logs\CBS\CBS.log >"%userprofile%\Desktop\sfcdetails.txt"

Прикачате съдържанието на лог файла sfcdetails.txt

• Автор

Аз като цяло не цъкам много игри играя дота 2 с приятели и от време на време малко цс но това е като цяло 
А иначе за ауторъна да махнах отметките просто ми се стори много просто очаквах нещо по сложно :Д 
Да логовият файл сега трябва да е наред
Аз мисля че това забирва лагване.. фпс дроп почна да се случва след като върнах системата назад ли ддз 

sfcdetails.txt

Кога и защо сте връщали системата назад? Но не, че има някакво значение де, защото не би трябвало да е заради това.

Все пак моята работа тук приключи, защото не се виждат повече зловредни обекти в лог файловете.

Все пак тези ми препоръки остават в сила:

Ами за мен нещата са ок. Все пак е желателно:

Цитат

1. Да сканирате с Malwarebyes Anti-Malware просто профилактично и после ако решите да я деинсталирате.

2. Да инсталирате антивирусна програма, защото Windows Defender под Windows 7 е само анти-шпионска такава, а MSE не знам дали се предлага още след прекратяването на поддръжката на Windows 7. Препоръчвам например avast с Hardened mode на Aggressive или Kaspersky Security Cloud Free. Има и други разбира се - Avira, 360 TS, Bitdefender Free и т.н.

3. Да проверите за актуализации на наличния софтуер например със SUMo или PatchMyPC и да го обновите при възможност.

Иначе можете да пуснете тема за лаговете в раздела за Операционни Системи (засега не виждам смисъл от тема в Общи Хардуерни Въпроси). Аз лично бих обновил драйверите и бих тествал с някоя програма като latencymon за драйвер, който може да е виновен за забавянето.

https://www.resplendence.com/latencymon

Колкото до CSGO и подобните...там вече остава да пробвате с различни видео настройки и прочие дали няма да се подобрят нещата. Има и теми, че спирането на HPET би допринесло с нещо, но аз не бих възлагал големи надежди. За мен спирането на HPET е толкова ефективен метод, колкото заигравката с Core Parking, но може и да греша. Не съм експерт по темата.

Поздрави!

• Автор

Благодаря за последните няколко дни винаги мога да разчитам на вас ами за сега ще се придържам към  тези неща пък по късно ще си купя 1 флашка и ще инсталирам един лин-10 и така 
Лек и хубав ден 

Ако ще е 10 май по-добре да е олекотена LTSC версия, но дори там бих го минал с един Debotnet:

https://www.mirinsoft.com/ms-apps/debotnet

Успех и приятна седмица! :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.